- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
- Konu Sahibi melekfatma
-
Olur öyle densizler takılma fazla sen işine gücüne kızlarına bakBen hanım değilmişim herkesi parmağında oynatiyormusum.
Eşiniz birşey diyemedimi teyzesine? Yada kv susturamadını kardeşini?
Annemin yanında bağıra bağıra el pençe durup misafiri ağırlamıyormuşum .Hafta içi çalışıyorum hafta sonu evime kendime kızlarıma eşime hangi birine yetişeyim.Öyleymiş evde herşeyin markasını bırak rengini bile ben seçiyormuşum.Annemde çok üzüldü. Konuşmuyorum ama haketmedim ben hiçbiri doğru değil.Eşim bu kavgadan sonra boşanacağımdan korkmuş üzülmüş o kavgadan sonra ne dersem eşime sesi çıkmıyor adamın sen nasıl mutlu olacaksan öyle yapalım diyor sadece.
Şu saatten sonra yapacak tek şey tüm iletişimi koparmak, selam verme vs de dahil... bence fırsat bu fırsat hiç konuşmamak için bundan ala fırsat olamaz, değerlendir:)
Hala bu konuyu düşünmenizin sebebi ise ağzının payını vermemişsiniz içinizde kalmış.... bir daha böyle densizlere haddini bildirirsiniz, sonra böyle gerilmezsiniz...
İşte bunlar hep hanımefendilikten oluyor:)
bana denk gelse hanımteyzeyi hayata küstürürdüm, destursuz yanıma gelemezdi:)
Taşınma durumunuz yok mu?Herkes kadına sen ne karışıyon kıza çocuk onun para onun ev onun sanane sus diyolar o daha çok bağırıyor.Kızın evinin içinden bize ne diyor kayıvalidem kayınpederim kaynım ama yok.Hepsi bana arka çıktığı içiz zaten daha çok sinirlendi.
Bak herkes Sana arka çıkmış , hiç daha takma kafana. Bir dahada o kadının olduğu ortama girme.Herkes kadına sen ne karışıyon kıza çocuk onun para onun ev onun sanane sus diyolar o daha çok bağırıyor.Kızın evinin içinden bize ne diyor kayıvalidem kayınpederim kaynım ama yok.Hepsi bana arka çıktığı içiz zaten daha çok sinirlendi.
Teyze kim ayol ?
Çocuğu hadi onuda geçtim oğlu yok mu öyleleri kaynanacılık oynamayı sever.
Sakın üzülme o haddiz yüzünden canını da sıkma.
Kes muhabbetini meraba bile deme ha gelip özür diler konuşursun ama hatadını anlıyana kadar asla görüşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?