eşimin telefonunu kırdım,çift terapisine gidiyoruz..

Ben sizi anladım cok ii
Erkekler böle malesef sen anlat ben dinliyorum modundalar hep
Bnm esiim de boyle
Ben bişi anlatırken ya gözünü telefondan kaldırmaz ya da tv den ayırmaz
Snr anlattıgımla ilgili bişi sorar , demin dedim ya derim demedin der.
Çnk dinlemio bni
Telefon oyun tv onlar için malesef herseyden evvel gelio
İi yapmısınız ben asla yapamazdim
Çift terapisti neler diyecek bize de yazın

Konularınızı anımsıyorum.Çift terapisine gitmenize öyle sevindim ki sanki kendi evliliğim :) eşinizin çift terapisi düşünmesi sizi ne kadar sevdiğini evliliği düzeltmeye ne kadar hevesli olduğunu gösteriyor bence.Ayrıca evde tartışırken kaynayıp giden veya başka yöne çekilen konular çift terapisinde öyle geçiştirilmez,yani sorunların temeline inme imkanınız olacak.şu an sinirlisin ama bir de bu açıdan düşün,krizi fırsata çevirmek derler ya.Tek naçizane önerim,terapiste kendi haklılığınızı anlatmaya çalışmayın,orada bir hakem veya konuyu olması gereken noktaya odaklayan bir moderatör gibi düşünün terapisti,siz haklılık-haksızlık veya hangimiz kendini değiştirecek gibi şeylere takılmayıp pürüzleri çözmeye odaklanın.Bir kere gitmeyle her şey çözülmez ama çok faydalı bir süreç olacaktır

Ya biliyorum ben de onu çok seviyorum ama yılın belli zamanlarında bu adama bir şeyler oluyor cidden unutuyor beni
Terapi fikri düşününce bana da iyi geldi ama onu söyleme şekli bile kanı beynime sıçrattı "senin deliliğini çekemiyorum" diyor. Valla inşallah dediğiniz gibi olur güzelce konuşur atlatırız. Başkası olsa böyle katlanmaz yani ama sevgi işte dövsem de sövsem de seviyorum adamı :)

konularini biliyorum cnm, belki terapide birazcikta olsa esin ekndinde sorun oldugunu gorur.
sana soyledigi hakarek vari sozleri hatirlatmalisin tapide, neden boyle davrandiginin bir nedeni vardir belki.
ins iyi sonuc alirsiniz terapiden.
telefon mevzusunda da eline saglik diycem dahda bisey diyemiycem :)

Aynı şeyi ben yapamazdım ama çok güzel yapmışsınız elinize sağlık..
Ben de gece gündüz eşimin sahibinden.comda gezmesinden bıktım, ama araba alıp sattığı için ses çıkarmıyorum..
Dinlemiş gibi yapıp beni geçiştirmesine sinir oluyorum ama..

konu dışı ama merak ettim şu oyunu

ama açıp bakmayacağım

neme lazım eroin gibi merak ile başlar sonra bağımlı vs olurum

ama 4000 tl lik telefona da yazık olmuşşşş

gözümü kararttım parçaladım vallahi..
oyunu kendinize hakim olabilirseniz yükleyin ben biraz oynadım bıraktım 7-8 tane anca yakalamışımdır aman yok oyun bağımlısı olacak potansiyeldeyseniz hiiçç bulaşmayın

Esiniz cok makul bir tepki vermis. Bence cift terapisine gidin o oyunu ni esinimi öncelemesi gerektigini anlasin. sizde gereksiz fazla tepkilerden kurtulun.

Esinden ciddi bi tepki gelmemesine sevindim.Konunu okurken ne yalan soyliyim güldüm oh olmus dedim.insallah halledersiniz probleminizi:)

Eline sağlık çok iyi yapmışsın koca koca adamlar ergen gibi bu oyuna sardı laf da anlamıyorlar, bizim orada 200 yaşındaki uzman çarşıya pokemon yakalamaya gidiyorum diyordu dün.

Diğer taraftan da eşinizin terapiye gideceğiz demesi de hoşuma gitti eşlerin sorunları için çözüm araması ne güzel şey. Sana deli demesi dışında tabi hahah

Kusura bakmayın hareketiniz biraz abartı ama helal olsun dedim. Bir çok kadının içinden geleni yapmışsiniz

adam baya sabırlıymış. sadece ilgisizz. onuda konuşarak halledebilrdinz aslında. erkeklern bi eşref saati var bide eşşek saati onuda eşin olarak sadece sen bilirsin.
sakince elinden alsaydnz teli bi kenara koyup 10 dk bana ayırırmısın deseydin ve başlasaydn konuşmaya.
ay ne manyak oyunmuş gecenin 3 ünde çıkmak nedir yaaa. bn eşime asla müsaade etmezdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…