kizlar cok moralim bozuk ya
ben esimin teyzesiyle ayni apartmanda oturuyorum .esumin ailesiyle anlasamayip ayri eve cijtik apar topar bu evi biz teyzesi buldu bende o evden kurtulim yeterki die geldim buraya kaynanamlarada uzak baya .teyzesiyle bi sorunum olmadi ck sukur .ama teyzenin evlenmis ayrilnis bir kizi var buraya kadar normal bu kadin cok anormal biri oldukca çirkef hanı sülalede de kimse sevmez onu cok kavgaci kavga cikarmaya yer arayan biri cocuna bile bakmayan biri keyfi yuzunden sirf ve bu kadin simdi bizim sitenin bi asadaki suteaine tasinacakmis tek basina yasiodu biraz uzak biyerde.onunla yakin ilmak istemiyorum hep sukrediyodum iyikide uzakda die ama korktugum basima geldi.esimde istemiyor gelmesini muhattab olma eve alma gitme falan die tembih ediyo cat kapi gelen biri cunku. Bi gece annesindeydi saat gece 12 yaticaktik bana msj atti annemlerde cok slklldim size gelcem dedi bizde cvp yazmadik allahtan gelmedi .gunduz hep yanima gelmek isticek ben napicam ya esim cok huzursuz ederse tasiniriz dedi napicam ben ya