Eşimin Teyzesi

Onane ne oluyor ya hastami para onun cebinden cikiyor sanki
Ben olsam orda onu rezil ederdim , asla susamazdim
Bundan sonra ne selam ver ne konus! Muhatap bile olma...

Ertesi gün o yokmuş gb davrandım ama birde bana sorun nasıl ağladım evime girdiğimde sinirimden .sindiremedim.Hala sindiremiyorum.Dün kayınvalidem dedi ayın beşinde maaşını alınca gelicekmiş diye benim surat hemen asıldı tabi eşim bana ben eşime baktım sonrada gittim yattım tek kelime etmedim.

işte insanın birşey yapması gerekmiyor bazen karşı taraf çekemeyen,hazmedemeyen,sizi kullanamayan biri olunca çamur atmayı borç biliyor kendine amaan görmeyin duymayın iyisimi

Yok eşi çocuğu filan çok gençken evlenip ayrılmış.

Eşimin halalarıda böyle ordan tahmin ettim

Biri çok üstüme geldi aynı böyle kaynanıcılık oynadı ağzımı açmadım çok aşmıştı haddini ( oan kafamda bitirdim onu ) eşim beni unut adtık diyince kadın üstüme yürüdü oğlumla arama giremezsin parçalarım seni diye

Daha mişanlıydık ozaman ben özür diler diye bekledim o elini öperim diye beklemiş beni dövmeye kalkanın elini niye öpiyim dua etsin mahkemeye vermedim

Eşimede ozaman dedim bukadınla konuştuğun an silerim seni diye

Demem o ki boşver görme yoksay hadsizliğiyle başbaşa bırak

Madem eşiniz hatta kv yanınızda siz hiç hanımefendi liğinizi bozmayın. Ondan uzak durun,selam bile vermeyin. O naparsa yapsın. .

hadsize bak sen kv ne cok üzüldüm kardes iste atsan atilmaz satsan satilmaz böylesi. sen belli o hadsizlw görüşme

töbe yarebbim, valla eşim de kv den de karışmıyorsa boşver sallama, kendini boş yere üzme. Herkesin kafa yapısı farklı sonuçta. Muhtemelen onun herşeyine herkes karıştı, hiç bir şeye itiraz edemedi bugüne kadar. Şimdi de böyle davranmasının normal olduğunu düşünüyor. Hiç üzerinde durup da üzülecek bir şey değil bence. Yine merhaba de geç. Çok da rahatsız oluyorsan görmekten, eşine de ben görüşmek istemiyorum diye, anlayış gösterecektir.

gercekten cok dengesizmis bu kadin

18 yaşından beri bekarmis kimseye hesap vermemiş ezilmemis colugu çocuğu da yok.konusmayi dusunmuyorum donucek diye geriliyorum strese giriyorum adını duymaya tahammulum yok.ondan simdiye kadar para pul istemedim eksigim varsa ya annem yollar yada marketten tedarik ederim kayinvalidem kalp hastası olmasa yapacagimi bilirdim ama kayinvalideme kiyamadim.kalbi sebepsiz yere durdu geçtiğimiz ocak ayında.

Geçen günlerde gene aklima geldi olanlar eşime whatsaaptan yazdım kiraya çıksak nasıl olur diye konuşma görme bile ama annem hasta biliyorsun bizden torunlardan uzak kalırsa uzulurse gene aynı olursa dedi .birşey diyemedim.

Bana destek oldugunuz icin tesekkur ederim arkadaslar .kimseyle konusamadigim icin konuyu buraya actim.kimseyle konusamiyorum cunku hazmedemedigim icin hemen agliyorum dayanamiyorum.Sadece tek duam var herkes yaşattığını yaşamadan ölmesin.Eğer ben haksizsam benim içinde geçerli bu dua.Elime düşmeden ölmesini istemiyorum açıkcası. Bizden baska kimsesi yok cünkü.

Harçlığını mı kesecekmiş niyee harçlığını teyzesi veriyor ki zaten. Vermesin yani babası annesi var başında o vermesin zaten. Babası verir ona harçlığını deyiverseydiniz. Vermesin de bir şey de beklemesin bir daha evinden bir yudum su içirmem çocuğa ben olsam. Eşiniz tepki vermedi mi bunlara. Görüşmeyin olsun bitsin.

Dün kayinvaldem balik pisirmis firinda balkondan sesleniyor bana kizim gelin burda beraber yiyelim sana eziyet olmasin evin balık kokmasin diye.esimde bana bakti ne dicem diye .bende tamam kirmayalim yiyelim cikalim dedi. Sofrayi hazirladim o pisirdi oturduk yedik sonra ben a dan z ye nekadar bulasik varsa camasirsuyuyla yikadim balıksı balıksı kokmasin diye.yiyip kacmadim yani.

Senin içini bu kadar dert edene kadar, onun içini dert etsin.. Düşüncelerini o an paylaşacaktın. Kısacası, teyze bu bizim iç aile sorunumuz. sizi ilgilendirmez, diyecektiniz.. Sırf eşinin teyzesi diye, büyük diye de saygı gösterilmez.. O saygısızlık yapıyorsa, anlayacağı dilden cevabını vereceksin.. Yoksa, çok laf yer kendi kendini üzersin..

Ben veriyorum canim cocugumun harcligini guzel biryerde calisiyorum.6 aylikken bebemi anneme bırakıp ise döndüm. Teyzeden birşey istemiyorum beklemiyorumda zaten. Kahvaltidaydik konuyu açtığında .kayinvalidem kızdı sen ne karisiyon çocuk onun para onun ev onun sana giren çıkan ne dedi.Bide en son yediğin lokmaya lanet olsun dedi herkes tepki gösterince. Bende sen ne dedin bidahaa soylesene dedigimde ben sana demedim çocuğa dedim diyor.Bende çocuk 1 dili ekmek yedi nimete lanet edecek kadar mi düştün ayıp insan utanır bunu söylerken dedim.oda hemen içeri kaçtı. Evladimin yediği bir dilim ekmeğe lanet etti dusunebiliyormusun .Ben kimseden birşey para pul hiçbirşey istemiyorum ayrı yiyip içiyorum isime gidip geliyorum sabah günaydın akşam iyi akşamlar .bu kadar samimi degilim resmiyim mesafem var hep.

Teyze tanısı konmamış ve tedavisi başlanmamış bir akıl hastası

Söylediklerini ciddiye almayın. Cevabınızı verince rahatlıyorsanız cevap verin, vermeden de rahat ederim derseniz vermeyin.

Ama normal biriymiş gibi davranmayın. Beyni sulanmış.

Herkes benden çok arkamda saolsunlar.hepsi sus karışma sana ne dediler bagirdilar kavga ettiler.Bende bir iki şey söyledim söylediğim sadece ağaç kovugundan cikmadigim ve kendime kimseyi hizmet ettirmedigim esimdende korkmadigimi söyledim. (Benim fenaliklarimi eşime anlatmiyormus herşeyden haberi varmış onun)Bundan sonra selam vermek değil görmek bile istemiyorum ama kadının evi mecbur önünden ise giderken gecicem sabahları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…