- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.092
- 598
- Konu Sahibi destinaninannesi
-
seninki iyimisss yatmis dönüpte. Bizimki sicar ötürürdü sabaha kadar afedersin.
Evet pikachu o....yazmadan duramadim daŞu bildiğimiz Pokemon mu hakkaten? Pokemoooon seni seçtim
Adam tepkisizliği genel pasifliğinden olabilir mi? Annemin aynı şeyi babama yaptığını düşünemiyorum.
Ben de merak ettim, nasıl bişey bu şimdiEvet pikachu o....yazmadan duramadim dasokaklarda arabada yakaliyorlar ama guvenli vir oyun degilmis haberlede izledim
Şaka mı yapıyorsun?
Dünya sallanıyor millet cami önlerinde , tarihi yerlerde, yollarda gecenin koru demeden geziyor,bekliyor.
İnsanları mallastirmak için yeni bir icat.
Ama çocukluğumuzun hatıraları iste
İnsan merak etmiyor degil :)
Ben dünyada başka takan var midir bu oyunu demişsin ya onun için dedim .Olay tek pokemon olsa gider yeni telefon alırdım ona ama işte hem beni sürekli ihmal ediyor ailesinin hizmetçisi gibiyim 2 haftadır. Hem de bu pokemon çıktı. Merak tamam da cidden abarttı yahu gecenin 3ünde park cami demeden gezmek istiyor :)
Hepimiz oynuyoruz belli başlı oyunlar benim helede 4binlik telimi kimse kıramaz netbencede terapiye ihtiyacın var
Haksızsın demedim zaten bebeğin var belliki bunalmışsın ama bu yaptığın size zarar yarın gidicek gene alıcakKırdım gitti valla terapiye ihtiyacım olabilir ama haksız da değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?