- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Valla tek yol eşine sormak. Ben de karşılaştım böyle bir durumla ve içim içimi yedi. Hemen sordum. Altından da çok saçma bir şey çıktıHerkese iyi aksamlar. Esimle daha önce güven problemimiz olmadi ama arastirmaci kisiligimleara sira telini yazismalarini falan kurcalarim. Nerden estiyse 10 yillik iliskimiz boyunca ilk kez engellenen numaralara baktim. Bir de ne göreyim bir düzine cep telefonu engellenmis. Sadece 1 tanesi kayitli. Onu da engellenme sebebini de biliyorum. Diger nolar neden engelli olabilir? Esime sormadan onlarin kim oldugunu ve normalde iletisimi olup olmadigini nasil ögrenebilirim?
hadi gözün aydınKizlar yanlis alarmesime kadinlar kulubunde boyle bi konu okumus gibi yaptim. Ben de seninkilere bakicam dedim espirili bi dille. Sonra o kadar numarayi görünce sasirmis gibi yaptim kim bunlar dedim. Sacma sapan reklam mesajlari geliyor engelliyorum ben de dedi. Ara istedigini dedi. Basta kadin fotosu olani aradim sonra birkac no daha aradim. Hepsi de bant kaydi cikan firma nolari
Dediginiz gibi olsa bile kimse bir sapığı, aşığı, eski sevgilsi oldugu için suçlu olmaz ki. Böyle sebeplerle süphelenilse ne olacak? Şahsen benim eski sevgilim vardı engelli. Ee eşime karşı suçlu mu oluyorum. Bence asıl mevzu bu olmamalı.Sahsen bende engelli kimse yok:) neden? Cunku gerek yok.. eger bi sapigim bi asigim bi eski sevgili filan olsaydi olurdu bence.. bu engelleme isler hep beni suphelendirir
Hayir hayir suclu etmez ama biz kadinlar kiskanmsk icin yer arariz ya o bakimdanDediginiz gibi olsa bile kimse bir sapığı, aşığı, eski sevgilsi oldugu için suçlu olmaz ki. Böyle sebeplerle süphelenilse ne olacak? Şahsen benim eski sevgilim vardı engelli. Ee eşime karşı suçlu mu oluyorum. Bence asıl mevzu bu olmamalı.
Anladım. Benim de olunca gocundumHayir hayir suclu etmez ama biz kadinlar kiskanmsk icin yer arariz ya o bakimdan
Buna çok güldüm, siz çok yaşayın emiBütün numaralara tek tek mesaj atın ve eşinizin de resmini atıp bu adamı tanıyor musunuz deyin. Eğer kötü bir şey yaptığından şüpheleniyorsanız tabi.
Eşinizle aranızdaki ilişkidir tabii bir şey diyemem ama ben şahsen telefonumun kurcalanmasından hoşlanmam, eşimin telefonunu da kurcalamam, bende de engellenen numaralar mevcut, her numara engelleyen bir şey gizliyor anlamına gelmiyor, engelliyorum çünkü hergün ya su arıtma cihazı, ya müşterisi olmadığım gsm operatörleri ya da ev satan müteahhit firmalar tarafından reklam maksadıyla rahatsız ediliyorum, aramaları reddetmeme, bazen açıp lütfen beni arama listenizden çıkarın dememe rağmen ısrarla aramaları sinirimi bozuyor numaralarını engelliyorum, lütfen hemen eşinizden şüphelenmeyin, eşim engelli numara var mı diye baksa, bana sormak yerine özelime gizli gizli baktığı için telefonun her yerini şifrelerdim.Ben hep telefonu kurcalayip böyle seylerle gittigim icin yüzüm yok artik
Geçen gün babam bana dayımı engellettirdi kendi telefonundanHerkese iyi aksamlar. Esimle daha önce güven problemimiz olmadi ama arastirmaci kisiligimleara sira telini yazismalarini falan kurcalarim. Nerden estiyse 10 yillik iliskimiz boyunca ilk kez engellenen numaralara baktim. Bir de ne göreyim bir düzine cep telefonu engellenmis. Sadece 1 tanesi kayitli. Onu da engellenme sebebini de biliyorum. Diger nolar neden engelli olabilir? Esime sormadan onlarin kim oldugunu ve normalde iletisimi olup olmadigini nasil ögrenebilirim?
Herkese iyi aksamlar. Esimle daha önce güven problemimiz olmadi ama arastirmaci kisiligimleara sira telini yazismalarini falan kurcalarim. Nerden estiyse 10 yillik iliskimiz boyunca ilk kez engellenen numaralara baktim. Bir de ne göreyim bir düzine cep telefonu engellenmis. Sadece 1 tanesi kayitli. Onu da engellenme sebebini de biliyorum. Diger nolar neden engelli olabilir? Esime sormadan onlarin kim oldugunu ve normalde iletisimi olup olmadigini nasil ögrenebilirim?
Sen de ne kurnazmıssın hAA sorma seklın baya tilkicehadi gözün aydın
Cok haklisiniz zaten bu süphem de neyse ki yersiz cikti. Eskiden aldatilinca (eski erkek arkadasim) cok süpheci oldum. Bir de burda bazen öyle hikayeler okuyoruz ki.. Ama esimle 10 yildir beraberiz cok sükür en ufak bir sadakatsizligini görmedim. Umarim bu huyumdan vazgecebilirimEşinizle aranızdaki ilişkidir tabii bir şey diyemem ama ben şahsen telefonumun kurcalanmasından hoşlanmam, eşimin telefonunu da kurcalamam, bende de engellenen numaralar mevcut, her numara engelleyen bir şey gizliyor anlamına gelmiyor, engelliyorum çünkü hergün ya su arıtma cihazı, ya müşterisi olmadığım gsm operatörleri ya da ev satan müteahhit firmalar tarafından reklam maksadıyla rahatsız ediliyorum, aramaları reddetmeme, bazen açıp lütfen beni arama listenizden çıkarın dememe rağmen ısrarla aramaları sinirimi bozuyor numaralarını engelliyorum, lütfen hemen eşinizden şüphelenmeyin, eşim engelli numara var mı diye baksa, bana sormak yerine özelime gizli gizli baktığı için telefonun her yerini şifrelerdim.
Eski Eşim beni aldattığında yakalayınca yapmıştımBuna çok güldüm, siz çok yaşayın emi
Geçmişte yaşadığınız acı tecrübe yüzünden böyle şüpheci olmanızı anlıyorum ama eşiniz başka biri, herkes aynı kefeye konmamalı, ben böyle durumlarda empati yapılmasını istiyorum, eşiniz sizin telefonunuzu gizli gizli kurcalasa ne hissederdiniz?Cok haklisiniz zaten bu süphem de neyse ki yersiz cikti. Eskiden aldatilinca (eski erkek arkadasim) cok süpheci oldum. Bir de burda bazen öyle hikayeler okuyoruz ki.. Ama esimle 10 yildir beraberiz cok sükür en ufak bir sadakatsizligini görmedim. Umarim bu huyumdan vazgecebilirim
Hangi operotoru kullaniyorsa mobilden girip fatura detaylarina bakin. Ayni numaralarla konuşma yada mesajlasma varmi diye.Herkese iyi aksamlar. Esimle daha önce güven problemimiz olmadi ama arastirmaci kisiligimleara sira telini yazismalarini falan kurcalarim. Nerden estiyse 10 yillik iliskimiz boyunca ilk kez engellenen numaralara baktim. Bir de ne göreyim bir düzine cep telefonu engellenmis. Sadece 1 tanesi kayitli. Onu da engellenme sebebini de biliyorum. Diger nolar neden engelli olabilir? Esime sormadan onlarin kim oldugunu ve normalde iletisimi olup olmadigini nasil ögrenebilirim?
Tabi ki bi şüpheniz varsa, yoksa hic kendinizi yipratmayin. Çünkü bende is gereği bazi kisileri engelliyorum. Belki oyle biseydirHerkese iyi aksamlar. Esimle daha önce güven problemimiz olmadi ama arastirmaci kisiligimleara sira telini yazismalarini falan kurcalarim. Nerden estiyse 10 yillik iliskimiz boyunca ilk kez engellenen numaralara baktim. Bir de ne göreyim bir düzine cep telefonu engellenmis. Sadece 1 tanesi kayitli. Onu da engellenme sebebini de biliyorum. Diger nolar neden engelli olabilir? Esime sormadan onlarin kim oldugunu ve normalde iletisimi olup olmadigini nasil ögrenebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?