• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telinden eski sevgilisini yakaladım ;(

Famm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
1.088
873
43
32
Mrb kızlar 3 yıllık bi evliliğim var anlatacağım konuda asla şüpheye düşmedim.ama dün beynimden vuruldum. Eşimin eski sevgilisi benim de tanıdığım kadın evli çocuklu aynı yerde oturuyoruz. Yani tanışıklığımız var . Eşim asla telini gizleyip şifrelemez ve iş dışında üzerinde bile taşımaz evde. Ben dün kızımı uyuturken rast gele telini aldm annemi aramak için. Sonra rehberde bilinmeyen bi numara dd adında kayıtlı. Sonra vp den baktım profilinde eski sevgilisi. Numarayı tam alıcakken elimden öyle bi çekti ki numarayı sildi. Şok üstüne şok oldum.. eli ayağı titredi.. ve açıklaması da o numara çağrı bırakmış bizimkide kaydedip resmine bakmış hiç aramadığını söylüyor. Ayrıca korkudan aramamış. kadının eşide tanıdık olmadık bişey için kirli bişeye bulaşmak istemedim diye aramadım diyor. Dünden beri beynimden vurulmuşum.

internetten dökümanına bakın bence tabi her türlü sonuca hazırlıklı olarak.. farklı olan numaraları tle kaydedip wp den kontrol edin o bayan var mı

Telefon dökümlerini çıkarttırıp bakabilirsin, bu numara ile görüşülmüş mü.
kendilerine ayrı hat mı almışlar acaba görüşmek için? Kadının teli var mıydı sizde, ondan başka bir numara mı diye sordum. numarayı alabildiyseniz tabi
Tam alıcakken elimden çekti kadının teli yok evlendikten sonra hiç görmedim bile sadece takın oturuyor bize.

Yani kocaniz haklı olabilir.
Eski sevgili muzurluk peşinde .
Kocaniz da dediğiniz gibi yapmış olabilir.
Diyelim ki tam tersi .
Bilerek oldu.
O zaman çaktırmadan takip edin.
Bende dedim ki madem kendine güveniyorsun. Arayıp ben rezil ederdim. Neden sildi numarayı

Tam alıcakken elimden çekti kadının teli yok evlendikten sonra hiç görmedim bile sadece takın oturuyor bize.
Şu 118 lerden ismiyle sordurup alabilirsin belki tel nosunu. Belki tanıdık gelir görünce. Ondan sonrada telefon görüşme dökümlerini al netten, online işlemlerden vs alınıyor, orda o numarayla görüşmüş mü bakarsın.

Nasıl bakıcam netten çok mantıklı aslında.

tüm hatların internet servisleri var örnek vereyim benimki vodafone, vodafonenun sitesine girip online işlemler kısmına giriş yapacaksınız eşinizin telefonuna şifre gelecek o şifre ile bakabilirsiniz ama tabi o şifreyi eşiniz uyurken falan alın bence yoksa anında değiştirir bir bahane ile eğer ucunda birşey varsa

118 li numaralar isim soyisim ve hangi şehirde ikamet ettiğini söylediğinde o kişinin nosunu veriyor eğer açıksa bilgisi. bu da aklınızda olsun

Kocanizin dediği gibi belki tatsizlik olsun istemedi. Numarayı sildi diye adamı suclayamayiz.
Siz takipte olun her an.
Telini kontrol edin.
Emin olun pis koku çabuk belli eder kendini.
Bakalım artk takipteyim. Ama geceden beri yalvarıyo onunla uyumak istemediğimi belirttim. Uyumadım

Bir suçu olmasa asla öyle atlayıp silmez. Bir kadın böyle tlf nu alıp numara silse boşanma sebebi. Esiniz kadını aramasa bile arama isteğinde olmasa o no kayıtlı olmazdı.

Back
X