Esimin telefonundaki engellenen numaralar

Valla tek yol eşine sormak. Ben de karşılaştım böyle bir durumla ve içim içimi yedi. Hemen sordum. Altından da çok saçma bir şey çıktı
Sürekli dini mesajları yağmuruna tutan bir dedeyi engellemiş. Bezmiş adam.
Belki seninkilerin altından da böyle şeyler çıkar

hadi gözün aydın

Sahsen bende engelli kimse yok:) neden? Cunku gerek yok.. eger bi sapigim bi asigim bi eski sevgili filan olsaydi olurdu bence.. bu engelleme isler hep beni suphelendirir
Dediginiz gibi olsa bile kimse bir sapığı, aşığı, eski sevgilsi oldugu için suçlu olmaz ki. Böyle sebeplerle süphelenilse ne olacak? Şahsen benim eski sevgilim vardı engelli. Ee eşime karşı suçlu mu oluyorum. Bence asıl mevzu bu olmamalı.

Hayir hayir suclu etmez ama biz kadinlar kiskanmsk icin yer arariz ya o bakimdan

Benim telefonumda en cok engellenen numaralar bir yerden arayıp araştırma veya satış yapmaya çalışanlar. Bir kac gıcık olduğum insanlar var onları da engelledim. Yani illaha aldatma felan olmasına gerek yok.

3673662636 kişiyi engelledim.
Neden mi, çünkü telefonum yabancı numaraları otomatik olarak engelliyor, aramaları engellenenler listesine düşüyor.
Sevgilim açıp bana neden engelledin dese, memlekette sapık mı yok derim. Çok karşılaştım rastgele numara çevirip arkadaş olmaya çalışanlarla.

Ben hep telefonu kurcalayip böyle seylerle gittigim icin yüzüm yok artik
Eşinizle aranızdaki ilişkidir tabii bir şey diyemem ama ben şahsen telefonumun kurcalanmasından hoşlanmam, eşimin telefonunu da kurcalamam, bende de engellenen numaralar mevcut, her numara engelleyen bir şey gizliyor anlamına gelmiyor, engelliyorum çünkü hergün ya su arıtma cihazı, ya müşterisi olmadığım gsm operatörleri ya da ev satan müteahhit firmalar tarafından reklam maksadıyla rahatsız ediliyorum, aramaları reddetmeme, bazen açıp lütfen beni arama listenizden çıkarın dememe rağmen ısrarla aramaları sinirimi bozuyor numaralarını engelliyorum, lütfen hemen eşinizden şüphelenmeyin, eşim engelli numara var mı diye baksa, bana sormak yerine özelime gizli gizli baktığı için telefonun her yerini şifrelerdim.

Geçen gün babam bana dayımı engellettirdi kendi telefonundan sebebide saçma sapan gruplara eklemesiymiş belki sevmediği,boş muhabbet yapan kişilerdir

Güven probleminiz yoksa neden böyle bişey yapıyorsunuz onu anlamadım şuan eşinin telefonunu elime alsam bissürü kayıtsız telefon numarası vardır işi gereği sürekli birileri arar ama hic kayıt etmez hicte aklima kaydedip bakmak gelmez gerek duymuyorum cunki güvenimi sarsacak en ufak bi teşebbüsü dahi olmadı allaha şükür ama çok merakediyorsaniz sorun yada sormayı bırakın ekran resmini çekip alın ara ara kontrol edin eher engelleri kaldırıyorsa illaki unutur yakalarsınız

Ya eskı sevgılı y da iş için yazıstıgı ama ısı bıtınce engelledıgı insanlardır. Benım engelli listemi görsen rehberımdd 300 kısı varsa 250 sı engellı.cunku onlıne beyaz esya satıcılıgı yapıtyoddm musterıler gıttıgıtıyorda benm ozel numaram kalmıs dıye ordan dırekt bana ulasıyolardı e adam urun ıstıyor sahsı numaram dıyıp kapatamıyorm mecbur urun bahsedıp satıyordum. Alısvrrıs bıtınce engellıyordum. Ya da unıde gorustugm ama artk alakam olmayan ınsanlat engellı. Oyle yanı evlendıkten sonra engellenmısse sıkntı ama sızddn onceyse takmayın

Cok haklisiniz zaten bu süphem de neyse ki yersiz cikti. Eskiden aldatilinca (eski erkek arkadasim) cok süpheci oldum. Bir de burda bazen öyle hikayeler okuyoruz ki.. Ama esimle 10 yildir beraberiz cok sükür en ufak bir sadakatsizligini görmedim. Umarim bu huyumdan vazgecebilirim

Bende engelli çok var. Is sebebi ile görüşmenin bittiği kişileri genelde engellerim. :)

Geçmişte yaşadığınız acı tecrübe yüzünden böyle şüpheci olmanızı anlıyorum ama eşiniz başka biri, herkes aynı kefeye konmamalı, ben böyle durumlarda empati yapılmasını istiyorum, eşiniz sizin telefonunuzu gizli gizli kurcalasa ne hissederdiniz?

Mutluluğunuz, huzurunuz daim olsun, korktuklarınızla sınanmayın inşaallah.

Hangi operotoru kullaniyorsa mobilden girip fatura detaylarina bakin. Ayni numaralarla konuşma yada mesajlasma varmi diye.

Tabi ki bi şüpheniz varsa, yoksa hic kendinizi yipratmayin. Çünkü bende is gereği bazi kisileri engelliyorum. Belki oyle biseydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…