@limoncu28 ama bi dur ya konumu telef edicen sonra oky gelip kapatacak yapma şunu :)
Ben kapattım 2 yıl oldu. Huzurlu ve mutluyum. Resmen geriliyordum. Siz böyle deyince ben de kendimi içi geçmiş hissettim..
Allah'ım Allah'ım.. Milletin teyzesi facebooklarda atar yapsın,bizim nenemiz hala televizyondakilerin bizi gördüğünü zannetsin
Ben reenkarnasyona inanıyorum. Nenem Dünya'nın kaplumbağanın sırtında olduğunu düşünen vatandaşın 1930 yılında vücut bulmuş hali
Bence kendiniz fake bir facebook hesabı açın ve kendi kendinize arkadaş olun. Sonra teyzenin yazdığı her gıcık yoruma sizde o fake hesaptan içinizden söylemek isteyipte soyleyemediginiz yorumlar yapın :)
Sizin varmış kapatmışsınız; benim hiç olmadı. Yaşımı da yazayım 35.
İş yerinde bir sen varsın olmayan derlerdi; benim watsap ım bile yok halen.
Watsap ta facebook gibi bence. Hatta daha saçma bir şey. Benimde yaşım 32. Ama iç geçmesinin yaşla alakası yok. Ben 20'li yaşlarımda da böyleydim. Yapı meselesi.
Evetaynı şeyi düşünmüşüz:)
senin paylaştığın hiç bir şeyi göremez canım yaparsan mis gibi kafan rahat olur hoş arkadaşlıktan çıkarsan onu farkedecek kadar biliyormu bu işleriHay Allah razı olsun ben o paylaşımı sınırları gibi bir secenekten haberdar değildim o zaman onu uygulayayim hemen.artık çekilmez oldu çünkü.
anlamaz bence anlaşılıcak birşey değil paylaştığın şeyleri kimler görebilirden ayarlayabilirsinKızlar engellesem anlar kendisi çok bilmez interneti falan ama çocukları var ve onlar bunu anlar.bazı arkadaşlarım çıkar arkadaşlıktan vs....diyor ama inanın öyle kolay değil bu işler.kendi akrabam olsa uyarırim ancak eşimin bazı akrabaları azıcık değişik.anne-babası bu zihniyette değil ama işte hersey yazilmıyor burada.üstelik ben öyle sus pus lafını esirgeyen bir tip de değilim.
feysimi kapatmak istemiyorum çünkü bir çok arkadaşımla oradan gorusebiliyorum.dediğiniz diğer sosyal ağları pek bilmiyorum yani net konusunda çok iyi değilim ben pek anlamam :)
fake hesap aç diyenler ay keşke diyorum ama yok ya olmaz o iş :)
peki ben bu teyzeyi filtrelersem o bunu anlar mi?
depim tüm sülale arkadaşım hepsini silmek lazım ama beni tek rahatsiz eden bu kisi.üstelik hepsini silsem bile eşimin kardeslerinden yine hesabımin aktif olduğunu görürler.Kadişim bir müddet face ini dondur bu kişiyi de sil açtığında face imi dondurdum falan demeye devam etsen olur mu acaba
tama canım çok sağ ol.anlamaz bence anlaşılıcak birşey değil paylaştığın şeyleri kimler görebilirden ayarlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?