- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Esim numarasini isinde de kullaniyo. Calistigi firmalardansa hem ben rezil olurum hem esimi rezil ederimKadın olana yazın eşinizin adını nerden taniyosunuz diye açık açık. Esiniz yanınızdayken yazın hatta. Çünkü en kötü durumu düşünürsek eğer farklı bir durum ise kadın eşinize mesaj atar ya da arar şu an siz yan yanarken.
Aslinda ben cansıkıntısından şakasina yapiyorum.Ben hep telefonu kurcalayip böyle seylerle gittigim icin yüzüm yok artik
Eşiniz size sizde ona güveniyorsanız bi problem durum yoksa, fazla üzerine düşmeyin böyle şeylerin.ilerisi size fayda değil, zarar verir.Herkese iyi aksamlar. Esimle daha önce güven problemimiz olmadi ama arastirmaci kisiligimleara sira telini yazismalarini falan kurcalarim. Nerden estiyse 10 yillik iliskimiz boyunca ilk kez engellenen numaralara baktim. Bir de ne göreyim bir düzine cep telefonu engellenmis. Sadece 1 tanesi kayitli. Onu da engellenme sebebini de biliyorum. Diger nolar neden engelli olabilir? Esime sormadan onlarin kim oldugunu ve normalde iletisimi olup olmadigini nasil ögrenebilirim?
Gecenlerde bir adam yazmis bana yabanci ülkeden yabanci dilde telefonu esime verdim bi bak virusmu engelle dedim. Yoksa ona göstermeden kendimde engellerdim. Güven probleml yoksa birsey yoktur yoksa fazlasiyla hissederdiniz.Ama numaralar kayitli degil.
Whatsap profilinize eşinizle resminizi koyun. Kadına ait olan numaraya alelade saçma bir mesaj yazın. Mesela ; sosyal politika derslerinin notu sizde varmış galiba numaranızı aslı'dan aldım. Gibi bir mesaj yazın. Sonrasında da kusura bakmayın fotoğrafınıza simdi baktım ama numarayı yanlış kaydetmişim yanlış oldu kusura bakmayın diyin. Eşinizin resmini elbet görecek sizin profil fotoğrafınızda. Bir durum varsa belki bu sekilde kadın sizi tanıyorum falan diyebilir.Esim numarasini isinde de kullaniyo. Calistigi firmalardansa hem ben rezil olurum hem esimi rezil ederim
Bu cok iyi fikirmisWhatsap profilinize eşinizle resminizi koyun. Kadına ait olan numaraya alelade saçma bir mesaj yazın. Mesela ; sosyal politika derslerinin notu sizde varmış galiba numaranızı aslı'dan aldım. Gibi bir mesaj yazın. Sonrasında da kusura bakmayın fotoğrafınıza simdi baktım ama numarayı yanlış kaydetmişim yanlış oldu kusura bakmayın diyin. Eşinizin resmini elbet görecek sizin profil fotoğrafınızda. Bir durum varsa belki bu sekilde kadın sizi tanıyorum falan diyebilir.
Ben bahtsız bedevi olduğum için. Çok aldatildim hepsini de böyle çeşitli alengirli durumlarla ortaya çıkarttım malesef.. Ama sizin içiniz rahat olsun. Sizin konunuzda kötü bir durum olmadığıni hissediyorum nedense.Bu cok iyi fikirmis
Aynen bende öyle hissediyorum nedense. Sizde insAllah cok mutlu olursunuzBen bahtsız bedevi olduğum için. Çok aldatildim hepsini de böyle çeşitli alengirli durumlarla ortaya çıkarttım malesef.. Ama sizin içiniz rahat olsun. Sizin konunuzda kötü bir durum olmadığıni hissediyorum nedense.
Umarim hepimiz çok mutlu oluruz.Aynen bende öyle hissediyorum nedense. Sizde insAllah cok mutlu olursunuz
Evet cok eski numarasi tanistigimizdan beri degismedi.Bu numarayi evlenmeden oncede kullaniyomuydu
Ozamandan engellemistir belki kotu dusunmeyinEvet cok eski numarasi tanistigimizdan beri degismedi.
ohoo ben de sürüyle var. şirket hattının whatsappı yok. mecbur özel numaramı veriyorum. sonra da yazamasınlar diye işim bitince engelliyorum. o yüzden engelli numara bi 30 tane falan vardır.Sahsen bende engelli kimse yok:) neden? Cunku gerek yok.. eger bi sapigim bi asigim bi eski sevgili filan olsaydi olurdu bence.. bu engelleme isler hep beni suphelendirir
Oyle bi durum var mi bu kisinin bilmemki.. yani oyle olsa kayitli olmaz mi o kisiler?ohoo ben de sürüyle var. şirket hattının whatsappı yok. mecbur özel numaramı veriyorum. sonra da yazamasınlar diye işim bitince engelliyorum. o yüzden engelli numara bi 30 tane falan vardır.
ben bazısını hiç kaydetmiyorum. bazısını silmiş oluyorum, tekrar yazınca engelliyorum. hem iş hem özel telefonuysa iş durumunda kurduğu kontaklar vs olabilir.Oyle bi durum var mi bu kisinin bilmemki.. yani oyle olsa kayitli olmaz mi o kisiler?
Hahaha mutlu sonlu mu bari salonlarben bazısını hiç kaydetmiyorum. bazısını silmiş oluyorum, tekrar yazınca engelliyorum. hem iş hem özel telefonuysa iş durumunda kurduğu kontaklar vs olabilir.
Bir de numaramı nerden buluyorlar bilmiyorum. masaj salonları mesaj atıp duruyor. profil fotolarında saçma saçma kadınlar. erkek olsam yuvam yıkılmıştıonları da direkt engelliyorum.
Kizlar yanlis alarmesime kadinlar kulubunde boyle bi konu okumus gibi yaptim. Ben de seninkilere bakicam dedim espirili bi dille. Sonra o kadar numarayi görünce sasirmis gibi yaptim kim bunlar dedim. Sacma sapan reklam mesajlari geliyor engelliyorum ben de dedi. Ara istedigini dedi. Basta kadin fotosu olani aradim sonra birkac no daha aradim. Hepsi de bant kaydi cikan firma nolari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?