Eşimin Teshircilik sorunu mu var.Yardim edin

Anlayamadim...kasik fitigi ile bir ilgisi oluyor mu bu durumlarin
Ameliyat aşamasına gelmeden önce sürekli ağrı yapabilir ve ilgili bölgede düzeltilmesi gereken bir çıkıntı görünümü gözlenebilir. Eliyle düzelterek, ameliyat aşamasına gelene kadar durumu idare etmeye çalışıyor da olabilir.

Hayir hayir oyle birsey degildi eminim.gozunde uzak gozlugu o açıklıktan ama tam da pencerenin onunde degil biraz geride durmus sortu inikti..resmen bir gosteri yapar gibiydi...inanamiyorum.yazarken bile agliyorum.bir insan hem beni hem kendini bu duruma nasil dusurur

Bu çok fazla iyimser bi bakış açısı değil mi oyle olsa heralde pencere önünde yapmazdi ya da esine aciklardi diye düşünüyorum. Maalesef adam sapık

Ayrılmayı düşünmediğinizi varsayarak: o zaman eşinizi cam önlerinden uzak tutmaya çalışacaksınız.

Dava actim.boyle bir insana nasil guvenebilirim nasil surebilir ki bu evlilik..buyuk bir saygisizlik guven kaybi sapiklik demek bile kalbimi sizlatiyor

Bakis acilariniza ihtiyacim var ..birinin uzuntusune boyle yaklasmaniz uzucu

Bu yaklasiminiz anlayamadim.Ciddi bir sorunum var destek ustedim
Gerçekten boşanma davası açtıysanız, konunun üzerine konuşmaya da gerek kalmamış demektir.

Ben konuyu mu anlamadim? Adamin cinsel organi mi aciktaydi yani, şermin gibi bende saglik sorunu mu acaba diye dusundum, bazi prostat vakalarindada istemsiz sertlesme sorunu olabiliyor, aklima bu geldi.

Perdeyi acmak, uzak gozlugu ve bakis acisindaki şortlu kadin kismini siz bagdastirmis olabilir misiniz diye dusundum.

Sen varken camdan cama yapan sen yokken...????
Kurtlandiysan boşan zaten, o kurt kolay kolay çıkmaz düştüğü yerden.

Bazi arkadaslarim andrapiz diyor.olabilir mi yani bu durumu hafifletir mi...bu ve bunun gibi dusunceler zihnimde dönüyor

Hayir net...kadina yapilan bur sunum gosteri gibiydi.hic suphem yok.netim bu konuda.sortu inik cinsel organı ortadaydi.sertlesme yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…