Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonu bırakırsa bir ara dökümü al ekran resmî atıp kendine öyle sıkıştır bana çok doğru söylüyor gibi gelmedi açıkcasıMrb kızlar 3 yıllık bi evliliğim var anlatacağım konuda asla şüpheye düşmedim.ama dün beynimden vuruldum. Eşimin eski sevgilisi benim de tanıdığım kadın evli çocuklu aynı yerde oturuyoruz. Yani tanışıklığımız var . Eşim asla telini gizleyip şifrelemez ve iş dışında üzerinde bile taşımaz evde. Ben dün kızımı uyuturken rast gele telini aldm annemi aramak için. Sonra rehberde bilinmeyen bi numara dd adında kayıtlı. Sonra vp den baktım profilinde eski sevgilisi. Numarayı tam alıcakken elimden öyle bi çekti ki numarayı sildi. Şok üstüne şok oldum.. eli ayağı titredi.. ve açıklaması da o numara çağrı bırakmış bizimkide kaydedip resmine bakmış hiç aramadığını söylüyor. Ayrıca korkudan aramamış. kadının eşide tanıdık olmadık bişey için kirli bişeye bulaşmak istemedim diye aramadım diyor. Dünden beri beynimden vurulmuşum.
Aynen akşama gizlice şifre almalıyım. FaturalıKesinlikle telefon dökumlerine ulaş.
Hatta hattı faturalı ise online işlemlerden çok rahat kimi aramış vs görebilirsin.
Safsata bence. Ne alaka kaydettim de kaldı? Sil o zaman!
Onu gizlice yaptım hiç bişey bulamadım son 3 ay ki görüşmeleri hep bildiğim kişiler off napcam benHemen adamı suçlamayalım..mış
Arkadaş elinden çekip silmiş
Daha nolsun
Parcalarım o teli ben olsam
Eşin o senin
Açıp bana arama mesaj detaylarını şu anda yanımda göstereceksin demelisin online olarak
Son 3 aya hemen bak
Bi sıkıntı varsa maile 6 ayı da iste bence
Dediği şey benim sinirden arayıp kadınla polemiğe gireceğim kadın da bir kez aramış.. mış. Ve inkar edebilir yada başımıza iş açabilir diyor. Ben hemen numarayı tele kaydederken alıp sildi. Şuanda telefon dökümlerine bakıyorum hiç bişey yokk offfEşin her tanimadiği numarayi kayt edip whatsappten mi bakiyor da? Ne alaka? Insan en fazla geri arar merak ettiginde.
Ve niye hemen sinirlenip sildi numarayi? Bir işler çevirmeseydi zaten normal bir şekilde anlatabilirdi. Onu geçtim, daha önce niye sana anlatmadi?
Seni endişelendirmek istemeseydi o numarayida silerdi.
Yani her hali söyledikleri elimde kaliyor. Eşin kesin bir işler kariştiriyor. Burda tek bir soru var aslinda, boşanmaya hazirmisin?
Hazir degilsen bence fazla araştirmaya gerek yok. Bare eşine "ne yaparsam yapayim, bu kadin beni asla birakmaz" imaji vermezsin.
Onu gizlice yaptım hiç bişey bulamadım son 3 ay ki görüşmeleri hep bildiğim kişiler off napcam ben
Sadece noyu sildi zaten bide şöyleki. Madem görüştü ne diye rastgele kaydedip silmemiş. Kesin bu profile bakıp silmeyi unuttu. Ordan da pat bana yakalandı. Kadının numarası çok rahat bulurum da inkar eder diye. Eşim diyo sadece dün sabah çağrı yapmış telim kapalıymış diyo mesaj olarak gelmiş kim aramış diye diyo bende baktım rehberde yok kaydedip profile baktm diyo şok oldu. Diyo o sıra hemen silecktim araya bişey girdi unuttum diyo. Bide bana yardımcı ol. Ben seni aldatsam vicdanım rahat istersen bütün dökümanı çıkar diyo. Densiz olan o kişi diyo. Huzurumuzu bozmak istemiştir. İzin vermeyelim diyoHmm o zaman ya yeni bir şey ya da sadece whatsapptan görüşülmüş. Masum olsa niye silsin hemen alıp?
Kadın ne dicek sanki evet görüşüyoz mu dicek bide evli. Bence aramızı bozmak için aramış densiz. Çünkü bulamıyorum hiç bir delil. Eşim kendinden çok emin. Numarası tekrar bulunur tanıdık demiştim ya. Kadın niye arasın bir kez sadece. Ondan sonra aramadı.Eski sevgilisi aramış eşiniz kimin aradığına bakıp silmeyi unutmuş olabilir ama bu düşük bir ihtimal tabi. Ama siz bence sana güveniyorum izlenimi verip takip edin. Ya da sosyal medya üzerinden kadına mesaj atsanız?