• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telinden eski sevgilisini yakaladım ;(

Sadece noyu sildi zaten bide şöyleki. Madem görüştü ne diye rastgele kaydedip silmemiş. Kesin bu profile bakıp silmeyi unuttu. Ordan da pat bana yakalandı. Kadının numarası çok rahat bulurum da inkar eder diye. Eşim diyo sadece dün sabah çağrı yapmış telim kapalıymış diyo mesaj olarak gelmiş kim aramış diye diyo bende baktım rehberde yok kaydedip profile baktm diyo şok oldu. Diyo o sıra hemen silecktim araya bişey girdi unuttum diyo. Bide bana yardımcı ol. Ben seni aldatsam vicdanım rahat istersen bütün dökümanı çıkar diyo. Densiz olan o kişi diyo. Huzurumuzu bozmak istemiştir. İzin vermeyelim diyo
o zaman çıkar dökümü diyeceksin bu kadar basit

O kadın nasıl bi cesaret bulup eşinizi arıyo. Eşinizin nuratı nerden bulmuş. Ne demek için aramış.
Benimde tam merak ettiğim bu işte. Niye. Böyle densiz or..plar ancak sıkılnca insanların huzurunu kaçırır bence.

Ben tanimadigim nolari acmam kayit eder wptan bakarim ab aa aaa gibi en uste dussun kayit diye.
Belki gercekten oledir.
Ama eski sevgilisi niye arıyor ki?
Neden aramis olabilir bilemedim keske esinize tamam ben arayip sorayim diyip esinizin telinden arasaniz.beni aramissiniz kimsiniz diye.

Ben tanimadigim nolari acmam kayit eder wptan bakarim ab aa aaa gibi en uste dussun kayit diye.
Belki gercekten oledir.
Ama eski sevgilisi niye arıyor ki?
Neden aramis olabilir bilemedim keske esinize tamam ben arayip sorayim diyip esinizin telinden arasaniz.beni aramissiniz kimsiniz diye.
Aynen öyle ismi falan da yok. Kim aramıştan bir kez mesaj gelmiş yabancı nunara oda. Akşama anca bakmış. Bide dd diye kaydedip bakmış bende bazen öyle yaparım. Yabancı yanlış numara olur diye. Bide bakmış o kadın ee sonrası da silmeyi unutmuş tesadüfen teli ile annemle konuşuyordum elimd2n çekti hatırlar gibi. Bişey var sanaa söylemedim kızarsın diye falan ondan sonra aldı sildi. Ben alıpta silmesine kızdım. Sonra diyoki sen o kadar basitmisin böyle saçma bişey için kadına maşa olasın. Boşver bi daha arasa sana vericem dedi.

eşiniz halşıda olabilir hemen günah almayın belki eski sevgilisi peşinde rahat bırakmıyor olabilir siz bu konuu biraz daha araştırın
Ya eski sevgili dediğin de ergen dönemlerinde kalan saçma sapan bişey sanki yıllarca sevgilimi olmuş yok tabi. Ben zaten eşimi 9 yıl sevgili olarak görültüm 3 yıldır evliyiz. Yani ilk kez oldu kadın tanıdık eşide. Bide bizi görürdü bazen. Bizde onu görürdük. Aklımdan geçmez bile. Hem geçenlerde eşim arkadaşının düğününe giderken gördüğünü söylemişti acaba ordan mı esinlendi hatırladı. Numarasını bulması kolay. Eşi ve kaynının telinden almıştır bi şekilde.

Bi numara çağrı attığı zaman önce WhatsApp tan mı bakılır? Benim bildiğim geri dönülür kimi aramıştın filan denir. Niye kaydetmeye uğraşalım ki? Eşin yalan söylüyor bence.
Bende beni bir kez arayan bi noya saatlerce süre girdiyse merak eder bakarım önce vpden

O kadın nasıl bi cesaret bulup eşinizi arıyo. Eşinizin nuratı nerden bulmuş. Ne demek için aramış.
Eşimin nosunu belliki kaynından almış çünkü kaynı eşimin çocukluk arkadaşı. Bilmiyorum ki niye aramış aptal kadın. Bide böyle bi cesareti olan biri bile değildi nasıl oşdu anlamadım.

Başlığı okuyunca büyük başarı elde etmiş gibi bir hal sezdim. Biz kadınlar ne meraklıyız eşlerin telefonundan bir şeyler yakalamaya.
Sürekli bu tarz konular yazılıyor sanki dikkatimizi ve zekamızı kanıtlıyoruz. Kusura bakmayın genel düşüncem buydu sizin konunuza denk geldi.
Size yorumum şu olacak ; kendinizi böyle konularla üzmeyin , bu kadar takipçi olmayın. Eski sevgili eskide kalmış ki sizinle evlenmiş eşiniz. Sinsi bir iş yapsaydı silerdi numarayı.
Haklısın dedim ya ben sürekli telefonu ortalarda zerre kadar alıp karıştırmazdım. Annemi arayacaktım ki numarayı buldum. E tabi devamııı..

kuzum umarim esin haklidir ve sen onun için o kadar fedakarlık yaparken böyle bi işe bulasmamıstır. Takipte kal bi süre ama belli etme kızınla ilgilen onu görmezden gel gerekirse. Bana telefonu elinden cekip numarayi silmesi rahatsiz edici bi panik suçlu psikolojisi gibi geldi inşallah yanılıyoruzdur:KK12:

evli barklı çocuklu adamı ne diye rahatsız edersin diyerekten gidip kocasına diycen rezil edicen böylelerini hak ediyorlae

kuzum umarim esin haklidir ve sen onun için o kadar fedakarlık yaparken böyle bi işe bulasmamıstır. Takipte kal bi süre ama belli etme kızınla ilgilen onu görmezden gel gerekirse. Bana telefonu elinden cekip numarayi silmesi rahatsiz edici bi panik suçlu psikolojisi gibi geldi inşallah yanılıyoruzdur:KK12:
İki gündür öyle bi resmi davranıyorum ki. Ben sakinim o durmuyo. Yalvarıyo. Bugünde evlilik yıldönümümüz bide

İki gündür öyle bi resmi davranıyorum ki. Ben sakinim o durmuyo. Yalvarıyo. Bugünde evlilik yıldönümümüz bide
resmen araya zehrini sacmis gitmis özel gününüz bide canım sen hazirlik yaparsan ben haklıyım havasına girer gizlememesi gerektigini düşünür iyice havalanır hic şişirme suclu oldugunun iyice farkina varsin

Mrb kızlar 3 yıllık bi evliliğim var anlatacağım konuda asla şüpheye düşmedim.ama dün beynimden vuruldum. Eşimin eski sevgilisi benim de tanıdığım kadın evli çocuklu aynı yerde oturuyoruz. Yani tanışıklığımız var . Eşim asla telini gizleyip şifrelemez ve iş dışında üzerinde bile taşımaz evde. Ben dün kızımı uyuturken rast gele telini aldm annemi aramak için. Sonra rehberde bilinmeyen bi numara dd adında kayıtlı. Sonra vp den baktım profilinde eski sevgilisi. Numarayı tam alıcakken elimden öyle bi çekti ki numarayı sildi. Şok üstüne şok oldum.. eli ayağı titredi.. ve açıklaması da o numara çağrı bırakmış bizimkide kaydedip resmine bakmış hiç aramadığını söylüyor. Ayrıca korkudan aramamış. kadının eşide tanıdık olmadık bişey için kirli bişeye bulaşmak istemedim diye aramadım diyor. Dünden beri beynimden vurulmuşum.
Şüpheyle yaşanmaz. Ve bir kere aklına düşmüş

resmen araya zehrini sacmis gitmis özel gününüz bide canım sen hazirlik yaparsan ben haklıyım havasına girer gizlememesi gerektigini düşünür iyice havalanır hic şişirme suclu oldugunun iyice farkina varsin
Kendisi hazırlık yapmış ben bişey yapmadım

Kadın ne dicek sanki evet görüşüyoz mu dicek bide evli. Bence aramızı bozmak için aramış densiz. Çünkü bulamıyorum hiç bir delil. Eşim kendinden çok emin. Numarası tekrar bulunur tanıdık demiştim ya. Kadın niye arasın bir kez sadece. Ondan sonra aramadı.
İnsanları anlamıyorum ben. Evlenmişsin olmuş bitmiş. Hala neyin peşinde bu kadın. Ben eşinize tamamen güvenemedim nedense

kirli birşeye bulaşmk istememek?
bekar olsa atlayacak yani.

banada geçen bayram tanımadığım bir numara mesaj atmış..bende kaydettim ve watsaptan resmine bakmak için yani kim olduğunu anlamak için ..kuzenimmiş ,,..ama tabi eşinin elinin ayağına karışması yada hadi diyelim kim olduğunu anlamak için kayıtladın , daha sonra neden silmedin diye düşünür insan ..

Back
X