bence hala abartıyorsunuz, biz burada bütün olayları sizden yani olayın tek bir tarafından okuyoruz

ne anlattığını bilmiyorsunuz. bir önceki mesajımda da bunu söyledim. "mastürbasyon" demek erkek erkeğe muhabbet demek. aynı futbol konuşmak gibi. sizinle olan cinsel hayatınızla alakası yok. sonuçta kişisel bir şey. tabii mastürbasyon konusunda açık görüşlü bir insan değilseniz o da sizin geliştirmeniz gereken bir özellik demektir. buna saygı duymanız gerekir. sizin yetip yetmemenizle zerre alakalı olan bir şey değil. tuvalete gitmek gibi su içmek gibi. sizinle alakası yok. erkek vücudu ve ihtiyaçları farklı biliyorsunuz ki. ve ben burada hala sizin de başkalarına bir sürü şey anlatıp kocanıza dertleşme hakkı vermediğinizi ve bencil olduğunuzu düşünüyorum. ama bunu sinirinize veriyorum. az sakin olun. adama saldırır gibi hesap sorarsanız sizi gıcık etmek için doğru olmayan şeyler bile söyleyebilir. "çocuk muyum ben, beni azarlayamazsın" gibi iletişimi kapatabilir. bilip bilmeden yargılamaya kalkarsanız, o da bir insan, ve onu bir duvara dönüştürürsünüz. ve ben dışarıdan bakan bi insan olarak sizin haklılığınız konusunda pek emin olmadıysam demek ki belki de gerçekten değilsinizdir. tek taraflı dinliyoruz her şeyi. az sakin olun

kişinin bağımlılıklarını ise boş verin, kendi eşinize bakın. benim de bağımlılıkları olan bir sürü arkadaşım var. sizin de bir sürü farklı türde kötü huyu olan bir sürü arkadaşınız vardır mesela. bunlar sizi de kötü huylu ve beni bağımlı yapar mı?