Sinir oluyorum sinir..! biz eşimle yıllar önce evliliğimizin ilk yıllarında sorunlar yaşadık boşanmaya kadar vardırdık olayları. neyse şimdilik şükür aramız iyi. ama bu baş belası teyzelerine sinir oluyorm. her fırsatta ukalaca konuşup beni sinir ediyorlar. farklı şehirlerdeyiz fakat facebook hesabımızı eşimle ortak kullandığımız için onlarda ekli malesef. teyze deyince yanlış anlamayın. gençler. en fazlası 40 yaşında. hepsi evli. ama sanki dünyanın en mutlu çiftiymiş gibi bir havalardalar. çirkinler o yüzden benim üzerimden egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar. bende ünvde okudum. ama onlar şimdi öğretmenler ya. çalışıyorlar. bense işletme mezunu işsiz. bende çalışırım fakat eşimin görevinden dolayı şarktayız. burda özel sektörde çalışsam işe almazlar bu bir ikincisi alsalarda şurda kaç yılım var. boşuna çocuk da rezil olacak. eşimin maaşı yetiyor çok şükür. ama bu gıcıklar sanki bana nispet yapar gibi, faceye bişe eklesem bi söz hemen atlayıp yorum yazıyorlar eleştirel yorumlar. kayınvalıdemle de aram bozuk gitmiyorum yanlarına. ne yapsam bilemiyorum. cevaplarını veriyorum ama içim içimi yiyor resmen. eşim de ya onlar öyle demek istememiştir falan geçiştiriyor. az önce yazdıklarını gördüm yine cinlerim tepeme çıktı. bunlar kompleksli insanlar. kocaları maaşları için bunlarla evlenmiş belli. çünkü kadınlar öyle böyle deil töbe ya rabbim ya çirkinler yani. ama kocaları el üstünde tutuyor. aşkım gülüm bebeğim die peşlerindeler. offf napcam bilmiyorum.