Esimin telefonundaki engellenen numaralar

Benim eşimde de var engellenen numaralar bende de .
Hiç ikimize sormadık aklımıza gelmedi .

Siz eşinize güvenmiyorsunuz her zaman telefonunu kurcaliyorsaniz..
Burada okuyoruz korkuyorum vs demeyin bence . Her insan bir değil sonuçta . Kendinize bu eziyeti yapmayın evliliğiniz huzurlu geçsin rahat olun:)

eşim gereksiz arayan müşteri hizmetlerini ya da yanlış arayan bütün numaraları engeller aynı zamanda benim de engellememi ister yanlış arayanları falan.. hiç de aklıma kötü bir şey gelmedi

o numaraları kaydet bı yere. kendınden bı bak.
kendın arastır önce.
sonra gelişi güzel bi sekılde hayırdır bu numaralar kım de

hadi esinizin konustugu numaralari arastirirsiniz hak veririm de,
engelledigi numarayi niye arastiriyorsunuz,
adam bir sekilde rahatsiz olmus ki engellemis.

Eşiniz ne iş yapıyor ve telefonu iş amaçlı kullanıyor mu ?

Demin tesadüf iş telefonuma bakmıştım 100 tane engellenen numara varmış

hadi esinizin konustugu numaralari arastirirsiniz hak veririm de,
engelledigi numarayi niye arastiriyorsunuz,
adam bir sekilde rahatsiz olmus ki engellemis.
Disardayken konusup evdeyken engelleme ihtimaline karsilik. Sizofreni mode on

Bende sürüyle var.
Yaşadığım ülkede çok yaygındı bir ara, tel nolarını satıyorlar.
Sürekli bir şeyler satmak isteyen, dolandırıcı vb tipler ulaşmaya çalışıyor
Üstelik de günde 4-5 kez arıyorlar
Canımıza tak etmişti artık engelledik

Çok mu var engellenen?
Ben olsam kendime kaydeder bakardım
Birşey çıkabilir çıkmayabilir de

reklam amaçlı mesajları, ya da arayanları, tanımadığım başka şehirden ya da ülkeden gelen tüm numaraları üşenmem engellerim. yok bilmemnerde beş yıldızlı tatil, yok ucuza ev boyası falan filan bi dolu mesaj atan var böyle. aynı firmalar başka numaradan mesaj atıyorsa o numaraları da engellerim. ünlü bi pizza firmasıyla böyle uğraştım hergün farklı numaradan mesaj attılar hepsini engelledim, şimdi gelmiyor mesaj :) eşinizinki de böyle birşeydir muhtemelen. eğer farklı bi durum olsaydı, sizin dikkatinizi çekmesin, bu kim niye engelledin demeyin diye o kişiyi engellemezdi merak etmeyin. kendilerini pek bi uyanık zannettikleri için :))

Direk kötü düşünme bence sonucda iş hayatında veya görüşmek istemedigi arkadaşları olabilir ama çok kafanı rahatsız ediyorsa direk sor

Ya geçen bende baktım kendi telefonuma ki daha 2 yıldır kullanıyorum o kadar çok engellenen varki ne ara engellemişim hiç bilmiyorum, dün falandı herhalde eşimle telefonundan birşeye bakıyorduk engellenenler çıktı onda da çok fazla numara var normalde çok paranoya ya yakın bir kişiliğim var araştırırım herşeyi ama onu merak etmedim aklımıda karıştırmadı hiç telefonu ortalıklarda duruyorsa falan bence takılmayın bi ara beni sürekli farklı numaralar arıyordu meltem diye hatta anladığım kadarıyla birinin sevgilisi mi sözlüsümü neyse ayrılmışlar galiba ısrarla başkaları araya girip meltem le konuşmak istiyordu ve beni meltem zannedip dinle diye başlıyordu hepsini sırayla engelledim oluyor öyle şeyler arada bence ama illa dürttü diyorsanız kendinize ekleyip bakın watsap dan fotolarına

Ya bende aynı durumdayım sorayım mı sormayayım mı bilemedim

Aynısı benimde başıma geldi kurcalarken baktım bir cok numara engelli hemen kayıt ettim whatsap ve instg baktim hepsi erkek allahimmm dedim galiba bu adam escinsel aklımda kırk tilki döndü tabi birazda sabirszm hemen hesap sordum naptigini biliyorum diye olta attım adamda anlamadı noluyor meğer benim koca numaralari silerken yanlislikla engelliyormuş bilmiyormuş öyle olduğunu bana tek tek tanıttı adamları biri gittiğimiz telefoncu biri arkadaşının abisi kendimden utandım valla

gizli olarak bakmayı düşüneceğinize kendisine neden sormuyorsunuz? Ben olsam direk sorardm gerçi hoş şifre bile yok telefonunda herşey apaçık istediğimde bakarım. Şifreli mi telefonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…