esimin teyzesinin kızı:(

Bİr kaç kere müsait değiliz deyin olsun bitsin değer mi şimdi taşınmak en az 3000 TL biliyorsunuz değil mi ?
Bir de nerde yaşadığınızı merak ettim küçük bir yer olsa gerek .Bilinçli olarak kadın yine gelebilir yakınınıza en iyisi söyleyin dile getirin .Kadın tek yaşıyormuş taşınması size göre daha kolay :) :)
benden söylemesi

ben ona seni istemiyorum falan dersem ne dersem diyim bana kafayı takıcak illaki karşılaşıcam aynı bina sonuçta illaki beni huzursuz edicek biliyorum of of allahım sıkıntıya bak ya gül gibi geçinip gidiyoduk:KK43:
Yaa birak takma kafana deger vermedigin insanlarin tavirlari seni uzmemeli. Gorusmek istemediğini soyle bunu durduk yerde yapma o zaten zemin hazirliyor. Kendini atese atma hatya ya esin desin gelme artık diye o zaman sana da bisi diyemez. Apartmanda görünce de gorusmedigin bi komsun gibi dusun hareketlerini onemseme o kim ki? Sen neden kendi huzurunu bozacakmissin?

siz istemeyip mesafe koyduktan sonra kimse size gelemez ben kapıma bile gelse musait değilim dedğim kişi oldu benim için önemli olan evimin huzuru ve kendi içi huzurum bu sebepten kırılan kırılsın mesafemi koyar ve korurum.

kizlar cok moralim bozuk ya:KK43: ben esimin teyzesiyle ayni apartmanda oturuyorum .esumin ailesiyle anlasamayip ayri eve cijtik apar topar bu evi biz teyzesi buldu bende o evden kurtulim yeterki die geldim buraya kaynanamlarada uzak baya .teyzesiyle bi sorunum olmadi ck sukur .ama teyzenin evlenmis ayrilnis bir kizi var buraya kadar normal bu kadin cok anormal biri oldukca çirkef hanı sülalede de kimse sevmez onu cok kavgaci kavga cikarmaya yer arayan biri cocuna bile bakmayan biri keyfi yuzunden sirf ve bu kadin simdi bizim sitenin bi asadaki suteaine tasinacakmis tek basina yasiodu biraz uzak biyerde.onunla yakin ilmak istemiyorum hep sukrediyodum iyikide uzakda die ama korktugum basima geldi.esimde istemiyor gelmesini muhattab olma eve alma gitme falan die tembih ediyo cat kapi gelen biri cunku. Bi gece annesindeydi saat gece 12 yaticaktik bana msj atti annemlerde cok slklldim size gelcem dedi bizde cvp yazmadik allahtan gelmedi .gunduz hep yanima gelmek isticek ben napicam ya esim cok huzursuz ederse tasiniriz dedi napicam ben ya:KK43:
off kötü olmuş :(

Back
X