Eşimin Teyzesi

Dis kapinin mandali ne karisiyor sizin evinize birde utandamadan el pence divan durmanizi bekliyor cok bekler bu kafayla.
Hic yuzverme araya oyle bir emsafe koyki istesede asamasin o mesafeyi haddini bilsin.
Saygi kazanmak kadar o saygiyi korumakta onemlidir bu tip.insanlar bana gore saygiyida hak etmiyor

O akşam da kaynıma giydirmiş kaynım karıya kıza gidiyormuş kumar oynuyormuş alkolikmiş teyzenin herşeyden haberi varmış karı kız kumar işlerinden filan.Kaynım küçükken yumurtalıklarındanmı biyerinden gatada ameliyat olmuş o zaman hasar oluşmuş çocuğu olmuyo evlatlık aldılar.Eltim bazen dert yanar kaynımla cinsel olarak muhabetleri yokmuş kalkmıyo derdi ilaç içerse öyle oluyormuş.Herkes biliyor bunu(banane gerçi). bunu bilen karıya kıza gidiyor diye iftira atarmı Bide teyzeyle beraber eltim ve kaynım tüp bebek merkezine beraber gidip tahlil test filan yaptırdılar adamcagızın rahatsızlığını herkes biliyor.

Kızının harçlığını eşinin teyzesi mi veriyor ki o kesiyor o kısmını anlamadım. Geri kalan kısmı da eğer tamamen doğruyu yazdıysan çok tuhaf.O teyzenin acil tedaviye ihtiyacı var demektir. Tüm bunları o bağıra bağıra söylerken onu evden kovmayan eşinin de kayınvalidenin de yüzüne bakmazdım ben olsam, oracıkta da teyzeye gereken cevabı verirdim. Çok biliyorsa gelsin kendisi karılık yapsın yeğenine tövbe tövbe. Bundan sonra görsem selam vermem ben olsam. Beni zorlayacak, barış diyecek olanı da koyarım kapının önüne.

Teyze hacıya gitti geldi bu arada. Geçen yıl benim balkonda asmaları budarken anemle kendim duydum amlarımı(ben ve eltim için diyor) yorulmuş ev yapılırken de eve bakmıyormuşum balkonum temiz değilmiş.Ogünlerde hem 2-3 günlük eşimin çocukluk arkadaşları bizde misafirdi hemde aöf sınavlarım vardı misafirmi ağırlayayım temizlikmi yapayım sınava mı gideyim.Hem misafir varken temizlik yapılırmı ?

Niye aglıyorsunuZ muhabbeti kesin

Teyzelikten başka bir sıfatın olmadığından kaaleye alamıyroum sizi kusura bakmayın derdim otururdum elimde kahve hopurteterekten yudumlardım
eşin de kv den de arkandaymış bırak kussun içindekiler o kadın

7 yıldır büyük bir firmada çalışıyorum canım.Haçlığını kendi maaşımdan veriyorum ve haftalık 20 lira kadar bir para.Şimdiye kadar kimseden 5 kuruş istemedim doğum iznindeyken sıkıştığımda küçük altın felan bozdurdum gene istemedim.Herkes diyor zaten psikoloğa felan git diye .Herkes o gün kadına bağırdı çağırdı eşim de bağırdı karışma benim karıma diye ama yok onlar beni korudukça dahada sinirlendi dedi zaten kocan seni çok kolluyor bunun hesabını öbür tarafta bana vericek diye.

Bunun adı hazmedememek oluyor
Kendi çağında kendini eğlendirsin
Merhaba ,merhaba bitti
Daha da devam ederse bu bizim sorunumuz sizi ilgilendiren bir konu ok ortada diyin!

Herkes sürekli psikolaga gitmesini söylüyor .Zaten 1 hafta ne eşimin ne kayınvalidemin yüzüne baktım eşim ben ayrılacağım diye çok korkmuş çünkü haketmediğim birşeyi yutamıyorum hazmedemiyorum cevabını vermeliyim .Hadi ben böyleyim ya kaynım adam 8-5 memur tıpta işten gelir işe gider dışarı çıkmaz hep anasında ne zaman karıya kıza gidecek banka borcu olmuş 50 bin şeyi kalkmaz (araba aldı krediyle) alkolik adam içince sallanarak yürümezmi alkol kokmazdı .Bizmi sarhoştan anlamıyoruz acaba.

Bunun adı hazmedememek oluyor
Kendi çağında kendini eğlendirsin
Merhaba ,merhaba bitti
Daha da devam ederse bu bizim sorunumuz sizi ilgilendiren bir konu ok ortada diyin!

Herkes dedi o gün kıza karışma sanane kendi kazanıyor kendi doğurdu kendi büyütüyor sana dokanan ne ,seni ilgilendiren bişey yok 30 yaşında kadın sana kul kölemi olcak ?Kendin doğuraydın o zaman dedi kayınvalidem teyzeye.düşündükçe kadını parçalayasım geliyor kadın değilmişim hanım değilmişim.senin misafirinden banane işe mi gideyim senin misafirine mi hizmet edeyim.Aynen öyle diyor sadece günaydın iyi akşamlar diyormuşum gününün nasıl geçtiğini sormuyormuşum bide eve gelirken kulağımda kulaklık olur hep otobüste yaslı teyzeleri dinlememek için ben nasıl geliyormuşum işten taklit ediyor beni yürüyüşümü filan.

kulağında kulaklık bi iyi akşamlar deyip geçiyon hiç günümü sormuyon sallana sallana gidiyon diyor bide yürümemi taklit ediyor.

bende aynı senin gibiyim. kafama çok takarım günlerce ağlarım aklıma geldikçe moralim bozulur. Yaşını başını almış akıllı bi kadın olsaydı bayram sabahı herkez mutlu mesut oturmuş çoluk çocuk kahvaltısını yaparken pat diye ortaya laf atmazdı. o kadın seni kıskanmış hazmedememiş. gördü ki ondan başka herkese hizmet ediyorsun olay çıkardı. baktı herkez seni savunuyo dahada büyüttü çevreye duyurdu sesini. böylelerini Allaha havale edeceksin. Orda kalp hastası kardeşi var ya kadına bişe olsaydı.Onuda sana yıkardı bu emin ol. Muhatap olma bundan sonra iyi akşamlarda deme aklı başına gelsin.. sanki senin maaşını o veriyoda bide konusuyo edepsiz

ya tamamen kavga edip rahatlayacaktın ya da sessiz kalıp daha beter sinir olmasını sağlayacaktın gelince görmezden gel aynı ortamda bile olsan yokmuş gibi davran

Şükür ki kv öyle değilmiş. Tavrınızı belli edin ama takmayın, kim ki o. Eşiniz ve kvniz arkanızda belli ki, üzülmenize hiç gerek yok, hiç bir şekilde canınızı sıkmayın böyle gereksiz biri için. Teyze cahilin ve kıskancın teki anlaşılan.

Eskiden saddam derlermiş bu teyzeye bende anlam veremezdim neden dediklerine.Eltime yaptığında bana da çatardı eltim şimdi işten geldimi evine bir girdimi bidaha asla çıkmaz merhaba bile demez.Hadi ben kötüyüm kaynımda mı kötü eltimde mi kötü.Onları ben büyüttüm senin hesabını herkesten soracam diye bağırıyor.

çok müdahaleci bir insan demek ki
sizin kendi çapınızdaki hayatınızı kıskanmış çekememiş sinirlenmiş
çok şükür ki eşiniz ve kv niz arkanızda
sizde elinizden geldiğince fedakarsınız içiniz rahat
bırakın dellensin dursun :)

ya tamamen kavga edip rahatlayacaktın ya da sessiz kalıp daha beter sinir olmasını sağlayacaktın gelince görmezden gel aynı ortamda bile olsan yokmuş gibi davran

Zaten görmezden geldim ertesi gün ve sonrası oda daha fazla dayanamayıp yazlığına gitti. Umursamadım o yokmuş gibi davrandım sonraki gün hatta aşağı kayınvalideme inip çay içtik çaylarımı da eşime getirttim ayağıma ama sinirim geçmiyo ben bunları hakedecek ne yaptım diye.bütün mahalle duydu yaptığını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…