• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin teyzelerinden nefret ediyorum...!

bestceny

günaydın gittim ben
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
393
4
96
Adana
Sinir oluyorum sinir..! biz eşimle yıllar önce evliliğimizin ilk yıllarında sorunlar yaşadık boşanmaya kadar vardırdık olayları. neyse şimdilik şükür aramız iyi. ama bu baş belası teyzelerine sinir oluyorm. her fırsatta ukalaca konuşup beni sinir ediyorlar. farklı şehirlerdeyiz fakat facebook hesabımızı eşimle ortak kullandığımız için onlarda ekli malesef. teyze deyince yanlış anlamayın. gençler. en fazlası 40 yaşında. hepsi evli. ama sanki dünyanın en mutlu çiftiymiş gibi bir havalardalar. çirkinler o yüzden benim üzerimden egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. bende ünvde okudum. ama onlar şimdi öğretmenler ya. çalışıyorlar. bense işletme mezunu işsiz. bende çalışırım fakat eşimin görevinden dolayı şarktayız. burda özel sektörde çalışsam işe almazlar bu bir ikincisi alsalarda şurda kaç yılım var. boşuna çocuk da rezil olacak. eşimin maaşı yetiyor çok şükür. ama bu gıcıklar sanki bana nispet yapar gibi, faceye bişe eklesem bi söz hemen atlayıp yorum yazıyorlar eleştirel yorumlar. kayınvalıdemle de aram bozuk gitmiyorum yanlarına. ne yapsam bilemiyorum. cevaplarını veriyorum ama içim içimi yiyor resmen. eşim de ya onlar öyle demek istememiştir falan geçiştiriyor. az önce yazdıklarını gördüm yine cinlerim tepeme çıktı. bunlar kompleksli insanlar. kocaları maaşları için bunlarla evlenmiş belli. çünkü kadınlar öyle böyle deil töbe ya rabbim ya çirkinler yani. ama kocaları el üstünde tutuyor. aşkım gülüm bebeğim die peşlerindeler. offf napcam bilmiyorum.

özelliştirden tek tek onları seçip yorum yapmalarına engel olabilirsin hatta senin gönderilerini görmelerine bile engel olabilirsin, sülalecek face de olunca oluyo böyle şeyler, kapat onlara herşeyini... en azından facede sinir olmazsın, zaten başka şehirdelermiş

Son düzenleme:
yapacağın çok basit.

girmeyeceksin face e yazmıcan görmicen ohh aklın rahat.senden uzak Allah a yakın olsunlar.niye kafanı yoruyosun

özelliştirden tek tek onları seçip yorum yapmalarına engel olabilirsin hatta senin gönderilerini görmelerine bile engel olabilirsin, sülalecek face de olunca oluyo böyle şeyler, kapat onlara herşeyini... en azından facede sinir olmazsın, zaten başka şehirdelermiş

evet süper fikir çok ama çok teşekkür ederim. arkadaşım ya inan hemen yapcam söylediğini. eşimde fark etmez hem öyle olunca. :66: :66: :66: :66:

Bir de arkadaşım ben şunu eklemek isterim..
Evlilikte eşinle yaşadığın sorunları hiç ama hiç kimseye anlatmayacaksın.. Ne kendi ailene, ne eşinin ailesine.. Hele eşinin ailesine "asla" zaten..

Ufak tefek sorunlarımı anlattığım kişilerin, bana inat olsun diye, benim karşımda "çifte kumru" triplerine girmelerinden öyle tiksindim ki.. Yani sorsan hiç sorunları yok onların..

Dinlerken güya çok üzülürler, dert ortağı olmak isterler sana, çözüm bile üretirler.. Ay ne iyi insanmış dersin..

Bir bakarsın ya 7 köye yaymış anlattıklarını, ya da anında "muhteşem evlilik" pozlarına girmiş..

En iyisi burada, KK'da paylaşmak..

Son düzenleme:
Evlilikte eşinle yaşadığın sorunları hiç ama hiç kimseye anlatmayacaksın.. Ne kendi ailene, ne eşinin ailesine.. Hele eşinin ailesine "asla" zaten..

Ufak tefek sorunlarımı anlattığım kişilerin, bana inat olsun diye, benim karşımda "çifte kumru" triplerine girmelerinden öyle tiksindim ki.. Yani sorsan hiç sorunları yok onların..

Dinlerken güya çok üzülürler, dert ortağı olmak isterler sana, çözüm bile üretirler.. Ay ne iyi insanmış dersin..

Bir bakarsın ya 7 köye yaymış anlattıklarını, ya da anında "muhteşem evlilik" pozlarına girmiş..

canım... eşim hemen herkese yayar. bir keresinde kayınvalidemlerde (yine başbelası teyzeleri de var tabiii) tartıştık odada. eşim çıktı annesini çağırdı tabi teyzeleri de geldi. ben ağlıyordum onlara sorunlarımı anlatmak gafletinde bulundum ki artık mecbur hissettim kendimi savunmak adına. ben alnaltırken en büyük teyzesi kocasıyla kol kola otururken ne dese beğenirsin. kocasına aynen şöyle söyledi. 'aşkııım biz böyle değiliz dimiiii' kocasıda evet hayatım dedi. o an beynimde şimşekler çaktı eşime kızgınlığım nefretim daha bir arttı. beni böyle basit insanlara karşı böyle bi duruma soktuğu için. nefret ettim. zaten ne zaman annesine gitse teyzeleri olsa falan sanki beni zorla almış gibi tavırlar soğuk konuşmalar uzak durmalar. en son bende resti çektim gitmiyorum bana uzak Allah'a yakın olsunlar. :19:

bende kayınpederimi hiç sevmiyorum ondan nefret
, ediyorumher eve geldiklerinde kavga çıkartacak bahane buluyor,en son geldiklerinde sigara yüzünden kavga ettik herzamanki gibi neymiş onların eve gelmesini istemediğim için sigara içme diyomuşum halbuki benim öz babam bile hiç yanımda sigara içmedi bu zamana kadar,çünkü sigaraya karşı hassaslığım var hemen hasta olurum migrenim azıyor ağrıdan duramıyorum boğaz acımda cabası ,ama kayınpederimin umrunda değil inanmıyor bile bana,aman gelmesinler zaten sevmiyorum onu bide beni çok sevdiğini söyleyip duruyo inanmıyoru:47::47:m

bende kayınpederimi hiç sevmiyorum ondan nefret
, ediyorumher eve geldiklerinde kavga çıkartacak bahane buluyor,en son geldiklerinde sigara yüzünden kavga ettik herzamanki gibi neymiş onların eve gelmesini istemediğim için sigara içme diyomuşum halbuki benim öz babam bile hiç yanımda sigara içmedi bu zamana kadar,çünkü sigaraya karşı hassaslığım var hemen hasta olurum migrenim azıyor ağrıdan duramıyorum boğaz acımda cabası ,ama kayınpederimin umrunda değil inanmıyor bile bana,aman gelmesinler zaten sevmiyorum onu bide beni çok sevdiğini söyleyip duruyo ina:52::52::52::52::52:nmıyoru

hem çirkinler hem işleri hem maaşları hem de kocaları var.
anlamıyorum durup durup çirkin olduklarını yazmışsınız.beğenmiyorsanız silersiniz olur biter.bence siz onları kıskanıyorsunuz.nedenlerini de kendiniz yazmışsınız zaten.

çook haklısın bu biçok insanda var en ufak bir sorununu paylaşırsın belki onun derdi başından aşkın ama hiç bakmazlar kendilerine her fırsatta kocalarını övüp otururlar.bunun altındada psikolojik sebepler var bence.

hem çirkinler hem işleri hem maaşları hem de kocaları var.
anlamıyorum durup durup çirkin olduklarını yazmışsınız.beğenmiyorsanız silersiniz olur biter.bence siz onları kıskanıyorsunuz.nedenlerini de kendiniz yazmışsınız zaten.

yahu neden kıskanayım. ben nefret ediyorum. çok tuhaf insanlar. kendilerini beğenmiş ukalalar. benim onlardan eksik bir tarafım yokki. bende ünv mezunuyum ki zaten iş arasam çok rahatlıkla bulabilirim. daha önce de çalışıyordum. eşimin görev yeri doğu olduğu için ara verdim. onların bize akıl vereceğine yada olgun olacağına bizden cahil davranmaları beni kızdırıyor. silersin demişsin tam okumamışsın anlaşılan yazdıklarımı. eşimle birlikte ortak kullandığımız hesap. silemem. ama burdan bir arkadaş sağolsun yardımcı oldu. şimdi onların beni görmesini profilde engelledim. rahatım.

bende ileride kaynanam olacak kadından nefret ediyorum sanırım biraz arızalı benm sevgilim tek erkek 2 kız kardeşi var herneyse ben sevgilimle telde konşrken annesi içeri girdi o teli bi kenara bıraktı ohooo annesinin haber yok ya atıp tutuyo hakkımda :9: neyse kızlar bizimkide laf ettrmiyo güya ama gülerek çünkü çok değerli anası bişi diince üzülüyomuş resmen oğluna duygu sömürüsü yapıyo bi insan oğlu başa bi memlekette okurken küçük kızına anneim ağzından kan geldi dedirtrmi benm annem olsa saklar hem geldiğinede inanmıyorum hala turp gibi:52: neyseee sonra ertesi gün tekrar konşyruz annene sölediklerini duydğumu söledin mi dedim oda yok dedi ve hemen söledi ne dese beğenrsiniz inkar etti kullaklarımla duydum yaaa sevgilimde inkar etmedi zaten ama onun inkar etmesi bana yalancı demek başka bişi değil ben de dedim ki boşuna inkar etmesin duydum inkar etcene kızım sinir haliyle ağzımdan çıktı deseydi zaten gıkımı çıkarmazdım neyse kızlar bu sebepten kadına küsüm sevgilim ufak bi amelyt geçirdi sırf anası var die gtmedim yanına o da sinirlendi telde konşrken senin yüzünden gelmio die bağrdı anası tabi bana daha bi gıcık ordan söleniyoo kapat o teli görüşme ben olsam bu hast kapıda nöbet tutardım diyo sanki kalp amelytı olmuş gibi allahım yaa neyse kadının bana olan gıcıklığı daha arttı zaten babsı ve kız kardşleride sölüyodu annem abimi çok kıskanır die geçenlerde fark ettim o kadar akıl noksanı ve şeytan ki ben sevgilimle konşrken sık sık gelip oğlumm var gel seni bi öpimm diyoo şapp şup sesler geliyo sanki ben onun gibi kıskanıcam da dedim ki senin annen ne yapmaya çalışıyo çocukta arada kaldı valla çok üzülüyorum ama dayanamıyorum kadını yaptıklarına sonra tel açık bi keresinde diyo ki hadi iyi merhametli tarafıma geldi kahvaltıya davet ediyo dedim ki senin anan kim oluyoda bana merhamet gösteriyo lafa bak yaa allahım haşa yaratan sanki kadın tövbe yarabbim bahane uydrdum gitmedim gitmicem de onlar beni istemeye gelince görcekler beni şimdi değil sevgilimle hiç bi sıkıntım yoktu annesi başka bi şehrdeydi taaa ordan müdahale ediyodu buluşmamıza yapma etme getrme yerleştrme buraya dedim ağladım ama getrdi ve daha 1 ay dolmadan bana yaptıkalrına bakın ben bu kadınla napıcam kızlarr yaaa hadi senin ki teyzeleri benm ki annesi devamlı muhattap olucağım kişi ben geçimsiz bi kız değilim ama kadını yaptıklarını görseniz bu anlattklarım devede pireee :((( çok mutsuzumm

muhatap olmayacaksın o kadar. hem neden eşinle faze aynı sen bir birey değilmisin faceini ayır bende eşimin ailesinden hiçkimseyi sevmiyorum. hele 2 teyzesi var onları görmek bile istemiyorum yeri geldiğinde lafı yapıştırıyorum. benimde msnden bişey yazmışlardı bende cevabı yapıştırıp silmiştim hepsini. sende görme okuma eğer senin paylaştığın bişeye yorum yaparlarsa hemen yorumu sil. belli ki seni sinir etmek için uğraşıoyorlar sende onalrın tuzağına çok güzel düşüyorsun. ayrıca çirkin felan demişsin bu yanlış bişey. kocaları canım bebeğim diyorsa demekki tatlı dilli güzer yüzlüler evlerinde yoksa hangi koca katlanır.

amaaannn,ben de sevmiyorum eşimin teyzelerini ama seninkiyle hiç ilgisi olmayan sebeplerden.bana zerre kadar zararları yok,ama seviyesiz insanlar biraz,küfürlü konuşmalar falan..yakıştıramıyorum bir bayana o yüzden içim ısınmıyor.
ne kaale alırım ne de dertlenirim onlar için,boşversene:63:

Back
X