• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

konu sahibi nerde? bukadar hediye önerisi yapıldı. ne düşünüyor merak ettim doğrusu

Gerçekten aldatılsaydın,hiçbir hediye yüzünü güldüremezdi.

Resmen kapris yapıyorsun adama...

ya şaka mı bu yaaaaaa

bencede arkadaşın dedığı doğru bı çıft boynuz alsın sıze eşınz
söylenıcek yıne çok şey var sıze ama kendımı yoramam
:19:

Bana sizin yaptığınız da hiç masum gelmedi.Keşke erkeklerin tek zaafı futbol olsa.Sizden bir şey rica etmiş ama onu yapmayıp bir de hediye aldırtıyorsunuz.Bana hiç sevimli gelmiyor bu tür davranışlar.Hani çok haksız olur,siz haklı olursunuz neyse.Bence yaptığınız saygısızlık.Aynı şeyi o size yapsa ne yaparsınız Allah bilir.Sizi çok fazla şımartmış,siz de bunu iyi kullanıyorsunuz.

siz bence beni yanlış anladınız :)) demek isediğim şuydu : arada ciddi bir küsme olsa o çok haksız ben haklı olsam gerçekten bi problem olsa arada ne zaten ben bişey isterim alsa da zaten elimi bile sürmem direk iade ederim... benim duygularım kalbim tüm eşyalardan maddi şeylerden önemli..ki erkek arkadaşım da bir eşya parçasıyla gönlümü almaya çalışacak kadar odun değil...arada ciddi bi ssorun olsa bi özür dilemesi yeter... maç olayına gelince o zaten bana maddi değeri yüksek olmayan küçük küçük şeyler alır durur aynı şekilde ben de... gönlünden geçer zaten bana babet almak ayakkabı almak... ben mahsuscuktan küsünce ona da bahane çıkar öyle yani... beni şımartmasına gelince de aşkıyla beni şımartır evet doğru... Allah herkese de nasip etsin sevmeyi sevilmeyi...

konu sahibi eger yazıştıgı bayana da hediye aldı ise eşiniz

ne hediye almış ona onuda ögrenin de ona göre aldırın

hediyenizi,ona ne aldıysa size daha fazlasını yapsın

madem bu tarz bir evliliğin var göz önünde bulundurun

ayy sinirlerim depreşti:50::50:

siz bence beni yanlış anladınız :)) demek isediğim şuydu : arada ciddi bir küsme olsa o çok haksız ben haklı olsam gerçekten bi problem olsa arada ne zaten ben bişey isterim alsa da zaten elimi bile sürmem direk iade ederim... benim duygularım kalbim tüm eşyalardan maddi şeylerden önemli..ki erkek arkadaşım da bir eşya parçasıyla gönlümü almaya çalışacak kadar odun değil...arada ciddi bi ssorun olsa bi özür dilemesi yeter... maç olayına gelince o zaten bana maddi değeri yüksek olmayan küçük küçük şeyler alır durur aynı şekilde ben de... gönlünden geçer zaten bana babet almak ayakkabı almak... ben mahsuscuktan küsünce ona da bahane çıkar öyle yani... beni şımartmasına gelince de aşkıyla beni şımartır evet doğru... Allah herkese de nasip etsin sevmeyi sevilmeyi...

Sizin ne demek istediğiniz açıkça ortada...yaptığınız yanlış birşey değil yani...ufak tefek tartışmalarda bu tarz seyler yapılabilir bence...bu da iliskiyi güzelleştirir...bende esime cok kirilmistim ama tabi büyük bir mesele değil...ben biraz o anki psikolojiye büyüttüm...sonra beni kahvaltıya çıkardı barıştık ve sonra kendime i pad aldırdım...bunlar tatlı seyler bence...hem biraz kadınların şımarırmışız gerekiyor bence...eminim cok seye göz yumuyoruz kadın olarak...arada olur böyle seyler...zararı yok bana göre....

Kızlar bence bu konu ilgi çekmek adına açılmış bir konu.....kendinizi yormayın bence...

İnternet ortamında "sorunsal" kelimesini çok seven bir lavuk var.
Fake konularında hep bu kelimeyi kullanıyor ve erkek...

Çok güzel cevaplar verilmiş:1:. Yorumlarını okumaktan en büyük keyif aldığım konu buydu herhalde:1:

Konuyu açan kişi de konuyu dalga geçmek için açmış bir interaktif sözlük yazarı bence :ssz:

Desperate Housewife'ın bi bölümünde geçen bi söz vardı tam gidişatını hatırlamıyorum ama eski kocasından bahseden bir kadın '' Meğer beni aldattığında kendini affettirmek için eve hediyeler getiriyormuş bunu farkettikten sonra bana elmas bir bileklik getirdiğinde bütün gece ağladım '' tarzı birşeyler söylüyordu.

Siz kendi kocanızı ellerinizle bu hale getiriyorsunuz. Bazı şeylerin telafisi maddi olmamalı. HEm gelen mesajlar belki arkadaşça oturup dertleşmek istedi ama siz kocanız sizi aldatmadan aşırı tepki göstermiş oldunuz, başka bir kadınla yatsa dahi bundan farklı bir tepki göstermeyeceğinizi şimdiden farkettirdiniz hem de aldatsa dah,i kendisini affetirmenin yolunun size hediye almaktan geçtiğini kafasına soktunuz.

Şimdi arkadaşlar nereden başlasam acaba? Türkiyede yaşıyoruz ve Türk erkekleri ile evliyiz. Siz zannediyormusunuz ki sizin eşleriniz sizi aldatmıyor? Kocanız yakışıklı veya parası varsa %100 hayatınızda en az bir kere aldatılmışsınızdır.Yok parası az ve pekte yakışıklı değilse hayatınızda en az bir kez fahişe ile aldatılmışsınızdır.Duyar gibi oluyorum benim kocam yapmaz filan diye.Evet belki yapmamıştır.Çünkü yapamamıştır.Ama önüne bir fırsat çıksa zannediyormusunuz ki yok bacım ben karımı aldatamam diyecek?Merak ediyorsunuzdur elbet bu nasıl kadın diye.Ben gerçekçi bir kadınım.Yaşadığım dünyayı ve erkekleri sanıyorum sizden (bu duruma şaşıranlardan) daha iyi tanıyorum.Ha benim yaptığım ne? Doğru mu? Tartışılır elbet. Ama zaten yanlışa doğru ile cevap veremezdim değil mi? Bir erkekten boşanarak ceza mı verebileceğinizi sanıyorsunuz siz? Onlara en büyük ceza budur işte! Umursamamak! Beni aldatan herif umrumda bile değil. Bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. Şimdi? Hediye tavsiyeleriniz?

siz kendiniz alışmışsanız bizene ayrıvca yazdığınız üslupta malle kadınları gibi one ögle

sen sindiriyorsan bize ne demekki alışık oldugun bir durum herif dediğin kişi seni alanen aldatsın

sende nasıl hediye aldirayım diye buralara sor

sen zaten alışmışsın daha nceden hediye fikrini buralara sormadınsa şimdide sorma

kendi göbegini kesen cinstensin..zaten

ha bu arada ben aldatılsam boşarım donuna kadar alırım ozaman o f..şe dediğin kadınlara zaten bir halt alamaz

Şimdi arkadaşlar nereden başlasam acaba? Türkiyede yaşıyoruz ve Türk erkekleri ile evliyiz. Siz zannediyormusunuz ki sizin eşleriniz sizi aldatmıyor? Kocanız yakışıklı veya parası varsa %100 hayatınızda en az bir kere aldatılmışsınızdır.Yok parası az ve pekte yakışıklı değilse hayatınızda en az bir kez fahişe ile aldatılmışsınızdır.Duyar gibi oluyorum benim kocam yapmaz filan diye.Evet belki yapmamıştır.Çünkü yapamamıştır.Ama önüne bir fırsat çıksa zannediyormusunuz ki yok bacım ben karımı aldatamam diyecek?Merak ediyorsunuzdur elbet bu nasıl kadın diye.Ben gerçekçi bir kadınım.Yaşadığım dünyayı ve erkekleri sanıyorum sizden (bu duruma şaşıranlardan) daha iyi tanıyorum.Ha benim yaptığım ne? Doğru mu? Tartışılır elbet. Ama zaten yanlışa doğru ile cevap veremezdim değil mi? Bir erkekten boşanarak ceza mı verebileceğinizi sanıyorsunuz siz? Onlara en büyük ceza budur işte! Umursamamak! Beni aldatan herif umrumda bile değil. Bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. Şimdi? Hediye tavsiyeleriniz?

Ahah Buda moda oldu,bütün erkekler aldatir karilarini demek. (siz aldatilmayi hak ediyorsunuz)o ayri! :)Bütün erkekleri tanidiniz galiba:1:Neyse boyle sacma bir yoruma daha fazla yazamayacagim.

Son düzenleme:
Back
X