- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
- Konu Sahibi melekfatma
-
Teyze tanısı konmamış ve tedavisi başlanmamış bir akıl hastası
Söylediklerini ciddiye almayın. Cevabınızı verince rahatlıyorsanız cevap verin, vermeden de rahat ederim derseniz vermeyin.
Ama normal biriymiş gibi davranmayın. Beyni sulanmış.
öyle bir teyze bizde de var çok oldu kıçına tekmeyi vuralı.Kimse normal oldugunu dusunmuyor zaten sen bi psikologa git diyorlar surekli yemin ederim ne kışlık sebze ne salca tarhana ne para pul istedim şimdiye kadar .annem sağolsun yeter bana arkadaşlar.Ben madem bu kadar fena yada kötüyüm 7 yıldır büyük firmada çay ve temizlik işlerine bakıyorum istanbuldan gelen büyük müdürler hep halini hatrimi eksigimi sorarmi mudurlerim doğal meyve sebze buldularmi getirirlermi gönlümü hos tutarlarmi bebegim yumurta seviyor diye müdürüm gelirken organik yumurta bulup getirir arada.kötü olsam bana destek olurlarmi aile toplantilarina bizide cagirirlar dogum gunlerine felan .kotu olsam düşük kademedeki beni niye aralarına alsınlar sevmeseler.Hepsi kardesi gibi severler beni babam hastayken gidip hastane baktim 10 gun iznim olmadigi halde kendi aralarında paylaşmışlar işlerimi beni de calisiyo göstermişler maaşım kesilmesin diye.
Sen mi dedin cocuguma harclik ver diye. Yooo. Alsin munasip yerine soksun parasini.
Sen mi dedin cocuguma harclik ver diye. Yooo. Alsin munasip yerine soksun parasini.
öyle bir teyze bizde de var çok oldu kıçına tekmeyi vuralı.
bozguncu kıskanıyor evlenmedi mi çplugu çoçuğu yok mu bizdeki zengin koca bulacagım diye evde kalmış hoş o kadar azgın bir karı ki zengin fakir demezmiş de begenen olmamış herkes akıllıZaten kesinlikle konuşmayacağım cevap versem kavga etsem bile yapılanları hazmedemiyorum bir manyak yüzünden üzülüyorum. her sene birşey buluyor kavga etmeye rahmetli babam bana geldiğinde de kavga etcek bişey bulurdu benimle.bilemedin eltime sarar ordan bana da sarardi sende soylesin boylesin diye.Ben uzulnce anneme ben bida Antalya ya gidersem bukadini kesin doverim kızımı uzuyor demiş.adamcağız bişey dese karşılığında iftira atar diye kavgaya karismazdi esim hallederdi hep saolsun.şimdi de annem varken yaptı yapacağını.
bozguncu kıskanıyor evlenmedi mi çplugu çoçuğu yok mu bizdeki zengin koca bulacagım diye evde kalmış hoş o kadar azgın bir karı ki zengin fakir demezmiş de begenen olmamış herkes akıllı
En guzel ve dogrusu minnet etmemek lazim yoksa boyle kolesi gbi hissettirirler kullanmaya calisirlarKimseden tek kuruş istemem ben almamda.hamileyken bile para almayı unuttuysam eşimden yada evden ise yürüyerek gider gelirdim yada kredi kartından alışveriş yapardım gene istemezdim.kimseden bişey isteyemem huyum gereği kizlarimda öyledir anneannesinin babaannesinin bayram paralarını bile almaz benim gb cocuklarimda kimseden bişey istemez.geçen sene arada okulda cinema olduğunda kizim söylemeyi unuttgunda cinema parası olmadığında öğretmeni bu huyunu bildiği için çıkarıp verirdi ertesi gün hemen parasını yollardim .benim huyumu bilmese öğretmen cebinden çıkarıp cocugumun ihtiyacını niye karsilasin. Unutmasaydi der geçerdi .kimsenin 5 kuruşunu istemem bende bırakmam.hemen öderim.
Seni korkutmak istemem ama eski oturdugumuz mahallede bir olay olmuştu.
Ayni sizin gibi bir teyze yerine yenge vardi. Çocuğu felan olmamış. Kocasida ölmüş erkenden 50 li yaslarda galiba erken ölmüş yani.
Gelinle yan yana evlerde oturuyorlardi.
Bazen kapiya polis gelirdi yenge gelini şikayet edermiş bana hakaret ediyor evine sokmuyor diye.
Gelin ayni senin gibi anlatırdi mahalledeki kadinlara annemlere felan.
Cok değişik kadin derdi korkuyorum derdi.
Yenge resmen geline takmış yani.
Sonra ne oldu biliyor musun ?
Bu kadini hastaneye yatirdilar akil hastanesine. Baya bir gozukmedi ortalarda. Sonra cikti geldi bayram gunuydu hatta. Evine geldi yenge. Bundan sonrasini kadinlar anlatti bilenler.
Bayramin 3. Aksami yenge gelinin evine gelmis. Cok pismanim demis bayram gunu gelenim gidenim yok siz varsiniz bir tek demis özurler dilemis aksam yemege cagirmis bu gelini.
Gelin o gun gitmemis cok sinirli tabi neler neler yapmis zamaninda kadin.
Sonra yenge iyice sinirlenmis yedirememis agla agla yine gelinin evine gitmis cagirmis evine gel ekmeğimi bolus kimsem yok demiş.
O gun gündüz gelin gitmis kadinin evine.
Kocasi işteymis.
Bu yenge meger oyun oynamis geline hala gecmemis hataligi .
Geline verdigi cayin mj artik boregin mi neyse icine zehir koy.
Geline yedir.
Aksam bir ambulans geldi bir polisler geldi ama bzide sok olduk.
Eşi agliyor gelinin. Cok perişanlardi. Sonra gelin iyi oldu ama kadin aylarca yogun bakimda kaldi. O zehir boğazını mi deldi dediler artik baya burnundan mamayla felan beslendi. Ay cok kotu gunlerdi.
Yengeyi hastanege kapattılar gene.
Demem o ki eger boyle dengesiz biriyse Allah korusun cocugunda varmis evine gidersin bir sey katar yiyecegine yda evine gelip yapar gormezsin felan dikkat et. Olmaz deme valla biz yasadik cok kotu gunlerdi. Karsi komsumuzdu gelin dedigim abla da ne aci gunler gecirdi. Yine aklima geldi uzuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?