• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Teyzesi

Esim hep der salcami bitti marketten alalım turşu reçel mi marketten alalım kimseye minnet etmeyelim paramız mi yok avans çekelim karttan ama kimseye boyun eğmek yok diye. Istemem çöp bile.

kv kardesine dur demezse o kişiyi kimse durduramaz ben bunu anladım kendi tecrubelerimden

kv kardesine dur demezse o kişiyi kimse durduramaz ben bunu anladım kendi tecrubelerimden

Kayinvalidem kayinpederim hepsi diyor sana ne sana noluyor ne karisiyon KiZin evine barkına.benim bile karışma hakkim yokken sana ne diye.konuşma sus neler demediler ogün herkes cephe alıp bagiriyo kadına KiZin evine barkina karışma kendi kazaniyo kendi doğurup buyutuyo bize ne diye.dinleyen kim acaba?Herkes herşeyi dedi onlar arkamda olduğu için bu kadar sinirlendi zaten

Önümde el pençe durman gerekiyo misafirimi agirlaman gerekiyor sen yapmıyorsun takmiyorsun diyor.ise gidiyorum ben yaa.onun dediğini nasıl yapayım işten izin alıp misafir gelcende hizmetmi etcem.

Dis kapinin dis mandalinin dis vidasiyla kavga ettim diye 2 gun aglamak ne ya?
Hic acimiyomusun kendine?

Eşimle 10 yıldır evliyim 9 ve 1 yaşında kızlarım var.Büyük bir firmada 7 yıldır çalışıyorum ve aynı zamanda üniversite 4. Sınıfı okuyorum .Kayinvalidem eltim eşimin teyzesiyle aynı mahallede yan yana evlerde yaşıyoruz. Kayinvalidemle allaha şükür bir sorunum yok.

Asıl mesele eşimin teyzesi.Bayramdan beri icimde dert oldu düşündükçe sinirden titriyorum.
Bayramın ilk günü 6da kalkıp esimi namaza ordan kurban kesmeye ugurladim sonra büyük kızımla şahane bir kahvaltı sofrası kurduk balkonuma kurban kesilip geldiler yiyen kayivalidenin balkona geçti etin başına .Akşama kadar hallettiler bende minik bebegimle çay öğle yemeği akşam yemeği ne lazımsa kendi annemin yardımıyla yaptim şükür. Ogün bitti neyse.
2. Gün kalktık erkenden kayinvalideme çaya indik esim dediki burda yiyiverelim dün sen hazirladin bugünde sen kurul ye sofrada. Sofraya oturduk yerken kızımın okul harçlığı meselesini açtı teyzesi yok kesecekmis harçlığını fakirliği yokluğu ogrensinmis .kizimda göz ucuyla bana bakıyor ağlamak üzere bende sarildim biz yukarda konuşalım annem dedim kizima.Vay onun lafının üstüne nasıl laf soylermisim 10 yıldır kadın değilmişim hanım değilmişim benim evimde ne alırsam rengine bile ben karar veriyormusum evimle çocuklarımla ilgili kararları kendim aliyormuşum onlara el pençe durmuyomusum neler neler.Esim beni çok kolluyormusta eşime ahirette soracakmis benim hesabımı eşimden istiyecekmiste esimi o büyütmüste ben ona niye günaydın ve iyi akşamlar diyomusum gününün nasıl geçtiğini sormuyormusum misafirine hizmet etmiyormusum yok onun önünde kul köle olmuyomusum nasıl bağırıyor balkonda.tüm mahalle duydu bende çıktım yukarı evime nasıl sinirim bozuldu 2 gün boyunca ağladım.Şimdi kendisi yazlikta muhtemelen haftaya evine döner fakat ben düşündükçe kafayı yemek üzereyim huzursuzum. Kayinvalidem esim kavgada hep teyzeye Sanane çocuk onun, ev onun tabi kız karar verecek sen ne karisiyorsun diyolar yok kadın susmuyor.Napacagimi kendimi nasıl rahatlatacagimi bilmiyorum çok stresliyim günlerdir.
Ayyyy kıçının kenarı ayoll..ne güzel seni desteklemiş kaynananla eşin hic umursama bile sen umursamaz tavırlar gösterdikce o da çatlar kimse de onaylamamis bak karga gibi otsun dursun..ne karisiyorsun yani kadının anneliğine müdahale ediyorsun demi..Benim cocuklarim ben dogurdum ben büyüttüm işte o kadar

Ne kadar kıskanç ve kötü bir kadın.
En azından kayınvalideniz sizden yana üzülmeyin
dinlemeyin, he diyin geçin. deli muamelesi yapın
zaten çok aklı başında birine benzemiyor.

Bence siz Allah'ın sevgili kulusunuz.
Kadının böyle saçmalaması muhteşem bir olay. Size süper bir iyilik yapmış para verseniz yapmaz.
Herkesin içinde sizi haksız yere suçladı, kimse onun tarafında değil, herkes sizi haklı buluyor. Hatta kocanız boşanacağınızdan korkmuş. O zaman en güzel kartlar sizin elinizde.
Şimdi size altın tepside bu kadınla bir daha görüşmeme fırsatı sunuluyor. Bence değerlendirin.
Ben artık x ile görüşmek istemiyorum, dediğinizde sizi kim suçlayabilir?
Bu kadını hayatınızdan çıkarın. Varlığını bile unutun.

Hasta herhalde çok şey yapmamak lazım. Niçin ağlıyorsunuz ağlamaya yer mi arıyorsun anlamadım bunun için ağlanılır mi hiç Allah aşkına.

:KK57:.. Eee başka deseydin, ici dolmuş . tuta tuta patlamiş. Butun irini akitmiş. Bir yandan iyi, cunku neyin ne oldu beli. Aman uzak ve dikatli ol.cocugunu bile yolama veya yanliz bırakma ona. Seni baya cekemiyor ve acaip kıskaniyor demeki...

Kocanin teyzesini bu kadar takip, 2 gun aglamak nedir?

Bunak kari der gecerim. Boyle seyleri kafaya takmam. Onun oldugu ortama da gitmem.

Böyle bişeyden sonra bu kadını siler bi daha da evime sokmazdım.
Eşim hala görüşse ve beni saymasa onu da ebediyen silerdim.

Arsiz kadin sanane..sen kimsin..ne hakla karisiyosun ya..sinirlendim aksam aksam..yuz falan verme bacim..esin kaynanan seni savunmus..ne guzel..
Azinin payini ver sussun

Eşimle 10 yıldır evliyim 9 ve 1 yaşında kızlarım var.Büyük bir firmada 7 yıldır çalışıyorum ve aynı zamanda üniversite 4. Sınıfı okuyorum .Kayinvalidem eltim eşimin teyzesiyle aynı mahallede yan yana evlerde yaşıyoruz. Kayinvalidemle allaha şükür bir sorunum yok.

Asıl mesele eşimin teyzesi.Bayramdan beri icimde dert oldu düşündükçe sinirden titriyorum.
Bayramın ilk günü 6da kalkıp esimi namaza ordan kurban kesmeye ugurladim sonra büyük kızımla şahane bir kahvaltı sofrası kurduk balkonuma kurban kesilip geldiler yiyen kayivalidenin balkona geçti etin başına .Akşama kadar hallettiler bende minik bebegimle çay öğle yemeği akşam yemeği ne lazımsa kendi annemin yardımıyla yaptim şükür. Ogün bitti neyse.
2. Gün kalktık erkenden kayinvalideme çaya indik esim dediki burda yiyiverelim dün sen hazirladin bugünde sen kurul ye sofrada. Sofraya oturduk yerken kızımın okul harçlığı meselesini açtı teyzesi yok kesecekmis harçlığını fakirliği yokluğu ogrensinmis .kizimda göz ucuyla bana bakıyor ağlamak üzere bende sarildim biz yukarda konuşalım annem dedim kizima.Vay onun lafının üstüne nasıl laf soylermisim 10 yıldır kadın değilmişim hanım değilmişim benim evimde ne alırsam rengine bile ben karar veriyormusum evimle çocuklarımla ilgili kararları kendim aliyormuşum onlara el pençe durmuyomusum neler neler.Esim beni çok kolluyormusta eşime ahirette soracakmis benim hesabımı eşimden istiyecekmiste esimi o büyütmüste ben ona niye günaydın ve iyi akşamlar diyomusum gününün nasıl geçtiğini sormuyormusum misafirine hizmet etmiyormusum yok onun önünde kul köle olmuyomusum nasıl bağırıyor balkonda.tüm mahalle duydu bende çıktım yukarı evime nasıl sinirim bozuldu 2 gün boyunca ağladım.Şimdi kendisi yazlikta muhtemelen haftaya evine döner fakat ben düşündükçe kafayı yemek üzereyim huzursuzum. Kayinvalidem esim kavgada hep teyzeye Sanane çocuk onun, ev onun tabi kız karar verecek sen ne karisiyorsun diyolar yok kadın susmuyor.Napacagimi kendimi nasıl rahatlatacagimi bilmiyorum çok stresliyim günlerdir.
Ben senin yerinde olsam sanki o yokmus gibi davranirdim. Esin ve esinin annesi dururken ona ne oluyoda boyle seyler soyleyebiliyor. Hic can sikacak bi olay degil. Kendini bosuna yipratma hayat kisa

Dis kapinin dis mandali. Esinin teyzesi kim ya ben esimin teyzesini hic gormedim bile farkli sehirde :) Aglaman icin sebep yok esin yaninda ustune kayinvaliden yaninda :) o anca bos bos konussun. Tabi kizini uzmesinede izin verme

Back
X