Eşimin Teyzesi

Esimi teyzesi büyütmüş kayinvalidem çalışmış hep.Yan evde oturuyor hemen evler dipdibe.Annemle denk gelince bide onu sindiremedim annem çok üzüldü

Bayram
Bayramın ikinci günü oldu canım.
Bayram bayram kadının yaptığına bak.Bu kadından herşey beklenir uzak tut yuvandanda çocuklarından da ben olsam asla ne evime sokardım ne de görüşürdüm görsün bakalım selamınızı bile alamamanın ne demek olduğunu pis teyze çok sinir oldum

Hepiniz içimi rahatlattiniz arkadaşlar kimseyle konusamiyordum hemen elim ayağım titriyordu adını duydukça .evet annemle konuşurken ben esim onu bırakıp dönmek istedigimi duymuş bense babama yaniyordum öldü beni boyle arkasiz birakti keske gittigi yere bende gitsem diye aglamistim.Cok ozluyorum babami arada ruyalarima girer seni beklemekten yoruldum gel bana sana burada Cok guzel bakicam seni orada uzerler diyor.Esim artik korkuyor onu birakmamdan.kartlar benim elimde ve bende asla konusmam.

Herkes şok oldu 9 gun tatilim vardı rezil oldu tatilim biyere çıkacak heves bırakmadı

gerçekten teyzesi mi büyütmüş kocanızı yoksa abartmış mı?Diğer söylediklerine gelince doğru olan bu canınızı hiç sıkmayın

Bundan sonra suratına bile dönüp bakmam arkadaşlar sayenizde paylaştım rahatladım kac gündür elim ayağım sinirden titreyip durdu beynim kendimi yedi durdu.ayın 6si minik kızımın doğumgünü. çağırmayı asla dusunmuyorum kendi aramızda kutlucaz kaynimlar kayinvalidemler ve annem biz.

gerçekten teyzesi mi büyütmüş kocanızı yoksa abartmış mı?Diğer söylediklerine gelince doğru olan bu canınızı hiç sıkmayın
Gündüzleri o bakmış akşam kayinvalidem işten gelince almış bebelerini canım.yarı yarıya gb diyelim.bizide birileri büyüttü oylemi davranıyor benim annem de damadina.herkes evlat büyütüyor kim böyle davranıyor .büyütürken bana mi sordu bana ne buyutmeseydi benim suçum ne arkadaşım. Benim annem damadini el üstünde tutar maşallah .Bende aynısını haketmiyormuyum?

Kadındaki cürete bak yahu sen ona kul köle olmak için mi evlenmissin? Terbiyesiz kadın. Ev seninle eşinin evi, çocuk seninle eşinin çocuğu. Eşin ve sen karar vereceksin. Kim ne karışabilir?
Yerinde olsam bi daha selam bile vermezdim ya da baya bi mesafe koyardım.

Eşin senden yana, kaynanan senden yana. Sen onlarla iyi ol yeter takma o kadını. Ne diye huzursuz oluyorsun bosver.

boşver gerçekten eşiniz teyzesi bilsin yapsın etsin ona yapmış yapacağını size değil

Bunu yapan kayinvalidem bile olsa ben bu kadar kendimi paralarken evim isim cocuklarim okulum diye gece 11 -12 ye kadar onlarla vakit geçirip herkes yatinca evi toplamak çamaşırı bulasigi halletmek sabah erkenden ise gitmek .kim buyuturse büyütsün hakediyommu.Esim senin çabalarını ben görüyorum buda bana yeter gerisi önemli değil önemli olan bizim çekirdek ailemiz der amaaaa ışte anca rahatladım sayenizde.

Annemde dedi herkes evlat büyütüyor sizin gibisi yok buyuttuyse bizim gunahimiz ne bizemi sordunuz büyütürken. Adını duymaya tahammül edemezken konuşmamın imkanı yok asla aslaa konuşamam.

Annemde dedi herkes evlat büyütüyor sizin gibisi yok buyuttuyse bizim g unahimiz ne bizemi sordunuz büyütürken. Adını duaya tahammül edemezken konuşmamın imkanı yok asla aslaa konuşamam.

Buyuttugumuz cocuklarin eşlerini kendimize hizmetçi köle mi yapmaliymisiz? Büyüttüyse baktiysa kendi kiz kardesi için bakti. Kendi kardeşinin cocugu oldugu icin bakti. Bu senin ona hizmetcilik kölelik yapacagin anlamina gelmiyor hadsiz kadin.
Saygi bekler anlarim saygı zaten gösterilmeli ama sen zaten saygi gösteriyormussun ekstradan kul kölelik beklentisi de nedir böyle?
Konu açıldığında kaynanana da soyle "kul kula köle olur mu anne cocugum ve evim hakkında tabiki ben söz sahibi olacagim saygiysa sonuna kadar gösteririm ihtiyaci olduğunda elimden geleni yaparim ama bu her dediğini yapmak zorunda oldugumu göstermez, koskoca evli barklı kadinim o mu yönetecek beni?" de.

Zaten kaynanan senin tarafindaymis en azindan sen böyle deyince o da iyice hak verir. Ve emin ol canini sıkmaya değmez. Sen evine girip kapini kapatinca kimle kaliyorsun? Esinle. O yüzden önemli olan esinle aranin nasil oldugu. Teyzesiyle amcasiyla dıdısının dıdısıyla değil :)

Haşlığını o mu veriyor da o kesiyor?
Kusura bakmada bosu bosuna 2 gun aglamissin. Deger miydi? Bir anlami var mi? Yok.
Kadin gitmis tatilini yapiyor egleniyor sen 2 gun aglamissin ki kaynanan ve esin demesi gerekeni demis zaten.
Senin yerinse ben olsam 2 gun aglayacagima o an cevabini verirdim. Aşını ekmeğini sen mi veriyorsun sana neden batiyor derdim.
Demezsen boyle 2 gun aglarsin ki demesen bile aglaman cok gereksiz olmus.

ayyy o zaman bosversene allahin delisini. benim durum tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…