eşimin telefonunu kırdım,çift terapisine gidiyoruz..

destinaninannesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
455
536
18
37
Çok fazla konu açtım ama farklı görüşlere ihtiyacım var. Yemin ederim kızımı da alıp bağıra bağıra kaçmak istiyorum şu an bu evden. Kaç gün oldu ne dışarı çıkabildim ne arkadaşlarımı görebildim kül kedisi modunda takıldım durdum.

Gece eşimle tatil mevzusunu konuşuyorduk saat 3 gibiydi yani herkes yatmıştı. Ben konuşuyorum yüzüme bakmıyor telefondan bir şeyler yapıyor. Neyse konuştum ettim kafa salladı. Hiçbir şekilde dinlemediğine eminim. O sırada telefonu çaldı arkadaşıyla önce iş konuştu sonra "tamam abi geliyorum parkta buluşalım gym o taraflarda" dedi. Benim kafama dank etti o zaman. Beyefendi yine pokemon avlamaya gidecek. Telefonu kapattığı an elinden kaptım önce duvara attım yetmedi tekrar tekrar fırlattım sonra da ayağımla iyice ezdim. 3 gün önce falan almıştı daha kırılmaz camı da yoktu. Çok güzel oldu içimin yağları eridi resmen. Beni hem sürekli erteliyor,ev zaten ana baba günü gibi kim geliyor gidiyor belli değil. Bir taraftan ev mevzusu var taşınalım diyoruz. İş yerinde de en yoğun olduğu zaman, adam pokemon avına çıkıyor. Hem de gecenin 3'ünde.

Telefon gitti artık ama asla ne ağzımı açtım ne başka bir şey sadece telefonu kırdım sonra da "git avla pokemonunu" dedim. Böyle üzerimden bir yük kalktı. O da hiçbir şey demedi eğilip almadı bile Allah'ın inatçı keçisi. Döndük arkamızı yattık. Sabah kahvaltıda abisi telefonla ilgili bir şey söyledi ona da "telefonum yok abi rahatlık bir tarafımıza battı 4 milyarlık telefonun ağzına tükürdük" dedi. Hiç üstüme alınmadım kendisi istedi çünkü.

Az önce de iş telefonundan mesaj atmış,aynen şöyle yazıyor,
"Çarşamba günü çift terapisine gidicez senin deliliğini artık çekemiyorum"
Yani deli ben oldum,kendi yaptıklarını asla düşünmüyor. Dönüp bir kez de "ben bütün sülalemi eve topladım,yetmedi bir de oyun boku çıkardım senin halini hatrını bile sormadım konuşunca yüzüne bakmadım" demiyor da bana deli diyor. Ben gidince terapide ne söyleyeyim zaten her şeyi evde yüzüne söylüyorum. Bir kere dinlesen zaten hallederiz. İlla araya birini sokuyor,oradan da beni haksız çıkarmayı becerir. Doldum taştım artık bıktım yahu.

Siz telefonu kırdınız eşiniz arkasını dönüp yattı öyle mi

Ama sizin yaptığınızda çok ayıp olmuş herşeyin bi usulü adabı var tartışmanında öyle.

O sırada bana cevap verse o kırık telefonu kafasına yerdi çünkü. Doldum yahu şunun şurasında 1 haftada canıma yettiler.

O telefonu alırken de alma dedim. Bir telefon bu düşse kırılsa o kadar para yani. Ama düşmesine gerek kalmadı ben hallettim

Yuhh be, bi yuva yıkmadığı eksikti şu pokemonun nasıl bi oyunsa, merak edip bakmadım bile. Bu kadar mı bağımlılık yapıyor da koca koca insanlar sokaklarda dönüp duruyor. Dünyayı mı kurtarıyorlar anlamadım ki.
Bence iyi yapmışsın kırmakla. Ders olmuştur oh olsun.

diğer konularınızı da az çok okumuştum. Sizin sorunlu olduğunuzu düşündüğüm için söylemiyorum bunu çok fazla şey yaşamışsınız bir yerden sonra patlıyor insan. eşinizin terapiye daha çok ihtiyacı var bence gözünü açması lazım biraz.

Konu sadece pokemon olsa ev boş olsa bende bebeğimi alırım kanguruyla gezerim eşimle ne var bunda yaparım yani ama kaç gündür abisi burda ailesiyle. Yurtdışından geldiler diye her gün bir akrabası akşam geliyor. Eltim yabancı tamam ama sonuçta insan yani kalkıp bir bardağı yerinden oynatmıyor. Hanımağa gibi yatıyor tüm gün sıcak diye çıkmıyor da klimanın karşısına seriliyor. Eşim hepsinin farkında bana dokunmayan yılan bin yaşasın der gibi kafayı oyuna gömmüş. Önceden eve gelince konuşurduk bir şey yapardık şimdi zamanımız bile yok ki. Gece yatağa ayaklarımız ağrıdan zonklayarak gidiyoruz ben bütün gün hizmet etmekten o da pokemon avlamaktan.

oh çok iyi yapmışsın-eline sağlık-ben de olsam aynısını yapardım:)

Önceki konularınızı filan bilmiyorum ama iyi yapmışsın, çok şahane olmuş.
Biz de bi ara agar.ioya takmıştık eşimle. Tamam adam gibi oyna yani şeyini çıkarma ama değil mi?
Baktım bir yerden sonra benim adam sapıtıyor, ben bi şeyler anlatıyorum bu oyuna kilitlenmiş filan, dedim "Komple parçalarım".

Evde teknolojik alet bırakmaksızın parçalayabileceğimi bildiği için ikiletmeyip bırakmıştı.

Muhtemelen ayni tepkiyi ben de verirdim ama eşinizi takdir ettim sessiz kalmış. Cift terapisi ayarlamasi da iyi olmus boylece yaptigi yanlislarin farkina varır degerinizi de anlar.

Yerinizde olsaydim aynisini yapardim. Terapide de ne var ne yok soyle. Hele o kaynana ve tatilci aile mevzusunu soylesen yuzde bin hakli cikarsin.

Eltinin yabanciligina baslarim! butun bu yabanci hatunlar ayni seye siginiyor, aliskin degiller guya. Yalan, kulliyen yalan, inanmayin. Bende yurtdisinda yasiyorum, yardimlasmak heryerde aynidir. Kaldi ki onlarda hormet ve hizmet yok (az daha dogrusu), evime bircok kez yabanci misafir gelmistir ve bizim abarti misafirperverligimiz karsiliginda her zaman yardimci olmuslardir, kendiliginden ustelik. Yani eltinizinki kolaya kacmak. Kayniniza her ise yetisemediginizi soyleyin, yoruluyorum abi, cocukta yoruyor tarzinda biseyler soyleyin, emin olun anlar esine soyler. Veya sen cat pat anlat yardimci olmasini iste.

Şu bildiğimiz Pokemon mu hakkaten? Pokemoooon seni seçtim

Adam tepkisizliği genel pasifliğinden olabilir mi? Annemin aynı şeyi babama yaptığını düşünemiyorum.

Çok iyi olmuş,benim eşimde öyle dinlemez beni.bi soruyu belki 10 kere sorarım tel elinde arkadaşlarıyla yazisir,arkadaşları komik bisey yazar esim güler kısaca geyik yapar.esin yine iyi seslenmemis kırınca,benimki onada sinirlenirdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…