bu psikolojik sanırım, bi uzmana görünmesi lazım
canım adam naapsın,elinde dğil..yapma demekle olur mu bunlar?..
yazık,utanıyormuş.üstüne gitme, sıkıntıdan daha çok yapabilir..
yeni mi başladı bu tik pekiii,daha önce varmıydı?
kocanizdan once siz bi kendinizi duzeltmeye calisin ki onun bu durumu atlatmasinda yardiminiz dokunabilsin.
katılıyorum.neden utanıyosun anlamdım kocanın stresli olması seni rahatsız etmiyo ama tiki rahatsız ediyo ilginç
uzaktan ahkam kesmek kolay ,tamam utanıyorum kelimesi ağır oldu farkındayım ama bir toplulkta eşim sürekli o hareketi yapınca kendimi kötü hissediyorum,eşime destek olmadığımı mı sanıyorsunuz,çok konuştum güzel dille anlattım asla kötü bir kelime konuşmadım,stres yapmaması gerektiğini anlattım,en kötü günlerde ben oldum yanında
ama gel görki tiki beni hem üzüyor hem sinirlendiriyor
düşünün tv izliyorsunuz eşinizin omzunda ,o sürekli karnını şişirip indiriyor ,dikkatim dağılıyor sinirleniiyorum elimde değil napim
off ya
of kıslar ya konuya bak demeyin neolur,eşimin tiki var,konuşurken karnını içine çekip bırakıyor,artık tik olmuş,farkında bile değil ama ben deli oluyorum ya,yapma diyorum napıyorum falan deyip konuyu değiştiriyor utanıyor fazla üstüne gitmekde istemiyorum ama rahatsız oluyorum ya,yanında durasım gelmiyo,bir topluma girsek başlıyo tiki milletinde dikkatini çekiyor utanıyorum ya
napıyım ben nasıl düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?