- 28 Ocak 2023
- 44
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi minika2023
-
İşte hissettiklerim gerçekten biri de hissettiklerimi yazmış şurada şükür çünkü nerdeyse herkes burada nerdeyse beni suçlayacak o baktı diye, sadece pişmanım özür dilerim diyor ne yapacağım benevet haklısınız siz çocuğunuzu taşırken eşiniz cinsellik sekteye uğradığı için başka kadınların fotoğraflarına bakarak mastürbasyon yapıyor mastürbasyon yapmasında sorun yok tabiki ama başka bir kadının çıplak haline yükselerek yapıyor bunu kendinizi kötü hissedebilirsiniz beni mi beğenmiyor arzulamıyor mu diye eşinize kırgınlığınızı söyleyin anlatın bence açıkça ne diyecek ona göre bakın
Yeniden mi baksam telefonuna duruyor mu sildi mi bilmiyorum daEğer kendi googleye bakıp yazdiysa ben olsam bende kizarim ama anasayfada varsa meraktan tıkladıysa bişey demezdim hepimizin karsisina çıkıyor malesef bu tür pis şeyler
al karşına dök icini rahatla kırıldıgını söyle bi daha olmasın de. ona göre" çok uzattın amaa'" olur. umrunda olmaz . biz takarızz işte .allah yardimcın olsun . iyi haberlerini bekliyoruz :)İnanın bende öyle istiyorum hamilelikte böyle birşey yaşadığım için öyle üzülüyorum ki güzel geçirmek istiyordum hep normal kavga olduğunda bu yüzden hiç uzatmazdım, şimdi bu konu başka ama
İşte hissettiklerim gerçekten biri de hissettiklerimi yazmış şurada şükür çünkü nerdeyse herkes burada nerdeyse beni suçlayacak o baktı diye, sadece pişmanım özür dilerim diyor ne yapacağım ben
aslında özür dilemesi de sizi tatmin etmeyecek çünkü artık yaptı bi kere bunu özür dilese de pişman olsa da siz bi kere bunlar hissettiniz telafi edebileceği bi durum da değil sizi çok iyi anlıyorum özür dilerim pişmanım da dese bi kere gördünüz böyle bi şeyi...İşte hissettiklerim gerçekten biri de hissettiklerimi yazmış şurada şükür çünkü nerdeyse herkes burada nerdeyse beni suçlayacak o baktı diye, sadece pişmanım özür dilerim diyor ne yapacağım ben
Silmistir büyük ihtimalle bence çok fazla strese girilecek bı olay değil maalesef internet hayatimizda varken emin ol bütün eşler bakar kadın erkek farketmez,, illa önüne gelip bakani olmustur ,,uzatma bence ama birdaha görürsen olayin büyük olacagini söylersin,, bebeğinide sağ Salim kucağına alirsin inşallahYeniden mi baksam telefonuna duruyor mu sildi mi bilmiyorum da
İnanın hiç bilmiyorum özür dilemesi pişmanım demesi bana çok anlamsız geliyorPeki eşiniz size ne derse veya ne yaparsa kendinizi daha iyi hissedeceksiniz?
Hiç birşeyin artık eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum affetmek bilmiyorum hiç içimden gelmiyoraslında özür dilemesi de sizi tatmin etmeyecek çünkü artık yaptı bi kere bunu özür dilese de pişman olsa da siz bi kere bunlar hissettiniz telafi edebileceği bi durum da değil sizi çok iyi anlıyorum özür dilerim pişmanım da dese bi kere gördünüz böyle bi şeyi...
Tabiki üzücü bir durum ama bakmam desende bakıyorlar. Burnunu surtturun.Eşimin telefonunu normalde karıştırmam güvenirim kendisine ama bugün niyeyse karıştırmak geldi içimden ve gördüklerim karşısında ne yapacağımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız size sormak istiyorum, fotoğrafları Google geçmişinde gördüm çıplak kadın fotoğrafları ve işte ona benzer fotoğraflar, üstüne birde hamileyim sizce ne yapayım affedemiyorum
içinizden atmanız zaman alabilir ama kendinizi yıpratmamaya çalışın eşinize ne kadar rahatsız olduğunuzu belli edin ki bir daha böyle bir şeyle karşılaşmayınHiç birşeyin artık eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum affetmek bilmiyorum hiç içimden gelmiyor
İnanın hiç bilmiyorum özür dilemesi pişmanım demesi bana çok anlamsız geliyor
Şimdi ben Brad pitt’in nude pozlarına bakarsam aldatmış mı sayılırım?Yoo dostum yoo.Instagram da kızlar gördüm keşfet kısmında öyle çıplak fotoğraflar değildi ama onun kesfetinde gormezdim öyle kızlar falan
Teşekkür ederim fikirleriniz için, yalnız kalmak iyi gelebilir belkiHiçbir ilişki, hiçbir eş mükemmel değil. Elbette affedilmeyecek şeyler de var. Örneğin şiddet gibi. Bunu bir tarafa bırakarak yazıyorum.
Bir insanla bir ilişkiye girdiğimizde kendimizi pek çok olasılığa açmış oluyoruz. Kendimizi kırılgan kılıyoruz. Bu aslında çok güzel bir şey. Çünkü bu cesur olduğumuz anlamına geliyor. Karşı tarafa şöyle diyoruz: "Pek çok şey ters gidebilir. Ben seni üzebilirim. Sen beni üzebilirsin." Sadece eş ilişkisi değil. Tüm ilişkiler böyle aslında. Duyduğunuz üzüntü aslında tam merkezinde büyük bir sevgi barındırıyor. Eşinizi sevdiğiniz için üzülüyorsunuz. Ne hissettiğinizi güzel güzel anlatın eşinize. Neye ihtiyacınız olduğunu anlatın. Yalnız kalmaya ihtiyacınız varsa birkaç gün gelmesin. Konuşmaya ihtiyacınız varsa çift terapisine gidin. Hepimiz insanız, kimse kusursuz değil.
Bir süre ayrı kalmak iyi gelebilir belki teşekkür ederim fikirleriniz içiniçinizden atmanız zaman alabilir ama kendinizi yıpratmamaya çalışın eşinize ne kadar rahatsız olduğunuzu belli edin ki bir daha böyle bir şeyle karşılaşmayın
Keşke bakmasaydiniz ben olsam bende hazmedemezdimEşimin telefonunu normalde karıştırmam güvenirim kendisine ama bugün niyeyse karıştırmak geldi içimden ve gördüklerim karşısında ne yapacağımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız size sormak istiyorum, fotoğrafları Google geçmişinde gördüm çıplak kadın fotoğrafları ve işte ona benzer fotoğraflar, üstüne birde hamileyim sizce ne yapayım affedemiyorum
Biz evet aldatmak desek boşanacak mısınız? Boşanmayacaksın niye olayı bu kadar dramatize ediyorsunuz? Kendinize yazıkO fotoğrafa bakmak aldatmak sayılmıyor mu
Herhangi bir erkeğin (cinsel hayatı 100 de 100 yolunda olan biri bile olsun) alın telefonunu öyle resimler çıkar. Büyütülcek bir mesele değil diycem linçleyecekler. Ne zmaan Benim kocam bakmaz diyen varsa kemalim yapmaz diyen kadın gelir aklıma.Hiç birşeyin artık eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum affetmek bilmiyorum hiç içimden gelmiyor
KesinlikleHerhangi bir erkeğin (cinsel hayatı 100 de 100 yolunda olan biri bile olsun) alın telefonunu öyle resimler çıkar. Büyütülcek bir mesele değil diycem linçleyecekler. Ne zmaan Benim kocam bakmaz diyen varsa kemalim yapmaz diyen kadın gelir aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?