Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee sil direk engelle yüz yüze geldigindede benim görüsüme uymuyosun kusura bakma seni sosyal medayda ekleyeemm deHerkese merhaba.ciddi anlamda çok akıllıca fikirlere ihtiyacım var.
Eşimin Teyzesi kendisine sosyal ağlardan hesap açmış ve arkadaş olarak eklendiğinden beri delirmek üzereyim.
Aslında konu siyasete kaymasin diye çok net yazamıyorum ama her anlamda çok farklı karakterleriz ve siyasi ya da sosyal her paylaşımımın altına tam zıt yorumlar yapıyor,bunlar baya ağır ve kışkırtıcı yorumlar oluyor.görmezden geliyorum tepki vermiyorum çünkü hem büyük benden hem de eşimin akrabası.ama bugün yaptığı bir yorum beni benden aldı Sinirlerimi gerdi.
Esime anlattım arkadaşlıktan çıkar diyor ama valla bunu yaparsam k.validem beni yolar :) aile içi büyür bu olay.
Bir örnek vereyim;kadın tecavuzlerine dur de konulu bir paylasimimda,canım onlar da azıcık dikkatli giyinsinler tarzında bir yorum yapmıştı.bu ve bunun gibi yorumlar işte.
Evet akıllı kk hatunlari bana bir akıl verin bir yol gösterin ben bu muhterem teyzeye ne yapayım da rahatsızlığımı gidereyim?
ayrıca kaynanam hiccccccccc umrumda dgeil benim siyası görüsüm benimdir kaynanam kendini 1 paket makarnaya satarsa onuda silerim bu kadar basitHerkese merhaba.ciddi anlamda çok akıllıca fikirlere ihtiyacım var.
Eşimin Teyzesi kendisine sosyal ağlardan hesap açmış ve arkadaş olarak eklendiğinden beri delirmek üzereyim.
Aslında konu siyasete kaymasin diye çok net yazamıyorum ama her anlamda çok farklı karakterleriz ve siyasi ya da sosyal her paylaşımımın altına tam zıt yorumlar yapıyor,bunlar baya ağır ve kışkırtıcı yorumlar oluyor.görmezden geliyorum tepki vermiyorum çünkü hem büyük benden hem de eşimin akrabası.ama bugün yaptığı bir yorum beni benden aldı Sinirlerimi gerdi.
Esime anlattım arkadaşlıktan çıkar diyor ama valla bunu yaparsam k.validem beni yolar :) aile içi büyür bu olay.
Bir örnek vereyim;kadın tecavuzlerine dur de konulu bir paylasimimda,canım onlar da azıcık dikkatli giyinsinler tarzında bir yorum yapmıştı.bu ve bunun gibi yorumlar işte.
Evet akıllı kk hatunlari bana bir akıl verin bir yol gösterin ben bu muhterem teyzeye ne yapayım da rahatsızlığımı gidereyim?
Şu yorumundan sonra sadece sosyal paylaşımda değil, akrabalık olarakta ilişkimi bitirirdim...bu kadar net...böyle düşüncede bir insanın benim hayatımda olması ziyandır....Herkese merhaba.ciddi anlamda çok akıllıca fikirlere ihtiyacım var.
Icimden geçen o elbette ama akrabalık bağları öyle kolay kesilmiyor maalesef.her yaz görüşmek zorundayız biz bir de benim ailemden biri değil ki konuşayım edeyim,eşimin Teyzesi a desem alınacak tipler.Şu yorumundan sonra sadece sosyal paylaşımda değil, akrabalık olarakta ilişkimi bitirirdim...bu kadar net...böyle düşüncede bir insanın benim hayatımda olması ziyandır....
O zaman irtibatını minimale indir..selam selam..o kadar....ben öyle yapıyorum...tavrımdan anlıyolar zaten, sonra kendileride o sınırı geçmiyorlar tabi anlayana....Icimden geçen o elbette ama akrabalık bağları öyle kolay kesilmiyor maalesef.her yaz görüşmek zorundayız biz bir de benim ailemden biri değil ki konuşayım edeyim,eşimin Teyzesi a desem alınacak tipler.
Evet cnm teyzesinin sayfasina gir orda aboneligi kesAboneliği sil diye bir secenek mi var?keşke daha önce konu acsaymisim bu kadar delirmezdim.
Teşekkürler :)Valla şu forumda yorumlarına "heh tam bu" dediğim veya çok güldüğüm sayılı üyelerdensin mesele cevap vermekse çokta güzel verirsin ama senin durumun buna müsait olmadığından, onun zeka yaşını kendinize denk görmeyip zor olsada ciddiye almayın. Onun haricinde engellersenizde görmez sizi çıkardığınızı anlamaz neticede.
Bu benim de derdim. Akrabalarımın hayat görüşlerini bayram ziyaretlerinde şurada burada görünce soğuyorum ama sosyal medya görmezden gelmeyi imkansız kılıyor. Baya baya tiksiniyorum. Hadi başka insanların sığlıkları neyse de akrabalar güya "mutlak yakınlarımız". Yani bazen oturup ciddi ciddi düşünüyorum "Akrabaya ne kadar toleranslı olmalı?" diye.Şu yorumundan sonra sadece sosyal paylaşımda değil, akrabalık olarakta ilişkimi bitirirdim...bu kadar net...böyle düşüncede bir insanın benim hayatımda olması ziyandır....
canım bide facebooktan değilde twitterdan paylaşım yap bence. facebookta ıncık cıncık herkes var :)Teşekkürler :)
Zaten hep görmezden geliyordum da son yazdığı beni çok gerdi.
Kadesa sana da aynı şeyi yazayım sanal hayatla yaşamı karıştırmayalım
Burası da sanal ama birbirimizi tanımıyoruz belki karşı balkonda kahve içiyorsun ama bilmediğimiz için sorun değil
Ama o Facebook gibi insanda sanal hissi yaratan ama gerçek kişîler ile bağlı platform daha sıkıntılı
Genel bir beğeni yahut mesaj da olay yaratıyor
Bu nedenle özellikle dünya görüşünüz farklı insanla paylaşımlar sorun oluyor yoksa gerçek hayatta o kişi ile düğünde bayramda görüşürsün olur biter
Eşin haklı çıkar arkadaşlıktan Kv be bîkecek çok sıkışırsan yanlış yere basıp çıkarmıştım de benzer isimlerle karışmış de
Bîr de bu teyzeler Kv ler kaç yaşında ki internette paylaşımları vs var
Kendimi çok yaşlı içi geçmiş vs hissettim