Canım sen zaten bunları bilerek evet dememedinmi bile bile lades oldu seninki birazda
kompleks yapıyor bence CADIARZU
ay canım aslında eşinin kötü bi niyeti yok bence senin sağlığını düşündüğü için abur cubur yeme diyo..benim eşimde yemeğe temizliğe herşeye karışır bende bu huyunu sevmiyorum ama inan zamanla ortak yaşadığınız alanın düzenine alışıyorsunuz...daha çok yenisiniz...benimde eşimle aramda 11 yaş var..fark fazla olunca kendilerini sürekli bişeyler öğretmek zorunda hissediyorlar...
ama inan zamanla geçiyor bu dönem aynı şeyleri bende yaşadım.
bence simdiden tepkini koymalisin yoksa ilerde hic bas edemezsin.unutmamasi gereken birsey var sen onun cocugu degil karisisin.bnce bu sorun yas farkindanda kaynaklaniyor biraz.genelleme yapmiyorum ama bir arkadasimla esi arasinda da13 yas var ve seninle ayni seyleri yasiyor...yok onu yeme kilo yapar bu sagliga zararli.arkadasim bi annesine gidip gelir onda da esi birakir.yeni bebekleri oldu.bebegine kendi karar verip bi corap bile alamiyor.ama basta kendi cok taviz verdi.bence sen bu hatayi yapmayip seninde bir birey oldugunu esine ogretmen lazim
oooo canım esın senı kendıne benzetmeye calışıor
o pılot dıye sen hep ucak ızlemek zorundamısın yaa
tamam saglık onemlı ama mutluluk ondan daha onemlı mutlu olmayan bırının saglıgı yerınde olur mu
depresyon artık cagımızın hastalıgı sen abur cubur yeme tamam ama evde ruh hastası ol boyle bır sey var mı
13 yas fazla geldı bana canım ama tabı sevmıssınız bu sorunların cıkacagı bellı
ınsallah duzelır acık acık konusmaktan baska care yok ve de cok sallama derım sen cık eglen varsın suratı asılsın o sana alışmasını ogrensın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?