- 26 Ağustos 2017
- 3.924
- 12.249
- 208
- Konu Sahibi sevgisevgi67
-
Acaba bunama falan başlamış olabilir mi başka hissettiğiniz şeyler oldu mu ?O dediginiz eylem yoktu.sadece sortunu indirmis ve kendini gosteriyordu
Anlayamadim...kasik fitigi ile bir ilgisi oluyor mu bu durumlarinAdamı linç etmeden önce, eşinizin kasık fıtığı vb bir rahatsızlığı var mı ?
Yok bunama yok benim bildigim..yani oyle birsey fatketmedimAcaba bunama falan başlamış olabilir mi başka hissettiğiniz şeyler oldu mu ?
Ameliyat aşamasına gelmeden önce sürekli ağrı yapabilir ve ilgili bölgede düzeltilmesi gereken bir çıkıntı görünümü gözlenebilir. Eliyle düzelterek, ameliyat aşamasına gelene kadar durumu idare etmeye çalışıyor da olabilir.Anlayamadim...kasik fitigi ile bir ilgisi oluyor mu bu durumlarin
Hayir hayir oyle birsey degildi eminim.gozunde uzak gozlugu o açıklıktan ama tam da pencerenin onunde degil biraz geride durmus sortu inikti..resmen bir gosteri yapar gibiydi...inanamiyorum.yazarken bile agliyorum.bir insan hem beni hem kendini bu duruma nasil dusururAmeliyat aşamasına gelmeden önce sürekli ağrı yapabilir ve ilgili bölgede düzeltilmesi gereken bir çıkıntı görünümü gözlenebilir. Eliyle düzelterek, ameliyat aşamasına gelene kadar durumu idare etmeye çalışıyor da olabilir.
Bu çok fazla iyimser bi bakış açısı değil miAmeliyat aşamasına gelmeden önce sürekli ağrı yapabilir ve ilgili bölgede düzeltilmesi gereken bir çıkıntı görünümü gözlenebilir. Eliyle düzelterek, ameliyat aşamasına gelene kadar durumu idare etmeye çalışıyor da olabilir.
Ayrılmayı düşünmediğinizi varsayarak: o zaman eşinizi cam önlerinden uzak tutmaya çalışacaksınız.Hayir hayir oyle birsey degildi eminim.gozunde uzak gozlugu o açıklıktan ama tam da pencerenin onunde degil biraz geride durmus sortu inikti..resmen bir gosteri yapar gibiydi...inanamiyorum.yazarken bile agliyorum.bir insan hem beni hem kendini bu duruma nasil dusurur
Boşanma davası açmış şermin..Ayrılmayı düşünmediğinizi varsayarak: o zaman eşinizi cam önlerinden uzak tutmaya çalışacaksınız.
Dava actim.boyle bir insana nasil guvenebilirim nasil surebilir ki bu evlilik..buyuk bir saygisizlik guven kaybi sapiklik demek bile kalbimi sizlatiyorAyrılmayı düşünmediğinizi varsayarak: o zaman eşinizi cam önlerinden uzak tutmaya çalışacaksınız.
Bakis acilariniza ihtiyacim var ..birinin uzuntusune boyle yaklasmaniz uzucuBiz perde ve evin içinin görünmesi konusunda zaten kaos yaşadık. Yeni bir konu lütfen
Bu yaklasiminiz anlayamadim.Ciddi bir sorunum var destek ustedimBugün gene yeni üye bolluğu yaşaniyor neden bu ara siteye ciddi taktılar acaba?
Dava actim.boyle bir insana nasil guvenebilirim nasil surebilir ki bu evlilik..buyuk bir saygisizlik guven kaybi sapiklik demek bile kalbimi sizlatiyor
Bakis acilariniza ihtiyacim var ..birinin uzuntusune boyle yaklasmaniz uzucu
Gerçekten boşanma davası açtıysanız, konunun üzerine konuşmaya da gerek kalmamış demektir.Bu yaklasiminiz anlayamadim.Ciddi bir sorunum var destek ustedim
Hayir net...kadina yapilan bur sunum gosteri gibiydi.hic suphem yok.netim bu konuda.sortu inik cinsel organı ortadaydi.sertlesme yoktuBen konuyu mu anlamadim? Adamin cinsel organi mi aciktaydi yani, şermin gibi bende saglik sorunu mu acaba diye dusundum, bazi prostat vakalarindada istemsiz sertlesme sorunu olabiliyor, aklima bu geldi.
Perdeyi acmak, uzak gozlugu ve bakis acisindaki şortlu kadin kismini siz bagdastirmis olabilir misiniz diye dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?