Mrb arkadaşlar eski birkaç konum var eşimle eve ilgili.. Bu derdim eşimin teyzesi .. ben kV ile yaşıyorum 6 yıldır. . 2 çocuğum var.. eşimin anne tarafı birbirine tutkun bir aile değil görünürde öyle ama aslında hepsi birbirinin arkasından dedikodu eder.. kV ile anlasirim severim onu yani.. Çok didismemiz de olur ama anne kiz gibiyiz genelde gibde ederler bize.. konuma gelecek olursak eşimin bir teyzesi var kV ile hep yarış halinde takipte dir hep yani.. ilk defa geri kaldığı konu oldu o da oğlunun evliliği .. Şimdi nişanlı oğlu evlenecek ama teyze gelinin sürekli benle kıyasliyor cekemiyor belli.. Bu durumdan nefret ediyorum.. en son ben beraber oturucam için pek eşya almadım yeni gelin evim hiç olmadı. . Babam o ara issizdi pek bişey yapamadı. . Ki burda adet yatak odası kız tarafinmis bi tek o alındı onu da canım annem aldı. . Damatlik vs vs üstümüze düşeni aldık aslında neyse bu hanımın gelini bi odayı Çeyiz doldurmuş vay efendim bilmem kaç liraya damatlik Almış el işleme 300 liraya saat almış vs.. bunları anlatıp kV kafasını karıştıriyor nefret ediyorum bu durumdan.. yarın oburgun çocukları da yaristiracak bıktım yani..beni hep bi ezikleme durumu var. Nolur akıl verin ne yapayım ben.. taa nerelerden huzurumu kaçırıyor ki düğüne ben de eşim de gitmicez. . . Başka nasıl davranım. . KV neler söyleyim ki kendini onlardan aşağı hissetmesin ?