eşimin teyzesinin kızı:(

mlk5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
306
159
53
Diğer
daha once bu kadınla ilgili konu
açmıştım orada nası.biri oldunu
belirtmiştim ..eşimin kocasındn
ayrılmış olan teyzesinin kızı
bizim.bi site aşaya taşındı..sülalenin istemedigi
saygısız terbiyesiz biri cok çirkin
geçmişi var anlatamıcam şeyler
ve banada kafayı taktı biraz buara
neyse..biz eşimle araba almayı
düşünüyoz.imşallah..bunnların
eşimle işe.giriş cıkış saatleri aynı
bazen goruyolar bile birbirlerini.o dolmuşla gidio eşim tramvayla
biz araba alırsak eşim işe arabayla
gitcek ve by kadın eşime beraber
gitmeyi teklif wdicek adım gibi
biliyırym zaten hergun yolparası
vermekten şijayetçi..ben asla.
Bö.bişeyi kabul edemem eşimde
istemiyo teyzeside benim.binada
o.bile teklif edecek beraber gidin
die eşimde agzı laf yapan biri degil goturemem diyemez goturmek zorundada degil napıcamızı bilmiyotuz en cok
hayalini kurduhım seye arabaya
cok yaklaştık inşallah ama.bunlar
yüzünden sevinemiyorum
evin.önünde dursa araba isteyen olcak nboşboş duruyo.ver şuraya.gidim falan .cok huzursuzuö.lütfen akıl verin bana

Esiniz bir kac kez bir bahane bulursa emin olun teklifte bulunmaz.veya birinden ornek verin onun onunde hoslanmiyorum Boyle seylerden diyin..obur konuya gelirse ayni sekilde esiniz bahane bulursa istemezler..

eski açtığın konuyu hatırlıyorum canım.eşin bahane bulacak başka çaresi yok.ağzı laf yapıversin azcık.şimdiden öyle bir durum olursa ne demesi gerektiği planlasın.yoksa benide işe bırak dediğinde eli ayağına dolanır bişey diyemez

pek biaraya gelmiyoruz cnm
nasıl.ornek verwyim ki
ama.annesimin yanında verirsem
olanilir.o sık sık gelio yanıma
ama.bu çözümmü.bide eşime
pek güvenemiyorum.cok pısırık
kimseye hayır.diyeöioyo

pınarcım hatırladıma sevindim
cnm şimdiden bunu düşümüyoz
canın eşimde sıkıntı yapıuo n divemki falan dio off en büyük hayal imi araba ama sıkınyıya bak

Bu teyze kızına koca falan bulsanız, biriyle tanıştırsanız mesela, başkasına sarsa, siz de kökten kurtulmuş olursunuz. Fena fikir değil hani. :-)

Sizin arabanızı niye başkası istiyor ki. Vermek zorunda değilsiniz. Teyze kızını işe bırakmak zorunda da değil . Madem geçmişi kötü bunu sülale biliyorsa eşiniz dürüst olsun. Götürmem bana ters tarafta desin yada. Yani ne bilim atsın bişey. Sonuçta mimli bir kadınsa anlayış gösterirler ailesi bence göstermiyorsa onların ve kızlarının sorunu. Eşin servis değil sonuçta

Kuzeni Yakıtı beraber karşılayalım dese de rahatsız olacakmısınız?
Verecek yapıda değilse de, Beraber gidelim derse, eşin iyi olur bende masrafa ortak olacak yol arkadaşı arıyordum desin, ya vazgeçer yada yol parasını size verir.

Esinize karsi tavri nasil asiri samimi falanmi rahat biri anladigim kadariyla buda sizi rahatsiz ediyor

daha once bu kadınla ilgili konu
açmıştım orada nası.biri oldunu
belirtmiştim ..eşimin kocasındn
ayrılmış olan teyzesinin kızı
bizim.bi site aşaya taşındı..sülalenin istemedigi
saygısız terbiyesiz biri cok çirkin
geçmişi var anlatamıcam şeyler
ve banada kafayı taktı biraz buara
neyse..biz eşimle araba almayı
düşünüyoz.imşallah..bunnların
eşimle işe.giriş cıkış saatleri aynı
bazen goruyolar bile birbirlerini.o dolmuşla gidio eşim tramvayla
biz araba alırsak eşim işe arabayla
gitcek ve by kadın eşime beraber
gitmeyi teklif wdicek adım gibi
biliyırym zaten hergun yolparası
vermekten şijayetçi..ben asla.
Bö.bişeyi kabul edemem eşimde
istemiyo teyzeside benim.binada
o.bile teklif edecek beraber gidin
die eşimde agzı laf yapan biri degil goturemem diyemez goturmek zorundada degil napıcamızı bilmiyotuz en cok
hayalini kurduhım seye arabaya
cok yaklaştık inşallah ama.bunlar
yüzünden sevinemiyorum
evin.önünde dursa araba isteyen olcak nboşboş duruyo.ver şuraya.gidim falan .cok huzursuzuö.lütfen akıl verin bana
hmm araba almayacaksınız,,, veya hiç olmadık bşr şeyden tartışma çıkartıp küsüceksiniz,,,

Bahane bulmaya gerek yokki açıkca söylesin.gidip gelirken uğraşamam ben kimseyle laf olur söz olur anlaşmazlık olur saatler uyuşmaz falan desin.ya da siz söyleyin.artkk işe bi saat geç gideceğini de söyleyebilir.kimseyi de ilgilendirmez kaçta çıktığı kaçta geldiği.en kötüsü bi iki gün bırakıp üçüncü gün almadan gitsin.ben bugün geç çıktım evden vs diye sürekli bahane buldukça vazgeçer.istemeyene hiçbişey engel değil.umursamayın bu kadar.

Back
X