Annem var aslında ama o olmaz tabii :)Bence şöyle sağlam yorum yapan, teyzenizi canından bezdiren birini ekleyin. Bir süre sonra yorulup vaz geçecektir :))
işte bu yüzden hiçbir akrabamı sosyal ağlardan eklemem hepsini de engellerim hiçbiri bulamaz beniHerkese merhaba.ciddi anlamda çok akıllıca fikirlere ihtiyacım var.
Eşimin Teyzesi kendisine sosyal ağlardan hesap açmış ve arkadaş olarak eklendiğinden beri delirmek üzereyim.
Aslında konu siyasete kaymasin diye çok net yazamıyorum ama her anlamda çok farklı karakterleriz ve siyasi ya da sosyal her paylaşımımın altına tam zıt yorumlar yapıyor,bunlar baya ağır ve kışkırtıcı yorumlar oluyor.görmezden geliyorum tepki vermiyorum çünkü hem büyük benden hem de eşimin akrabası.ama bugün yaptığı bir yorum beni benden aldı Sinirlerimi gerdi.
Esime anlattım arkadaşlıktan çıkar diyor ama valla bunu yaparsam k.validem beni yolar :) aile içi büyür bu olay.
Bir örnek vereyim;kadın tecavuzlerine dur de konulu bir paylasimimda,canım onlar da azıcık dikkatli giyinsinler tarzında bir yorum yapmıştı.bu ve bunun gibi yorumlar işte.
Evet akıllı kk hatunlari bana bir akıl verin bir yol gösterin ben bu muhterem teyzeye ne yapayım da rahatsızlığımı gidereyim?
Sosyal medyada "kim yorum yapa bilir" diye bir secenek var diye biliyorum ... Orayi teyzesi icin kapa birdaha yorum yapmasinarkadasligi silmeden aboneligide sile bilirsin onun paylasimlsri görmemek icin
yok takipten çıkarabilirsiniz, onun paylaştıklarını görmezsiniz böylelikleAboneliği sil diye bir secenek mi var?keşke daha önce konu acsaymisim bu kadar delirmezdim.
Evet o olmazAnnem var aslında ama o olmaz tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?