• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonundaki WhatsApp a benzeyen program ?

sahte dedikleri şey, app store dan yada google playden yüklemiyorsun. internetten apk sını yüklüyorsun. whatsapın aynısı yalnızca orjinal değil. sahte whatsap değil de Whatsapp Plus diye geçiyor adı. son görülmeni kapatabiliyosun sen çevrimiçin olsan da son görülmen 2-3 gün öncesini gösteriyor mesela. yada sana atılmış mesajı açıyosun cevap yazıyosun ama karşı tarafa mavi tik gitmiyor, tek tik gözüküyor hatta, sanki internetin yokmuş gibi. öyle değişik özellikleri var
çok teşekür ederimm:)

iPhone de App Store de nasıl görülüyor peki. Benimde aklıma geldi bu eski telefonumda indirilenler görebiliyordum ama iPhone da nerden bakılıyor
Birkaç sayfa önce bir üye açıklamış resimli olarak
O açıkladığı Iphone için

Yazısmaları whatsapp web dısında hiçbi program takip edemez...o baskalarıyla yazısıyor kendinizi kandırmayın
Kendimizi kandırmakla ne alakası var yazışıyorsa yazışıyor biz bunu tartışmıyoruz. Eve gelirken sildiğine göre programı tabiki masum değil buma Eminim. Kimse kendini kandırmıyor sen yanlış anlamışsın

bir de, o uygulamayı silip silip yeniden yüklemiyor olabilir. iphone kullanıyor anladığım kadarıyla, iphone u bilmiyorum pek ama androidlerin çoğunda şey var- uygulama gizleme. menüye giriyosun oralarda biyerlerde seçenekler olur mesela uygulamayı gizle dersin seçersin tamam dersin gizlenir. belki de eşin böyle yapıyodur. gizliyodur mesaj gelirse gözükmesin diye ayarlar kısmında uygulamalarım vardır uygulamayı durdur diye bi buton vardır. sen uygulamayı açana kadar mesaj falan gelmez. menüde de gizlediğin için gözükmez. eğer böyle yapmışsa gizlemeyi kaldırıp giriş yapıp ne olduğunu bulabilirsin. umarım açıklayabilmişimdir

Appstore a girin. Sağ üst köşe de kafa var kırmızı ile işaretledim sizin için. Açılan sayfada satın aldıklarım diye bir sekme var ona basın. Çıkan yerde indirilen bütün uygulamaları göreceksiniz. Sildiklerinin yanında bulut şekli vardır. Telefonda hala yüklü olanlara zaten ‘aç’ yazıyor. Fotoğraf yükledim sizin için. Umarım yararlı olur.
Çok teşekkür ederim bakıcam ;)

bir de, o uygulamayı silip silip yeniden yüklemiyor olabilir. iphone kullanıyor anladığım kadarıyla, iphone u bilmiyorum pek ama androidlerin çoğunda şey var- uygulama gizleme. menüye giriyosun oralarda biyerlerde seçenekler olur mesela uygulamayı gizle dersin seçersin tamam dersin gizlenir. belki de eşin böyle yapıyodur. gizliyodur mesaj gelirse gözükmesin diye ayarlar kısmında uygulamalarım vardır uygulamayı durdur diye bi buton vardır. sen uygulamayı açana kadar mesaj falan gelmez. menüde de gizlediğin için gözükmez. eğer böyle yapmışsa gizlemeyi kaldırıp giriş yapıp ne olduğunu bulabilirsin. umarım açıklayabilmişimdir
Bu dediğiniz samsung ve general mobile de oluyor ama iPhone de olmuyor. Yine de teşekkür ederim güzel bir bilgi paylaşımı

Arkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?
line olabilir canım program hala kullanılıyor olabilir watsappa benziyo istediğin kişiyle konuşabiliyorsun görüntülü mesaj hepsi var

Klasik erkek iste...her halti yer yakalananincada aaaa benim haberim bile yok o programda .ne der..bir insan bir halt karistirmiyorsa evde niye kaldirir ki programi..dikkatli ol..

Arkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?
Bildiğim kadarıyla kimin ne zaman girdiğini ne kadar çevrimiçi olduğunu gösteren program o. Seni takip ediyo olabilir mi

Çakma whatsapp olduğuna inanırım da ne amaçla kullanılır ki?
Biri fotosunu atsın da neye benziyor görek..

Legal birini takip etse neden eve gelince programı silsin arkadaşlar ? Wp takip programı olsa bile illegal birini takip ediyor eşinin görmesini istemiyor eve gelince programı siliyor.
Kesinlikle sohbet programıdır.Uygulama indirme geçmişine bakmaya çalışın.

Sahte WhatsApp ney ki ilk kez duydum şu uygulamaların sınırı yok ya daha neler duyacağız ben sonucu merak ettim inşallah kötü bir şey çıkmaz altından ama eşinizin davranışı tedirgin edici

Belki silmiyodur gizliodur öyle bi özellikte var şimdi play storeden baktım da benzer çok genelde sohbet uygulaması

Konu sahibi kusura bakma konu dışı bişey arkadaşlara soracağım.....Hanimlar vatsap sohbet yedeği diye bişey varmış.v atsapi silip yuklediginde eskiden kalmış sohbetler geri geliyormuş...ben denedim sohbet falan geri gelmedi.....Aslında daha önce silinmiş bi sohbete ihtiyacım vardı..ama yok yardım ederseniz sevinirim..

Back
X