• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonundaki WhatsApp a benzeyen program ?

Gözlerim çok yakını seçemiyor o yüzden adını okuyamadım ama şekli whatup a benziyor rengi biraz daha koyu yeşil. İki defa gördüm çünkü yüklenmiş olduğunu sonradan baktığımdan yoktu. Az önce de eve ilk geldiğinde vardı telefondan bişeye bakıyorduk sonra lavaboya gitti silmişti.
Line olabilir

Arkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?
Telegram olabilir oda watsapp gibi ayni ama rengi acik mavi gibi.

Konu sahibi kusura bakma konu dışı bişey arkadaşlara soracağım.....Hanimlar vatsap sohbet yedeği diye bişey varmış.v atsapi silip yuklediginde eskiden kalmış sohbetler geri geliyormuş...ben denedim sohbet falan geri gelmedi.....Aslında daha önce silinmiş bi sohbete ihtiyacım vardı..ama yok yardım ederseniz sevinirim..
Yedekleme ayarini acik birakilmasi gerek yoksa gelmez.

Bu mevzu insanı çatlatır uygulamanın ado belirlenecekte adamın ne yaptıgı ortaua çıkacak ya ohooo 7 sayfada netlesmeyen uygulama olayı 250 sayfada çözmese bari

Wechattir
Suan watsapa en cok benzeyen program o
Ben de onu dedim.Line da da zaten rehberdeki kişiler oluyor sanırım o sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Ama wechat uygulamasını bende şans eseri gördüm bütün erkekler kullanıyormuş kadınların haberi yok.

Ben de onu dedim.Line da da zaten rehberdeki kişiler oluyor sanırım o sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Ama wechat uygulamasını bende şans eseri gördüm bütün erkekler kullanıyormuş kadınların haberi yok.
Aynen oyle
Lineyi ben bile kullaniyorum goruntulu aramalarimda, saklanacak birseyi yok bir sil bir yukle sonuc olarak
Ama wechat gayet amaci belli arkadas bulma uygulamasi
Arkadasim bosandi o uygulama yuzunden
Bilmeyenlen nadirdir diye dusunuyorum

Whatsapa en son ne zaman girdi kaç dk durdu gibi programlar var onlarda aynı whatsap isareti gibi yeşil renk. Belki böyle bir program olabilir

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim uygulamayı bulunca buraya yazıcam. Takipteyim ama şunu söyleyeyim o uygulana line ya da wechat değil işareti benzemiyor. Ben bulduğumda paylaşıcam

Whatsdog ola bilirmi öyle bi program var rengi yeşil istediğiniz kişinin numarasını kaydediyosunuz o kişi nezamn whatsaba girerse ne kadar kalırsa bunun bildirisi geliyo

Arkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?
Ablacığım, whatsap plus diye bir uygulama var. Yüksek ihtimalle odur. Sildiğini düşünmüyorum isterseniz gizli uygulamalara bakın telefondan. Ya da yüklenmiş uygulamalara bakın orada görünür.

Back
X