eşimin tiki

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
96
43
İstanbul
of kıslar ya konuya bak demeyin neolur,eşimin tiki var,konuşurken karnını içine çekip bırakıyor,artık tik olmuş,farkında bile değil ama ben deli oluyorum ya,yapma diyorum napıyorum falan deyip konuyu değiştiriyor utanıyor fazla üstüne gitmekde istemiyorum ama rahatsız oluyorum ya,yanında durasım gelmiyo,bir topluma girsek başlıyo tiki milletinde dikkatini çekiyor utanıyorum ya
napıyım ben nasıl düzelecek

bu psikolojik sanırım, bi uzmana görünmesi lazım

neden utanıyosun bı cok ınsanda ıstek dısı böyle seyler oluyor o farkında kastenmı yaptıgını düşünüyorsun ?
utanılacak bısey degıl bence ama onu ıkna edıp bı doktora göturmelısın madem cok rahatsız oluyorsun

canım adam naapsın,elinde dğil..yapma demekle olur mu bunlar?..
yazık,utanıyormuş.üstüne gitme, sıkıntıdan daha çok yapabilir..
yeni mi başladı bu tik pekiii,daha önce varmıydı?

canım adam naapsın,elinde dğil..yapma demekle olur mu bunlar?..
yazık,utanıyormuş.üstüne gitme, sıkıntıdan daha çok yapabilir..
yeni mi başladı bu tik pekiii,daha önce varmıydı?

vardı eskiden de ama bu kadar dikkat çekici değildi,yada o çok dikkat ediyordu farketmedim
iş hayatı falan derken strese girdikçe fazlalaştı
onada acıyorum sonuçta isteyerek yapmıyor ama benimde elimde degil gıcık oluyorum ya sinirleniyorum

Psikolojiktir..
Lütfen eşinizden utanmayın..
Sizi utandıracak ne var ben anlamıyorum..
Başkalarının ne düşündüğ bu kadar mı önemli sizin için..

kocanizdan once siz bi kendinizi duzeltmeye calisin ki onun bu durumu atlatmasinda yardiminiz dokunabilsin.

katılıyorum.neden utanıyosun anlamdım kocanın stresli olması seni rahatsız etmiyo ama tiki rahatsız ediyo ilginç

uzaktan ahkam kesmek kolay ,tamam utanıyorum kelimesi ağır oldu farkındayım ama bir toplulkta eşim sürekli o hareketi yapınca kendimi kötü hissediyorum,eşime destek olmadığımı mı sanıyorsunuz,çok konuştum güzel dille anlattım asla kötü bir kelime konuşmadım,stres yapmaması gerektiğini anlattım,en kötü günlerde ben oldum yanında
ama gel görki tiki beni hem üzüyor hem sinirlendiriyor
düşünün tv izliyorsunuz eşinizin omzunda ,o sürekli karnını şişirip indiriyor ,dikkatim dağılıyor sinirleniiyorum elimde değil napim
off ya

Benimde nişanlımın tiki var:) gözlerini bazen normalden çok sık kırpıştırıyor, şimdiye dek sadece birkere dile getirdim bunu kendisine , onunda elinde olan birşey değil sonuçta, hiç takılmamıştım bu duruma onu olduğu gibi kabul ettim ben,,:)) hatta bazen gözlerini kırpıştırırken gözüme daha şirin geliyor..:)) evlendikten sonrada umarım gözüme böyle görünmeye devam eder

bende bacagimi sallarim sallarkende herkes bana bakar esim bacagimi tutar durim diye bir zaman sonra tekrar sallarim yani kimsede rezil olmaz bu tik ole birseyki aninda vucudunda nuks eder ondan kimseyi kinamamak lazim sende bosver begenen boyle begensin...

bir uzmana görünmesi gerk tatlım.
ay benimde eşim çok gariptir. fıntık yerken kütürdetme dedi bi gün

Yazik vallla boyle bir insanla yasamadigimiz icin uzaktan ahkam kesmek ne kadar kolay olmus. Kadin sinir oluyormus bende takarim oyle seylere yani en iyisi duzelmiyorsa doktora goturun anlatin yapamiyorum cok etkiliyor beni fln deyin. Eslerle hep beraber geciyor hayat hayatimizda en cok gordugumuz kisiler. Benimde esimin tik degildi ama gicik oldugum huylari vardi ... yani yola tukurmesi gibi yanimda kusura bamayin ama yapma diye kac kez soyledim her yaptiginda nerdeyse kusucak gibi oluyordum.... Yani dayanamiyorum napiyim. Annemde yazik cok severim kendisini ama salonda herkesin oldugu yere ayagini islatir sonra ponza tasiyla surter bilmem ne bakim yapardi kac kez yapma dedim bak bunu banyoda baska yerde yap izleyince hos olmuyo dedim kavga etti benle. kusura bakmayin ama midem kalkiyordu o iplik iplik kirler ayagindan dokuluince.... Ne bileyim insan sinir oluyo ki tik degildi bunlar tik olsa ben napardim acaba. Bazi insanlarin toleransi zaman gectikce azaliyor. Ben sana hak veriyorum boyle biriyle yasamak zaman gectikce zor olur

İkinizin de yardım almalısınız.
Eşiniz tiki için.Siz de takıntlarınız için.
Ben de çok rahatsız olurum bazı şeylerden.Birinin fısıldayarak gazete okuması,sakız çiğnenmesi,amfideyiz önde biri yazı yazar benim masam sallanır tüm dikkatim gider vesaire.
Eşimize,yakın arkadaşımıza yapma dedik,rica ettik.Bu kişi patronunuz olsa ne yapacaksınız?
Bazen tahammül edebilmeyi de bilmek gerekir.Yoksa siz stres O stres sonra bum!

Benim erkek arkadaşımın da tiki var, sarılamıyorum doğru düzgün, tikine denk gelince başlıyo hoplamaya
Bazen çok romantik bi an oluyo, sarılıyoruz ama ben beline falan dokununca zor tutuyo kendini hoplamamak için, kıyamam bozmak istemiyo romantizmi
Ayrıca annem de anneannemi kaybettikten sonra dudaklarını oynatmaya başladı devamlı. Tv izlerken, bilgisayardayken, elişi yaparken, her zaman nerdeyse. Öpücük atar gibi yapıyor dudaklarını. İlk bunu yapmaya başladığında bir gün trafikteydik, kırmızı ışıkta bekliyoruz. Babam dedi ki kime öpücük atıyosun aşkım ben burdayım
Annem kendi farkında olmadan yapıyor bunu, arada söylüyorum on saniye duruyor, sonra tekrar. Biz de karışmıyoruz artık hiç

Esiniz duzelmek isterse duzelir ancak. Ille de uzmana gerek yok tik icin. Benim de gecmiste cesitli tiklerim oldu. Herkesin dikkatini cekerdi, herkes sorardi. Ama duzeltmek insanin elinde degilmis gibi geliyor. Ancak isterse, iradesine hakim olursa birakabilir. Tik oyle birsey ki, yapmazsan insanin icini kemiriyor sanki birsey. Iste bu duyguyla inatlasip kendini tutmasi lazim. Boyle boyle azaltarak birakacak. Kendisinin isteyip ugrasmasi lazim. Baska turlu olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…