eşimin telefonunu kırdım,çift terapisine gidiyoruz..

Senin farkina varmasi icin boyle bir sey gerekliymis demek ki. Terapiste anlat her seyi, umarim biraz kendine donup bakar esin.

Kuzum kocan seni seviyor 4 binlik tlf firlatiriyorsun ozellikle bir oyuna sarmis erkekgin,samimiyim sevdigini anladim ben, guzellikle.anlat kendinide evliliginede zarar verme,
Ve bir dahakine baktin yine sinirlendirdi en fazla elinden al ya da guzellikle iste bence

Eline koluna sağlık
Çok da iyi yapmışsın valla. Ben olsam ben de aynısını yapardım.
Yok öyle elalemin kızını al evine kapat, ver kucağına çocuğu, daya misafirleri kendin koyun gibi ye, iç, yat !!!
Bu adamlara böyle kadınlar lazım ışte.
Çok da iyi olmuş ohh olsun

Şu bildiğimiz Pokemon mu hakkaten? Pokemoooon seni seçtim

Adam tepkisizliği genel pasifliğinden olabilir mi? Annemin aynı şeyi babama yaptığını düşünemiyorum.
Evet pikachu o....yazmadan duramadim da sokaklarda arabada yakaliyorlar ama guvenli vir oyun degilmis haberlede izledim

Eşin bağımlı senin de öfke kontrolün yok. Eşin doğru bi karar almış. Ah keşke benimki de terapiye gidelim dese hiç düşünmeden giderim

Şaka mı yapıyorsun?
Dünya sallanıyor millet cami önlerinde , tarihi yerlerde, yollarda gecenin koru demeden geziyor,bekliyor.
İnsanları mallastirmak için yeni bir icat.
Ama çocukluğumuzun hatıraları iste
İnsan merak etmiyor degil :)

Olay tek pokemon olsa gider yeni telefon alırdım ona ama işte hem beni sürekli ihmal ediyor ailesinin hizmetçisi gibiyim 2 haftadır. Hem de bu pokemon çıktı. Merak tamam da cidden abarttı yahu gecenin 3ünde park cami demeden gezmek istiyor :)

Ben dünyada başka takan var midir bu oyunu demişsin ya onun için dedim .
Bide buluşma yerleri ayarlaniyormus syradayiz buradayız gibi. Yeni arkadaşlık fırsatları filan. Değişik bir oyun.
Fişnik veriyim ben boş bırakma git yanında :))

Ay pokemonlar kovalasın sizi. Bir tanesine az daha bugün çarpıyordum. Önünüze bakın uleeennnn

Hepimiz oynuyoruz belli başlı oyunlar benim helede 4binlik telimi kimse kıramaz net bencede terapiye ihtiyacın var

İyi yapmışsınız, elinize sağlık.

Ben de eşime telefonu kıracağımı söyledim, sildi oyunu sağ olsun

Hiç gelemem böyle insanı moronlaştıran şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…