Eşimin Teyzesi

Zaten konuşmuyorum suan burda değil zaten .Bana söylenenleri hazmedemiyorum asla haketmedim.Bide annemin yanında avazi ciktigi kadar bağırarak söyleniyor.yok o büyütmüş esimi hesabını soracakmis ahirette. Bende ben ağaç kovugundan cikmadim benimde annem babam var dedim

amannn boş verin

bence artık günaydın iyi akşamlar vs de demeyin

eşin ve kv den de destekse

bir daha o kadın ile muhatap olmamak için elinizden geleni yapın

kv de de karşılaşırsanız da gidin evinize kv ye söyleyin sana değil ona tavrım diye

Kendisi 17 sinde evlenmiş 18inde boşanmış çoluk çocuğu yok.kocası çok kötü biri is galiba tam bilmiyorum öyle duydum.

o kesin bacısını kıskanıyordur acısını sendne çıkarmış ,

arandaki mesafa nekadar sa ikiyle çarp ve mesafeni uzat kesinlikle cvp verme , yaşının kadını degilsin teyze de

Kayinvalidem benim önümden alıp önüne koyuyormus sofrayı bana hizmet ediyormuş hep.Zaten ayrı yiyoz iciyoz neyine hizmet ediyor. Kayinvalidem yoğun bakimdayken kizlarimda enfeksiyon çıktı kusma ishal.3 gün serum ve igne yediler.onları anneme t eyzelerime bırakıp sabah 7 akşam 6 sıcak çorba icirmeye giderdim kayinvalideme hastaneye.Ben evladimi bile anneme bırakıp giderken böyle bir sey olurmu hasta kadın bana hizmet edecek allah aşkına

Annemin yanında bağıra bağıra el pençe durup misafiri ağırlamıyormuşum .Hafta içi çalışıyorum hafta sonu evime kendime kızlarıma eşime hangi birine yetişeyim.Öyleymiş evde herşeyin markasını bırak rengini bile ben seçiyormuşum.Annemde çok üzüldü. Konuşmuyorum ama haketmedim ben hiçbiri doğru değil.Eşim bu kavgadan sonra boşanacağımdan korkmuş üzülmüş o kavgadan sonra ne dersem eşime sesi çıkmıyor adamın sen nasıl mutlu olacaksan öyle yapalım diyor sadece.

Şu saatten sonra yapacak tek şey tüm iletişimi koparmak, selam verme vs de dahil... bence fırsat bu fırsat hiç konuşmamak için bundan ala fırsat olamaz, değerlendir:)

Hala bu konuyu düşünmenizin sebebi ise ağzının payını vermemişsiniz içinizde kalmış.... bir daha böyle densizlere haddini bildirirsiniz, sonra böyle gerilmezsiniz...

İşte bunlar hep hanımefendilikten oluyor:)

bana denk gelse hanımteyzeyi hayata küstürürdüm, destursuz yanıma gelemezdi:)

Eşiniz birşey diyemedimi teyzesine? Yada kv susturamadını kardeşini?

Herkes kadına sen ne karışıyon kıza çocuk onun para onun ev onun sanane sus diyolar o daha çok bağırıyor.Kızın evinin içinden bize ne diyor kayıvalidem kayınpederim kaynım ama yok.Hepsi bana arka çıktığı içiz zaten daha çok sinirlendi.

kıyamam canım ya artık düşünüp de üzme kendini de kocanı da... kadın içindeki pisliği kusmuş... tabi ki herşeyi de sen seçeceksin, herşeye de sen karar vereceksin, o evin annesi/hanımı sensin...

kadını düşünüp de huzurunu bozma, Allaha havale et geç...

bak biz burda topluca teyzeye giydiriyoruz, için soğusun biraz

Zaten hazmedemedim arada sinirim bozulup oturup ağlamadığım oluyor değil.Bu teyze sene 1 böyle yapardı ya bana ya diğer eltime ama artık 30 yaşına merdiven dayadım minik bebeğimi kendi anneme bırakıp işime geri döndüm herşeyim dört dörtlük şuan gece 11 den önce işimi bitirmeden yatmam mesela.Bu kadar ben özveride bulunrken kendim bunları hazmetmem kolay değil.

Taşınma durumunuz yok mu?

Ben çok kötüymüşümde o herşeyi eşime anlatmıyormuş bende söyle ne yapmışım benim eşimden gizlim yok eşimdende korkmuyorum söyle ne yapmışım diyorum yok o anlatmazmış ben eşim yokken çok fenalık yapıyormuşum.

Teyze kim ayol ?
Çocuğu hadi onuda geçtim oğlu yok mu öyleleri kaynanacılık oynamayı sever.

Sakın üzülme o haddiz yüzünden canını da sıkma.

Kes muhabbetini meraba bile deme ha gelip özür diler konuşursun ama hatadını anlıyana kadar asla görüşme

Bak herkes Sana arka çıkmış , hiç daha takma kafana. Bir dahada o kadının olduğu ortama girme.

Kayınvalidem ve annem dönüşümlü bakıyorlar bebeğime ve kayınvalidem kalp hastası 2. oluyor bu rahatsızlığı o yüzden vicdanımız bırakıp gitmeye el vermiyor.

Yok eşi çocuğu filan çok gençken evlenip ayrılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…