• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Teyzesi ve Yıpranan Sinirlerim

Diyelim filtrelediniz o teyzeyi ya anlarsa yine ayıp olur. Ha bana sorarsanız ben direk çıkarırdım bu tarz konularda hiç tavizim yok. Bence böyle çetrefilli yollara başvuracağına direk engelle. Sorarsa da dünya görüşlerimiz uymuyor dersin. Neticede eşiniz olur vermiş. Facebook'u aktif olarak kullanıyorsa bu tarz şeylerden de haberi vardır diye düşünüyorum
Allah'tan facebook'um yokta kafam rahat :KK51:

Ben kapattım 2 yıl oldu. Huzurlu ve mutluyum. Resmen geriliyordum. Siz böyle deyince ben de kendimi içi geçmiş hissettim..

Sizin varmış kapatmışsınız; benim hiç olmadı. Yaşımı da yazayım 35.

İş yerinde bir sen varsın olmayan derlerdi; benim watsap ım bile yok halen.

Bence kendiniz fake bir facebook hesabı açın ve kendi kendinize arkadaş olun. Sonra teyzenin yazdığı her gıcık yoruma sizde o fake hesaptan içinizden söylemek isteyipte soyleyemediginiz yorumlar yapın :)

Allah'ım Allah'ım.. Milletin teyzesi facebooklarda atar yapsın,bizim nenemiz hala televizyondakilerin bizi gördüğünü zannetsin :KK45:
Ben reenkarnasyona inanıyorum. Nenem Dünya'nın kaplumbağanın sırtında olduğunu düşünen vatandaşın 1930 yılında vücut bulmuş hali :p

Ben de katıldım sana; hoş benim anneannemin cep telefonu var ama en azından interneti vs yok.

Kv ya da annem de anlamaz

bi tane fake hesap açın kendi arkadaşınızmış gibi. teyzenin yorumlarına içinden geçen cevapları o hesapla ver. hem içini dökmüş olursun hem de teyzeye giydirmiş olursun :KK70:

Sizin varmış kapatmışsınız; benim hiç olmadı. Yaşımı da yazayım 35.

İş yerinde bir sen varsın olmayan derlerdi; benim watsap ım bile yok halen.

Watsap ta facebook gibi bence. Hatta daha saçma bir şey. Benimde yaşım 32. Ama iç geçmesinin yaşla alakası yok. Ben 20'li yaşlarımda da böyleydim. Yapı meselesi.

Watsap ta facebook gibi bence. Hatta daha saçma bir şey. Benimde yaşım 32. Ama iç geçmesinin yaşla alakası yok. Ben 20'li yaşlarımda da böyleydim. Yapı meselesi.

Aynen sevgilisi ile mesajlaşanları da o zaman da anlamıyordum halen de anlamıyorum.

Bazen diyorum eşim çok şanslıymış; biz de farklı şehirlerde idik bir dönem; bir kaç günde bir konuşurduk; hiç beni aramıyor diye trip atmak aklıma gelmedi. İstiyorsam konuşmak aradım. O arayınca da konuştum.

ben olsam uğraşmam hiç .. o zihniyetteki bir kadın umrumda olmaz .. görmezden gelirim ... engellerim hatta silerimde kim ne düşünürse düşünsün .. böyle kör cahiller yüzünden erkekler tecavüzü normal görüyor .. kendi başına gelirse görür tecavüzü . büyük konuşmamak lazım bu konularda .. mini etekde giyerim dekoltede kimseye laf düşmez . konuşur dururlar umrumda olmaz zavallı insanlar . kendileri giyemiyor heralde içlerinde kalmış facebooktan saçmalıyorlar ..

Hay Allah razı olsun ben o paylaşımı sınırları gibi bir secenekten haberdar değildim o zaman onu uygulayayim hemen.artık çekilmez oldu çünkü.
senin paylaştığın hiç bir şeyi göremez canım yaparsan mis gibi kafan rahat olur hoş arkadaşlıktan çıkarsan onu farkedecek kadar biliyormu bu işleri o_O

Son düzenleme:
Kızlar engellesem anlar kendisi çok bilmez interneti falan ama çocukları var ve onlar bunu anlar.bazı arkadaşlarım çıkar arkadaşlıktan vs....diyor ama inanın öyle kolay değil bu işler.kendi akrabam olsa uyarırim ancak eşimin bazı akrabaları azıcık değişik.anne-babası bu zihniyette değil ama işte hersey yazilmıyor burada.üstelik ben öyle sus pus lafını esirgeyen bir tip de değilim.

feysimi kapatmak istemiyorum çünkü bir çok arkadaşımla oradan gorusebiliyorum.dediğiniz diğer sosyal ağları pek bilmiyorum yani net konusunda çok iyi değilim ben pek anlamam :)

fake hesap aç diyenler ay keşke diyorum ama yok ya olmaz o iş :)

peki ben bu teyzeyi filtrelersem o bunu anlar mi?

Kadişim bir müddet face ini dondur bu kişiyi de sil açtığında face imi dondurdum falan demeye devam etsen olur mu acaba o_O

Kızlar engellesem anlar kendisi çok bilmez interneti falan ama çocukları var ve onlar bunu anlar.bazı arkadaşlarım çıkar arkadaşlıktan vs....diyor ama inanın öyle kolay değil bu işler.kendi akrabam olsa uyarırim ancak eşimin bazı akrabaları azıcık değişik.anne-babası bu zihniyette değil ama işte hersey yazilmıyor burada.üstelik ben öyle sus pus lafını esirgeyen bir tip de değilim.

feysimi kapatmak istemiyorum çünkü bir çok arkadaşımla oradan gorusebiliyorum.dediğiniz diğer sosyal ağları pek bilmiyorum yani net konusunda çok iyi değilim ben pek anlamam :)

fake hesap aç diyenler ay keşke diyorum ama yok ya olmaz o iş :)

peki ben bu teyzeyi filtrelersem o bunu anlar mi?
anlamaz bence anlaşılıcak birşey değil paylaştığın şeyleri kimler görebilirden ayarlayabilirsin ;)

Kadişim bir müddet face ini dondur bu kişiyi de sil açtığında face imi dondurdum falan demeye devam etsen olur mu acaba o_O
depim tüm sülale arkadaşım hepsini silmek lazım ama beni tek rahatsiz eden bu kisi.üstelik hepsini silsem bile eşimin kardeslerinden yine hesabımin aktif olduğunu görürler.

Back
X