• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telinden eski sevgilisini yakaladım ;(

banada geçen bayram tanımadığım bir numara mesaj atmış..bende kaydettim ve watsaptan resmine bakmak için yani kim olduğunu anlamak için ..kuzenimmiş ,,..ama tabi eşinin elinin ayağına karışması yada hadi diyelim kim olduğunu anlamak için kayıtladın , daha sonra neden silmedin diye düşünür insan ..
Kim bilir tekrar bakar diye silmedi. Ama görüşme olmadığı bariz. Ben yakalamasam belki görüşürdü

Eşinde kadında masum değil, bir iletişim oldugu kesin, sadece ilişki ilerlemeden erken yakalamış olabilirsin..Eşinin bu konularda gözünü iyice korkut seni kaybetmek istemiyorsa aklını başına alır.. Yinede şüphe uyandırıcı takip etmekte fayda var..

Eşinde kadında masum değil, bir iletişim oldugu kesin, sadece ilişki ilerlemeden erken yakalamış olabilirsin..Eşinin bu konularda gözünü iyice korkut seni kaybetmek istemiyorsa aklını başına alır.. Yinede şüphe uyandırıcı takip etmekte fayda var..
Kesin bunlar birbirini gördü bi yerde kadın nosunu bulup aradı konuşmamışlar ama. Dedim eşime arayan kadın bi daha arar.o yüzden şüpheci davranıyorum.

Whatsappdan görüşmüşlerse, araşmışlarsa dökümlerden çıkmaz.
Ben eşinize inanmadım, belki doğru söylüyordur bilemiyorum. Takipte olun, bu konuyu kapatmış gibi davranın

Evlenmiş çocuğu da olmuş.. derdi ne bu kadının hiç anlamıyorum böyle tipleri. Evinde mutsuz diye başkasının kocasına sarıyo.

Evlenmiş çocuğu da olmuş.. derdi ne bu kadının hiç anlamıyorum böyle tipleri. Evinde mutsuz diye başkasının kocasına sarıyo.
Ne bileyim ya bide öyle bi kadın ki hiç beklenmez. Yani. Geçmişi bile olmamış öyle bi ara sevgili olmuşlar hemen bitmiş. Bu kadın bide eşiyle severek evlendi hatta düğününe bile davetliydik eşimle gitmiştik. Biz sevgiliyken ya.

Whatsappdan görüşmüşlerse, araşmışlarsa dökümlerden çıkmaz.
Ben eşinize inanmadım, belki doğru söylüyordur bilemiyorum. Takipte olun, bu konuyu kapatmış gibi davranın
Davranıyorum ama arada bir de hatırlatıyorum. Bilsin. Takipteyim. Belkide vpden yazıştı kim bilir.

Görüşmüyo olabilirler ama neden numara hala eşinizin rehberinde duruyor? Belki bi anlık cesaretle esiniz de onu arayacakti
İşte benimde sıkıntım bu hemen silebilirdi. Bide diyo biri aramış o ara işe dalıp unutmuşum diyo. Ama unutmamış olsa ne diye teli ortalıkta ki. Korkar yani demi. Bide eşim bensiz iki dakika duramıyo. Yatağında uyumadım sabaha kadar başucumda bekledi. Anlamadım ki şu an tek sıkıntım kadın neden aradı?

Ne bileyim ya bide öyle bi kadın ki hiç beklenmez. Yani. Geçmişi bile olmamış öyle bi ara sevgili olmuşlar hemen bitmiş. Bu kadın bide eşiyle severek evlendi hatta düğününe bile davetliydik eşimle gitmiştik. Biz sevgiliyken ya.

hey maşallah ya :oha:

düğününe filan beraber gidecek kadar rahatsınız madem telefonda kayıtlı olmasına neden o kadar takıldınız anlamadım.

eşiniz ya da eski eski sevgili arayacak türde kişiler mi ? eşine güveniyor musun ? onu en iyi tanıyan sensin sonuçta...
takipte kal derim ben

Maalesef benzeri eski sevgili olayı benimde başıma geldi bir.oğlum var ve 3 yıllık evliyim ateş olmayan yerden duman çıkmaz var bunların altında birsey ama hadi hayirlisi

hey maşallah ya :oha:

düğününe filan beraber gidecek kadar rahatsınız madem telefonda kayıtlı olmasına neden o kadar takıldınız anlamadım.
Diyom ya çok da önemsediğimiz biri değildi nerden çıktı düğününe bile gittik. Oda pek oralı değildi yıllar önce eşimle lisede sevgili bile denmez. Uyuz oldum ya.

eşiniz ya da eski eski sevgili arayacak türde kişiler mi ? eşine güveniyor musun ? onu en iyi tanıyan sensin sonuçta...
takipte kal derim ben
Eşim cidden dürüst yalan konuştuğunda bile eli ayağı dolaşır. O yüzden şoktayım. Kadın bir kez tek aramış. Eşimle arkadaş gibiyiz herşeyi paylaşırız. Ama bu konu beni 3 gündür gerdi

Eşim cidden dürüst yalan konuştuğunda bile eli ayağı dolaşır. O yüzden şoktayım. Kadın bir kez tek aramış. Eşimle arkadaş gibiyiz herşeyi paylaşırız. Ama bu konu beni 3 gündür gerdi
Eşine güveniyorsan o zamsn dert etme sma kadına göz dağı ver

Canim senin durumunda benimkine benziyro benzet bir olayi yeni ysadim konu actim hatta.Telefonundan dökumanlarina bak ben oyle yaptim.Burdan arkadaslar yonlendirdi beni

Ne diyecek fammcım eski sevgilimle iki lafın belini kırmak iki kelam sohbet etmek eskiyi yad etmek için o numara orda mı diyecek
Kesin o da değildir arkadaşı tesadüfen o numarayı orya kormuş dd diyede kaydetmiş he:)

Eğer kötü niyetli olsaydı erkek ismiyle kaydederdi ya da aramaları silerdi siz fark etmeden.
Buradan inandırıcı geldi bana.

Elinizden alıp silmesi de siz aramayın diyedir.

Aklıma takılan , nereden almış kadın numarayı ?

Bir yerde karşılaşmalar galiba ki kadının aklına birden düşmüş.

Eğer kötü niyetli olsaydı erkek ismiyle kaydederdi ya da aramaları silerdi siz fark etmeden.
Buradan inandırıcı geldi bana.

Elinizden alıp silmesi de siz aramayın diyedir.

Aklıma takılan , nereden almış kadın numarayı ?

Bir yerde karşılaşmalar galiba ki kadının aklına birden düşmüş.
Aynen dediğin gibi. Numarayı bulması basit çünkü ortak çok arkadaş var.

Back
X