Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana sizin yaptığınız da hiç masum gelmedi.Keşke erkeklerin tek zaafı futbol olsa.Sizden bir şey rica etmiş ama onu yapmayıp bir de hediye aldırtıyorsunuz.Bana hiç sevimli gelmiyor bu tür davranışlar.Hani çok haksız olur,siz haklı olursunuz neyse.Bence yaptığınız saygısızlık.Aynı şeyi o size yapsa ne yaparsınız Allah bilir.Sizi çok fazla şımartmış,siz de bunu iyi kullanıyorsunuz.
siz bence beni yanlış anladınız :)) demek isediğim şuydu : arada ciddi bir küsme olsa o çok haksız ben haklı olsam gerçekten bi problem olsa arada ne zaten ben bişey isterim alsa da zaten elimi bile sürmem direk iade ederim... benim duygularım kalbim tüm eşyalardan maddi şeylerden önemli..ki erkek arkadaşım da bir eşya parçasıyla gönlümü almaya çalışacak kadar odun değil...arada ciddi bi ssorun olsa bi özür dilemesi yeter... maç olayına gelince o zaten bana maddi değeri yüksek olmayan küçük küçük şeyler alır durur aynı şekilde ben de... gönlünden geçer zaten bana babet almak ayakkabı almak... ben mahsuscuktan küsünce ona da bahane çıkar öyle yani... beni şımartmasına gelince de aşkıyla beni şımartır evet doğru... Allah herkese de nasip etsin sevmeyi sevilmeyi...
Konu sahibi,kadınlık gururunuzu hangi hediye satın alabilir ?
İnternet ortamında "sorunsal" kelimesini çok seven bir lavuk var.
Fake konularında hep bu kelimeyi kullanıyor ve erkek...
tutumunuz hiç hoş deil![]()
Şimdi arkadaşlar nereden başlasam acaba? Türkiyede yaşıyoruz ve Türk erkekleri ile evliyiz. Siz zannediyormusunuz ki sizin eşleriniz sizi aldatmıyor? Kocanız yakışıklı veya parası varsa %100 hayatınızda en az bir kere aldatılmışsınızdır.Yok parası az ve pekte yakışıklı değilse hayatınızda en az bir kez fahişe ile aldatılmışsınızdır.Duyar gibi oluyorum benim kocam yapmaz filan diye.Evet belki yapmamıştır.Çünkü yapamamıştır.Ama önüne bir fırsat çıksa zannediyormusunuz ki yok bacım ben karımı aldatamam diyecek?Merak ediyorsunuzdur elbet bu nasıl kadın diye.Ben gerçekçi bir kadınım.Yaşadığım dünyayı ve erkekleri sanıyorum sizden (bu duruma şaşıranlardan) daha iyi tanıyorum.Ha benim yaptığım ne? Doğru mu? Tartışılır elbet. Ama zaten yanlışa doğru ile cevap veremezdim değil mi? Bir erkekten boşanarak ceza mı verebileceğinizi sanıyorsunuz siz? Onlara en büyük ceza budur işte! Umursamamak! Beni aldatan herif umrumda bile değil. Bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. Şimdi? Hediye tavsiyeleriniz?