Eşimin Teshircilik sorunu mu var.Yardim edin

Durum ortada ama bazen bana andralizdan olabilir diyorlar.zaten psikolojik oarak cokuntudeyim.nasil asacagim bilemiyorum.Bir sabah kalkiyorum dava acmama ragmen bu durumu mazur gosterecek sebepler ararken buluyorum kendimi...iyi degilim..bu konyda destek oneri yardim istedim.

Hayir net...kadina yapilan bur sunum gosteri gibiydi.hic suphem yok.netim bu konuda.sortu inik cinsel organı ortadaydi.sertlesme yoktu
Bunama durumlarindada böyle sapkin ya da garip hareketler olabiliyor, mesela alzheimerli bi ananem var, ustunun giyinik olmadigini unutup cikabiliyor tuvaletten oylece ama cok eminseniz, diyecek soz yok, bosanma konusunda yerden goge kadar haklisiniz. Allah sabrinizi arttirsin, gec yasta bosanma daha da zor.

Cocuklariniz var mi, onlar ne diyor bu duruma?

Andrapoz bu hareketi aklamaz. Bütün büyüklerimiz girdi bu merete şeyini açıp sallamadılar camdan

Bende laf yiyeceğim konuyu hiç anlamadım kadınım sandalye koymuş kumkime bakıyormuş eşiniz niye soyunmuş siz kadında niye gariplik hissettiniz bunu görüp boşanma davasimi açtınız uzun zamandır ilişki yaşamadık demissiniz onun alakası nedir

Nasil yani karsi komsuyla karsilikli şeylerini mi gösteriyorlar di ,oha

Yani mahkemede ispat nasıl olacak bunun kanıtı istenmeyecek mi orasını anlamadım birde bunun için beyan yeterlimi ? Eşimi böyle gördüm sapik bu adam boşanmak istiyorum mu oluyor .Gerçekten garip

Peki ne dedi niye böylesin deyince siz hiç konuşmadan bavul hazır ciktinizmi evden açıklama yapmadımi ?

Hangi konuda destek istediğinizi ben anlamadım eşinize niye bunu yaptığını sormadan aniden evi terk etmenizde şaşırtıcı karşı komşu şortlu oraya yeni tasindiniz bu görüntü ile travma geçirdiniz peki bu adam eşiniz hiç böyle değilken üstelik siz evde iken birdenbire aniden nasıl olduysa bunu yapti.İyi forumlar diliyorum size .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…