Eşimin Teyzesi

Esimin ananesi de o.kafada.beni de otomatik gelin zannediyor.zati muhterem oyle sever.hizmet de eder hizmet edilmesini de sever.gecen bir yere gitme konusunu vardi.esime arayip diyor.ki gelsin beni alsin.esimde diyor musait degil gelemez.ki gercekten islerim vardi.sonra acti agzinu yumdu gozunu senin karin cok mu onemli kiyamiyor musun daha neler neler.....
Ben kadinin dengesiz oldugunu biliyorum.o an biraz sinirleniyorum.sonrasi sinek viziltisi..
..

kadın belliki dengesiz ve sorunlu böyle insanlar için üzülmeye değmez

O kimmiş yaaa dış kapının dış mandalı boşveriiiiin kıskanmış hazmedememiş özgür olmanızı belliki:KK49:

Arkadaşın biri fesatsilün tavsiyesinde bulunmuş yüzümü güldürdü Cok hoşuma gitti.Herkes diyor kız sana niye el pençe dursun ayıp niye misafirini agirlasin saçma salak konuşuyorsun bosbos konuşma ev onun çocuk onun sana ne?sen mi veriyon parasını isterse 200 lira verir sana ne ? Bütün söylediğine herkes karşı çıktı ışte ondan daha çok delirdi yaa.tatile diye gitmesi yazlığına kaçtı olanlardan ertesi gün ben kocama ayağıma çay getirttim kayinvalidemin orda minik kizima baktirip ben keyif yaptim iyice delirdi tabii.

Kizlarimla çarşıya sinemaya giderim kocam öyle çok daraltmak beni.kocamsiz bebelerimle istedigimgb vakit geçirir iş arkadaşlarımla da öyle akşam yemekleri günler filan o konuda da arada söylenir zaten çok özgür ve rahatmisim.Ben kendi çekirdek ailemle ilgilenip onlara hizmet etmiyormusum hanimefendiye.

Sizin sayenizde biraz daha rahatladım annemle konussam üzülüyor kadincaz.kime anlatsam bilemedim bende buraya konu açtım arkadaslar

Gerçekten normal değil kadın herkes biliyor. Tüm mahalleliyle kavgalı zaten.milletin çocuğu sokakta oynarken ona bile kavga ediyor çok bağırarak oynamasinmis çocuğu komşunun.

e teyzenin psikolojik olarak(ciddi manada)hasta olduğu o kadar açık ki,ailece idare ediverin işte. ya da bir psikiyatra ,gitmeye ikna edin.
birşey dikkatimi çekti yalnız.siz de en baştaki,yorumlarınız da,eşinizin abisinin özel durumunu,açıkça yazmışsınız.bu konuyla bunun,bağlantısını anlayamadım.

Arkadaşın biri fesatsilün tavsiyesinde bulunmuş yüzümü güldürdü Cok hoşuma gitti.Herkes diyor kız sana niye el pençe dursun ayıp niye misafirini agirlasin saçma salak konuşuyorsun bosbos konuşma ev onun çocuk onun sana ne?sen mi veriyon parasını isterse 200 lira verir sana ne ? Bütün söylediğine herkes karşı çıktı ışte ondan daha çok delirdi yaa.tatile diye gitmesi yazlığına kaçtı olanlardan ertesi gün ben kocama ayağıma çay getirttim kayinvalidemin orda minik kizima baktirip ben keyif yaptim iyice delirdi tabii.
Ben söylemiştim yüzünü güldürdüysem ne mutlu bana :KK19:

Aman ben olsam hiç takmazdım , o konuşsun dursun kendi kendine başka derdin yok herhalde konu sahibi 1tek gözyaşına bile deymez kendini bilmez teyze için ,illaki konuşmak cevap vermek durumunda hissettiysem kısa öz cevabı verirdim "senin fikirlerine ihtiyacım yok ,şunuda ekliyeyim nerede ne zaman ne yapacağımı kendim belirlerim , hizmetçinde hiç değilim saygı duyulmak istiyorsan önce sevgiyle davranmasını tavsiye ederim bu saatden sonrada, sırf insaniyetimi kaybetmediğim için benden sana sadece merhabadan başkada ötesi olmaz bilesin " diye konuşun ve noktayı koyun.

Ona neymis dıs kapının dıs mandalı..
Kocamı senmi doğurdun sanane be yerini bil deseydin hadsize.
Taviz verme tavrın net olsn

Back
X