esimin teyzesinin kızı:(

mlk5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
306
159
53
Diğer
kizlar cok moralim bozuk ya:( ben esimin teyzesiyle ayni apartmanda oturuyorum .esumin ailesiyle anlasamayip ayri eve cijtik apar topar bu evi biz teyzesi buldu bende o evden kurtulim yeterki die geldim buraya kaynanamlarada uzak baya .teyzesiyle bi sorunum olmadi ck sukur .ama teyzenin evlenmis ayrilnis bir kizi var buraya kadar normal bu kadin cok anormal biri oldukca çirkef hanı sülalede de kimse sevmez onu cok kavgaci kavga cikarmaya yer arayan biri cocuna bile bakmayan biri keyfi yuzunden sirf ve bu kadin simdi bizim sitenin bi asadaki suteaine tasinacakmis tek basina yasiodu biraz uzak biyerde.onunla yakin ilmak istemiyorum hep sukrediyodum iyikide uzakda die ama korktugum basima geldi.esimde istemiyor gelmesini muhattab olma eve alma gitme falan die tembih ediyo cat kapi gelen biri cunku. Bi gece annesindeydi saat gece 12 yaticaktik bana msj atti annemlerde cok slklldim size gelcem dedi bizde cvp yazmadik allahtan gelmedi .gunduz hep yanima gelmek isticek ben napicam ya esim cok huzursuz ederse tasiniriz dedi napicam ben ya:(

Acmayin kapiyi, cikmayin telefonlarina, cevap yazmayin mesajlarina, karsilikli kaldinizmi müsait olmadiginizi söyleyip kabul etmeyin.... Bukadar seye ragmen yüzsüzdegildir heralde daha pesinizde kossun....baktiniz cok huzursuz oldunuz hicbiseyden anlamiyor tasinacaksiniz, yapcak baska bisi yok...:ssz:

kizlar cok moralim bozuk ya:KK43: ben esimin teyzesiyle ayni apartmanda oturuyorum .esumin ailesiyle anlasamayip ayri eve cijtik apar topar bu evi biz teyzesi buldu bende o evden kurtulim yeterki die geldim buraya kaynanamlarada uzak baya .teyzesiyle bi sorunum olmadi ck sukur .ama teyzenin evlenmis ayrilnis bir kizi var buraya kadar normal bu kadin cok anormal biri oldukca çirkef hanı sülalede de kimse sevmez onu cok kavgaci kavga cikarmaya yer arayan biri cocuna bile bakmayan biri keyfi yuzunden sirf ve bu kadin simdi bizim sitenin bi asadaki suteaine tasinacakmis tek basina yasiodu biraz uzak biyerde.onunla yakin ilmak istemiyorum hep sukrediyodum iyikide uzakda die ama korktugum basima geldi.esimde istemiyor gelmesini muhattab olma eve alma gitme falan die tembih ediyo cat kapi gelen biri cunku. Bi gece annesindeydi saat gece 12 yaticaktik bana msj atti annemlerde cok slklldim size gelcem dedi bizde cvp yazmadik allahtan gelmedi .gunduz hep yanima gelmek isticek ben napicam ya esim cok huzursuz ederse tasiniriz dedi napicam ben ya:KK43:
şmdiden ev aramaya başlayın ,anormal bir kadınsa görüşmek istememenizi de anlamaz.geldi mi gelecek mi diye huzursuz yaşanmaz.görüşsenizde görüşmesenizde problem olucak gibi.

Sanirim gelme desen de gelecek bi tip. Allah korusun aile içi huzuru falan bozar kavgaciymis. En son çare taşinmalisiniz ailenizden önemli değil

yo niye gidecekmişsin, oraya gelse oradan da mı gideceksin, arayı aç, yüz verme, gerekirse böyle gelme gitmeler hiç sevmediğini tarzın olmadığını söyle... Alır mesajı sonunda (bu arada söylemeden geçemiycem anneliğe laf söyleniyor ya; kimse, kendisinin evladını düşündüğü kadar düşünmez çocuğunu. görülen bir iki şeyle kötü anne damgası yapıştırıldı mı ben çok üzülüyorum o anne için)

kizlar cok moralim bozuk ya:KK43: ben esimin teyzesiyle ayni apartmanda oturuyorum .esumin ailesiyle anlasamayip ayri eve cijtik apar topar bu evi biz teyzesi buldu bende o evden kurtulim yeterki die geldim buraya kaynanamlarada uzak baya .teyzesiyle bi sorunum olmadi ck sukur .ama teyzenin evlenmis ayrilnis bir kizi var buraya kadar normal bu kadin cok anormal biri oldukca çirkef hanı sülalede de kimse sevmez onu cok kavgaci kavga cikarmaya yer arayan biri cocuna bile bakmayan biri keyfi yuzunden sirf ve bu kadin simdi bizim sitenin bi asadaki suteaine tasinacakmis tek basina yasiodu biraz uzak biyerde.onunla yakin ilmak istemiyorum hep sukrediyodum iyikide uzakda die ama korktugum basima geldi.esimde istemiyor gelmesini muhattab olma eve alma gitme falan die tembih ediyo cat kapi gelen biri cunku. Bi gece annesindeydi saat gece 12 yaticaktik bana msj atti annemlerde cok slklldim size gelcem dedi bizde cvp yazmadik allahtan gelmedi .gunduz hep yanima gelmek isticek ben napicam ya esim cok huzursuz ederse tasiniriz dedi napicam ben ya:KK43:
Herkese kötü olan sizede kötü olacak diye kural yok bazıları adamına göre muamele yapıyor ama görüşme istemiyorsan, bir iki geldiğinde ilgilenmezsin gelmez bidaha. Sen mesafeni koy ayağı kesilir.

en baştan mesaafe koyun mesela birden eve mi geldi emri vaki sevmem ben de çıkacaktım deyin fırsat vermeyin

eşinin de hoşlanmaması iyi.. kapıyı acma gerekirse, nasılsa eşin hesap sormaz neden acmadın diye.. olmadı taşının, nedir yani.. hem teyzesini nerden buldunuz ev mi yoktu akrabanın dibine girdniz

açmazsın kapıyı olur biter

Muhatap olma , arana mesafe koy..
Hayvan degil ankar sonucta bi iki kez dener sonra vazgecer...

Ay cocuguna bakmadigini nerden biliyorsunuz. 24 saat basindamisiniz?Bosanmis biri icin de neler yasiyor,psikokojisi nasil biliyor musun?Dost olup onu dinlemeyi denedin mi hic? Hemen yafta vurmak ne kolay,sevmiyorsan sevmiyorsun da gereksiz bahaneler cok itici..
Bir yerden tasinmissin anlasmazlik olmus,hemen bu evde de bir sorun buluyorsun.. Demek ki sende de var birseyler.. Boyle dusun...

cunku kendi calismiyor bakmamak icin bahanesi yok cocuk apartmamdaki teyzede kaliyor annesi gibi o bakiyor kendi anneside gece alemlerinde bunlari anlatmk istemiyorum sadexe onunla yakin olmak istemiyirum

cunku kendi calismiyor bakmamak icin bahanesi yok cocuk apartmamdaki teyzede kaliyor annesi gibi o bakiyor kendi anneside gece alemlerinde bunlari anlatmk istemiyorum sadexe onunla yakin olmak istemiyirum
o kisim sizi ilgilendirmez ki, ruh hali hakkinda ne kadar bilginjz var da elestiriyosunhz

kizlar dua ediyirum gelmesin die ama gelevek buyuk ihyimalle kirayi bile anlasnislar inanmiyorum ya iyikide teyze kizi uzak derken dibimde bitio sindide
tek sansim esimin dedikleri
onunda ondan hoslanmamasi
allahim hakkimizda hayirlisi okur.acikcasi ben ondan korkuyorum biraz laf sokmaktan ,kendimi savunmuyorum bile cunku cok cirkef kafayi takinca birine takio bikeresinde apartmanda oturma tapioz oda geldi anneaindeydi zaten igubunuzu rezil etti yok bu apartmana
bir gorumce lazim ben geri tasinim
bu apartmanin gelinlerini yola getirmek lazin falan dedi sakasina bende sakayla abla sen buraya tasinipda gelinlere karusursan herkez tek tek tasinir dedim ayagindaki terligi cikardi sen beni bikiyonmu asil sen burdan hicbiyere gidemessin tarzinda terbiyesizce cirkefce konustu kendimi savunmak bile istemedim sustum komsunuz asil o istedigi yere gider kiraci o dedi..o gun cok kotu olmustum sukretmistim buralarda olmadina ve bu konusma gerceklesiyor allahim inanamiyorum

Back
X