- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Bütün numaralara tek tek mesaj atın ve eşinizin de resmini atıp bu adamı tanıyor musunuz deyin. Eğer kötü bir şey yaptığından şüpheleniyorsanız tabi.Herkese iyi aksamlar. Esimle daha önce güven problemimiz olmadi ama arastirmaci kisiligimleara sira telini yazismalarini falan kurcalarim. Nerden estiyse 10 yillik iliskimiz boyunca ilk kez engellenen numaralara baktim. Bir de ne göreyim bir düzine cep telefonu engellenmis. Sadece 1 tanesi kayitli. Onu da engellenme sebebini de biliyorum. Diger nolar neden engelli olabilir? Esime sormadan onlarin kim oldugunu ve normalde iletisimi olup olmadigini nasil ögrenebilirim?
İlk onu yaptim zaten. Su an yanimda esim sadece 6 tanesine bakabildim. 5 tanesi whatsapp kullanmiyor. 1 tanesi kadin.Numaraları kendi telefonunuza kaydedip whatsaptan fotoğraflarına bakın. Fotoğrafı olmayanları özel numaradan ya da farklı bir numaradan arayabilirsiniz. Içlerinde kadın olanlar varsa da sorun eşinizi nereden tanıdıklarını ya da tanıyıp tanımadıklarını. Ben olsam böyle yapardım.
Yaa ben zaten cok süpheciyim buraya takilmaya basladigimdan beri iyice kafayi yedim. O yüzden esime soramiyorum biktirdim adami takipte olmamla.Ayrıca iyice paronayak olduk buradaki tum kadınlar olarak. Ben böyle telefon karıştırıp en ufak bir detay buldugumda elim ayağım titrer soğuk terler dokerim neyle karsilasacagim acaba diye.
Yaa insallah öyledir.cok korkuyorum su anBenim telefonumda da bi suru engellenmis numara var, internette dolandırıcı oldugu söylenen bi sürü numara var supheli...Oyle bi numara aradiginda internetten yorumlara bakip engelliyorum.Ya da yanlışlıkla bi sey yazan arayan oluyor, oyle olduğunda da engellerim direkt... Hemen kötü düsünmeyin bence...
Ben de bende yok saniyordum ama baktim varmisSahsen bende engelli kimse yok:) neden? Cunku gerek yok.. eger bi sapigim bi asigim bi eski sevgili filan olsaydi olurdu bence.. bu engelleme isler hep beni suphelendirir
Tamam o ayri tabi:)) esininkide oyle birseyse..Ben de bende yok saniyordum ama baktim varmisis telefonum farkli ama bir sekilde kisisel numarami ögrenenleri engellemisim.
Takıntı boyutuna getirmemeye çalışın yoksa hayat zindan olur. Zaten bu numaraları da sormayın. Eğer ortada yanlış bir durum varsa öğrenemezsiniz de.Yaa ben zaten cok süpheciyim buraya takilmaya basladigimdan beri iyice kafayi yedim. O yüzden esime soramiyorum biktirdim adami takipte olmamla.
Ben hep telefonu kurcalayip böyle seylerle gittigim icin yüzüm yok artikBen olsam açik açik bunlar kim diye sorarim.
Telefonu zaten surekli bende oluyor.
Gecen diyorum bu numara kimin, 7-8 dakka konusmusun, megersem turkcell filanmis tam hatirlamiyorum))
Kadın olana yazın eşinizin adını nerden taniyosunuz diye açık açık. Esiniz yanınızdayken yazın hatta. Çünkü en kötü durumu düşünürsek eğer farklı bir durum ise kadın eşinize mesaj atar ya da arar şu an siz yan yanarken.İlk onu yaptim zaten. Su an yanimda esim sadece 6 tanesine bakabildim. 5 tanesi whatsapp kullanmiyor. 1 tanesi kadin.
Ama numaralar kayitli degil.Bendede cok kisi engelli kimi kisimda örnegin resimlerimi görmesinler diYe. Patronlarimi engellerim sadece paylasim kisminda esim kurcalasa neden yanlis anlasinki tam tersi sevinmeli. Erkek patronlarimi özellikle görmesinler özelimi diye. Herseyi yanlis anlamaya yormayin isin özünü arastirmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?