Eşimin titizliği ve her şeye karışması! bıktım artık.

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
1 ay oluyo evleneli..ama eşimin titizliginden bıktım artık..herşeye karısıyoo her heyi kendi düzenine yani eski düzenine göre istiyo..alışkanlıkları ama benımde alışkanlıklarım var bunu hiç grmüyoo..aramızda 13 yas fark var ve ben herşeyde tecrübeliyim üzülme aşkım ben sana herşeyi greticem diyip herşeye burnunu sokuyo..mutfagı bile onun istegi üzerine düzenledim..banyo desen öyle..sunu suraya koy bunu buraya koy..yemek yaparken bile karısıyoo..sonrada diyo ki başkalarının kocaları eşlerinin üstüne atıyo tüm yükü ama ben sana ögretiyorum diyo, seni yetiştiricem diyo..ben kendi benligimi kaybediyorum..ben ben olmuyorum..bu yüzden hiç rahat degilim..bıktım herşeye karışmasından..benım yasim daha 23 cips yiyorum cukulata yiyorum kızıyoo..onlar saglıksız şeyler yeme onları..yok fizigin bozulur ,yok kilo aldırır..ot gibi yaşıyorum yaaa...ilgisinden alakasından problemim yok ama herşeye karısıyo..neden sigara içiyorsun, neden pc basındasın, kahve cok içiyorsun herşeyime karısıyoo..buda benım alışkanlıklarım ne yapayım..hep evdeyim canım sıkılıyyooo.tabı o ucusa gidiyoo degişik ülkeler görüyoo hostesler felann ben ohhh edeyim...maddi konuda sıkıntım yok ama evden de çıkarmıyoo..yok hava soguk yok bilemem ne hep bir bahanesi varr..ama kendi çıkıyoo benı cıkarmıyoo.bende grip kayınalidemle dedikodu yapıyrumm can sıkıntısından..tam tipik bir ev hanımı oldum yaaa..ne yapacagımı şaşırdım..geçen gun yarım saatligine markete gittim olay cıktı..neden cıkıyorsun diyee kendi annem ben evde yokum diyee atlayıp gelmiş evime..kayınvalidem desem öylee..olay cıktı yaniii.,ben hiç mi çıkamıyıcam dısarı yaaaaa..
allahtan eşim uçusa gidiyo da biraz raht ediyorum..kafa dinliyorumm..evlilik böyle bişey mi...sizin eşlerinizde herşeyinize karısıyo mu...eve hapsedildim resmen..allahtan 2 sene sonra ögretmenim..belki o zaman cıkabilirm dısarı..sizce ne yapmalıyım..ne olur yardım edin...

severek mi evlendiniz?
bu huylarını farketmemişmiydiniz?
sizin alışkanlıklarınızı bilmiyor muydu?

yazdiklarinin hepsini okumadim,iki kelime okumam yeterli oldu bunalmam ve anlamam icin,,,
sana gerseyi ogreticem ne demek,cocugumusun yoksa esimi,?sinir oldum,,,
yas farkindan dolayi olsa gerek,ama zamanla oda sana sende ona alisicaksin,daha 1 ay coooook yeni,,,,herseyinede eyvallah deme,benden sana tavsiye,sonra tepene cikar,,,ezilirsin,agirligini koy,,zaman lazim biraz,,otur konus,,anlat,ben senin cocugun degil ,esinim de,yerimseniben

evet severek evlendik..sigara kahve içtigimi biliyordu..abur cubur yedigimide..yaş kompleksine mi giriyoo nedir bilemiyorum kii..cunku kendi yemiyo..yedigi şeyler ceviz badem, meyva bukadar..kola bile içmiyoo..ben bu kadar oldugunu herşeye karısıcagını bilmiyordum..ama dışarı bile cıkamıyorum yaaa..çıkabilirmiyim desem hemen bir bahane ve suratı asılıyooo..ama bana sordugun cıkabilirmiyim diyee evden..hemen izin veriyorum..hiçte suratım asılmıyooo.hatta evde yanlız kalıcam diye seviniyorumm..cok skıldım şimdiden...

Canım sen zaten bunları bilerek evet dememedinmi bile bile lades oldu seninki birazda

inan bu kadarını düşünmemiştim..cunku segiliyken bu kadar karışmıyodu..kafam rahttı..evlendik degişti adam sankii.herşeye karısır oldu...hapiste gibiyim..1 aydır tek gittigim yer annem..onu da o brakıyoo gelecegim zaman alıyoooo..domuz grribini bahane ediyooo evde oturuyoruzz heppp...

bunları kabul etttinmi evlenirken böyle olacağını biliyormuydun?

yani huylarını?

ay canım aslında eşinin kötü bi niyeti yok bence senin sağlığını düşündüğü için abur cubur yeme diyo..benim eşimde yemeğe temizliğe herşeye karışır bende bu huyunu sevmiyorum ama inan zamanla ortak yaşadığınız alanın düzenine alışıyorsunuz...daha çok yenisiniz...benimde eşimle aramda 11 yaş var..fark fazla olunca kendilerini sürekli bişeyler öğretmek zorunda hissediyorlar...
ama inan zamanla geçiyor bu dönem aynı şeyleri bende yaşadım.

kompleks yapıyor bence CADIARZU

bende artık öyle düşünür oldum..gecen hafta tüm pilotların saglık taraması vardı..eve bir geldii bana belgeleri gösteriyo..bak aşkına ne kadar saglıklıyım diye ne seker ne kolostrol hiç bişey cıkmadı..benımle birlikte işe girenler hep hastalıkları cıktı falan dedii..anlamıyorumm komplekse giricek ne var kiiiii çözemiyorum...

inşallah gecer bu huylarıı..evlenmeden önce bana pek karışmadıgı için, dısarı cıksam bilem arkadaslarımla tamam dedigi için böyle oldugunu bilmiyordum..elenmeden nce cok konustuk onunla..arkadaslarımızla grüşücez, sonucta ikimizinde kendi bir hayatı var dostları var dedik.uzun uzun konustuk ama sanki hiç kousmamısız gibi...ama sıkıldım hep ede otur otur yaaa..internete girdigimde bile suratı asılıyooo..sürekli kipat okuyorum sıkıntıdan..hep belgesel izliyoruz airport t yi izliyoruz falan..içimde uçak agcı cıkıcak yakındaa..ben belki dizi izlemek istiyorumm..sıkışdım coookk

biyere göndermemesi de yine yaş farkından...eşimde sürekli sanki ben onu bırakıp kaçıcakmışım gibi davranır biyere göndermezdi bu da zamanla azalıyo...biraz sabır sabır...
birazda iyi niyetliysen sürekli insanlar tarafından kandırılcakmışsın gibi düşünüyolar..eşimde aman çıkma sapığı var, gaspçısı var, şunu, bunu ,sen herkese inanıyosun, safsın,iyi niyetlisin korkuyorum derdi...bişeyler oturduktan sonra hiç karışmıyorlar..

bence simdiden tepkini koymalisin yoksa ilerde hic bas edemezsin.unutmamasi gereken birsey var sen onun cocugu degil karisisin.bnce bu sorun yas farkindanda kaynaklaniyor biraz.genelleme yapmiyorum ama bir arkadasimla esi arasinda da13 yas var ve seninle ayni seyleri yasiyor...yok onu yeme kilo yapar bu sagliga zararli.arkadasim bi annesine gidip gelir onda da esi birakir.yeni bebekleri oldu.bebegine kendi karar verip bi corap bile alamiyor.ama basta kendi cok taviz verdi.bence sen bu hatayi yapmayip seninde bir birey oldugunu esine ogretmen lazim

ben bir çagre buldum gunluk tutuyorum ve günlügümü ortada bırakıyorum..herşeyi yazıyorum oda okuyoo sonra kendini biraz duzeltiyooo.ne biliyim insan sıkılınca bir sürü şey üretiyoo...sigaramdan e kahvemden taviz vermem..o kadar da degil....ama biraz benı serbest bıraksın..insan yanlızlıgı arıyoo resmennn

oooo canım esın senı kendıne benzetmeye calışıor
o pılot dıye sen hep ucak ızlemek zorundamısın yaa
tamam saglık onemlı ama mutluluk ondan daha onemlı mutlu olmayan bırının saglıgı yerınde olur mu
depresyon artık cagımızın hastalıgı sen abur cubur yeme tamam ama evde ruh hastası ol boyle bır sey var mı
13 yas fazla geldı bana canım ama tabı sevmıssınız bu sorunların cıkacagı bellı
ınsallah duzelır acık acık konusmaktan baska care yok ve de cok sallama derım sen cık eglen varsın suratı asılsın o sana alışmasını ogrensın

canım benım esımde benden 7 yas buyuk.oda cok tıtızdır duzenlıdır karısır ama herseye degıl.heryerede gonderır.ama hava soguk olursa usurum dıye yollamaz.yeterkı guven olsun.ama bence yalnız yollamıyorsa beraber gıdın.degısık ortamlar gorun.daha cok yenısınız ya.paylasım cok onemlı.zamanla sana guvenınce yalnızda gonderecektır.ayrıca senın saglıgını dusunmesı de cok guzel bırsey.kıymetını bılmek lazım....sende bıraz uyumlu olmaya calıs.daha bır ayda gıtsede yalnız kalsam dıye dusunmemelısın bence.

dogru diyosun cok teşekkür ederim varsn assın suratııı zamanla alısır ayyy cok mutlu oldum şimdiii vallahiiiii tekrar teşekkür ederim

Eşin genç eş almış ama gençleşeceğine,yaşının farkına varmış.
ıp ver eline,kukla sanatını icra etsin,canı isterse kolunu kaldırsın içtiğin kahveyi döktürsün,canı isterse sigarayı söndürtsün.
Tövbe tövbe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…