- 29 Ağustos 2025
- 70
- 15
- 3
- 58
- Konu Sahibi sevgisevgi67
-
Yok o kadar da dede degil yani...aslinda genc duruyirKarşı komşuya üzüldüm ben şahsen dedenin birinin organını görmek istemem
Tamam o zaman, neden konu açtınız ve bizlerden ne duymak istiyorsunuz ?Hayir net...kadina yapilan bur sunum gosteri gibiydi.hic suphem yok.netim bu konuda.sortu inik cinsel organı ortadaydi.sertlesme yoktu
Yok o kadar da dede degil yani...aslinda genc duruy
Psikolojik olarak aşamiyorumGerçekten boşanma davası açtıysanız, konunun üzerine konuşmaya da gerek kalmamış demektir.
Psikolojik olarak bu durumla bas edemiyorum.Tamam o zaman, neden konu açtınız ve bizlerden ne duymak istiyorsunuz ?
İnikse neyin gösterisi olacak? Ben demiyorum olay normal ama inik olması garipHayir net...kadina yapilan bur sunum gosteri gibiydi.hic suphem yok.netim bu konuda.sortu inik cinsel organı ortadaydi.sertlesme yoktu
Çocuk var mı? Hala aynı evde mi yaşıyorsunuz?Psikolojik olarak bu durumla bas edemiyorum.
Bakis acilariniza ihtiyacim var ..birinin uzuntusune boyle yaklasmaniz uzucu
Bunama durumlarindada böyle sapkin ya da garip hareketler olabiliyor, mesela alzheimerli bi ananem var, ustunun giyinik olmadigini unutup cikabiliyor tuvaletten oylece ama cok eminseniz, diyecek soz yok, bosanma konusunda yerden goge kadar haklisiniz. Allah sabrinizi arttirsin, gec yasta bosanma daha da zor.Hayir net...kadina yapilan bur sunum gosteri gibiydi.hic suphem yok.netim bu konuda.sortu inik cinsel organı ortadaydi.sertlesme yoktu
Evet iste buna benzer durumlar veya yorumlar aklimi karistiriyor.sirt inik...cinsel organda inik ama boyle belini kivirarak onu sergiliyor..yazarken bile inanamiyorum bunu yasadigimaİnikse neyin gösterisi olacak? Ben demiyorum olay normal ama inik olması garip
He kesinYok o kadar da dede degil yani...aslinda genc duruyir
Camdan, belini kivirarak inik organini karsi komsuya gostermeye calisan ezik adami bosardim ben deEvet iste buna benzer durumlar veya yorumlar aklimi karistiriyor.sirt inik...cinsel organda inik ama boyle belini kivirarak onu sergiliyor..yazarken bile inanamiyorum bunu yasadigima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?