• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin titizliği ve her şeye karışması! bıktım artık.

benim eşim de böyleydi inan ki canım sigara içme, kola içme, pc başından kalk hadi,dışarı çıkma sıcak,dışarı çıkma soğuk vs. bi ara o da bunaltmıştı beni.

valla ben öyle sıkıntıya gelemem zaten ama benim bir şey yapmama gerek kalmadan o düzeldi sayılır eskisi gibi karışmıyo bana zamanla düzeleceğini umuyorum senin eşinin de

benimki de benden 10 yaş büyük sanırım bu yaşlarda erkekler böyle bir dönem geçiriyorlar kendilerinden epey küçük eşlerle evlenince

Arwen ciğim; sen evlenmeden önce eşinin çok sinirli olmasına sana çok karışmasına hiç bir isteğini yaptırmamasına darılmıyor muydun?
Hatta balayında onunla geçinme problemi yaşamıştın...
10. gününde bir konu daha açmıştın...
Şimdi üstüne 1 aylık taze gelinken açtığın bu konu... :1no2:
O zaman bile görümcen sana açıp sen ondan olgunsun idare et demişti. :1ninca:
Baksana ailesi bile kabul ediyor onun çocuksuluğunu ve SEN de bilerek ''evet'' dedin. a.s
Şimdi bundan yakınmak çok çocuksu kalmıyor mu canım ya? :uhm:
Ya onun huylarına sen de alışacaksın ya da sen değişeceksin...
Ortası yok maalesef.

:umursamaz:

hııı şimdi aklıma geldi zorla portakal suyu da içirmeye çalışıyordu grip olmayayım diye.

:D

kendisi gece gündüz portakal suyu içtiği halde grip olurdu ben içmediğim halde olmazdım pek :D

senin dışarı çıkmana izin vermemesinin, markete gidince bile surat asmasının sebebi ne? kıskançlık mı?

biraz kendine yazık etmişsin gibi çizdiğin manzara uyumsuz çift gibi sanki

daha şimdiden sıkıntılar başlamış hemen çocuk yapma derim ,yaş fakı önemli birdealışkanlıklarda önemli yani çiftlerde uyum çok çok önemli bu şikayetlerin artarsa bence ayrıl tez evvel depresyona yakalanmadan yada bir iş bul çalış yok evliliği bozmayacaksam diyorsan evde oturarak kaynanaya sürekli
giderek kimse mutlu olamaz titiz eş insanın hayatını kabusa çevire bilir

bence hemen tepkını koy..kesınlıkle karısmasına izin verme..

Arwen ciğim; sen evlenmeden önce eşinin çok sinirli olmasına sana çok karışmasına hiç bir isteğini yaptırmamasına darılmıyor muydun?
Hatta balayında onunla geçinme problemi yaşamıştın...
10. gününde bir konu daha açmıştın...
Şimdi üstüne 1 aylık taze gelinken açtığın bu konu... :1no2:
O zaman bile görümcen sana açıp sen ondan olgunsun idare et demişti. :1ninca:
Baksana ailesi bile kabul ediyor onun çocuksuluğunu ve SEN de bilerek ''evet'' dedin. a.s
Şimdi bundan yakınmak çok çocuksu kalmıyor mu canım ya? :uhm:
Ya onun huylarına sen de alışacaksın ya da sen değişeceksin...
Ortası yok maalesef.

:umursamaz:

ben ilgisizliginden yakınıyordumm şimdi cebim para doluu inan 3 bin ytl var cebimdee..ama özgür degilimmm bu canımı sıkıyooo..içine ederim bu paranın huzurum rahatım olmayınca...bu kadarını düşünmemiştim...şimdi ilgi alaka cokk ama herşeye karısır durumdaaa

valla burdaki diğer konulara bakarsan genelde koca ilgisizliğinden yakınılır, belkide eşin gibi bi eşleri olmasını çok isterlerdi,
eşinin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama yaşı gereği alışkanlıkları daha köklü,
ayrıca abur cubur yeme, kola içme ne var ki zaten bunlar genel sağlık kuralları ama tabii seni rahatsız eden bunlara eşinin karar veriyor olması sanırım

Yaş farkından dolayı kompleksi var bence. ışte evlenince sorunlar çözülür diyenlere bir örnek daha. Sen çık gez toz. Bir şey derse senle çıkamazsam tek çıkarım de tatlı tatlı. Umarım alışır ya da sen alışırsın

arwıncıgım dedıgım gıbı bırazda beraber gezın.daha yenı evlısınız sız ya.bugunlerı guzel gecırmelısınız.bıraz sen bırazda onun fedakarlık yapması lazım.orta yolu bulmalısınız.yoksa gercekten ıcınden cıkılmaz hale gelır.ben ıstedıgım yere gıderım yalnız.esımde gıder.beraberde cok gezerız.evde beraber otururuz.sıkılına o pc basına oyun oynamaya gecer bende tv seyrederım.bak bız kolay yolunu ne guzel bulduk.ısteyınce oluyor gercekten.ama ıkı tarafta ıstemelı....

ben ilgisizliginden yakınıyordumm şimdi cebim para doluu inan 3 bin ytl var cebimdee..ama özgür degilimmm bu canımı sıkıyooo..içine ederim bu paranın huzurum rahatım olmayınca...bu kadarını düşünmemiştim...şimdi ilgi alaka cokk ama herşeye karısır durumdaaa

cebinizde kaç para var diye soran olmamış ki size :uhm:
siz ilgi=para diye düşünüyorsunuz sanırım CADIARZU

1 ay oluyo evleneli..ama eşimin titizliginden bıktım artık..herşeye karısıyoo her heyi kendi düzenine yani eski düzenine göre istiyo..alışkanlıkları ama benımde alışkanlıklarım var bunu hiç grmüyoo..aramızda 13 yas fark var ve ben herşeyde tecrübeliyim üzülme aşkım ben sana herşeyi greticem diyip herşeye burnunu sokuyo..mutfagı bile onun istegi üzerine düzenledim..banyo desen öyle..sunu suraya koy bunu buraya koy..yemek yaparken bile karısıyoo..sonrada diyo ki başkalarının kocaları eşlerinin üstüne atıyo tüm yükü ama ben sana ögretiyorum diyo, seni yetiştiricem diyo..ben kendi benligimi kaybediyorum..ben ben olmuyorum..bu yüzden hiç rahat degilim..bıktım herşeye karışmasından..benım yasim daha 23 cips yiyorum cukulata yiyorum kızıyoo..onlar saglıksız şeyler yeme onları..yok fizigin bozulur ,yok kilo aldırır..ot gibi yaşıyorum yaaa...ilgisinden alakasından problemim yok ama herşeye karısıyo..neden sigara içiyorsun, neden pc basındasın, kahve cok içiyorsun herşeyime karısıyoo..buda benım alışkanlıklarım ne yapayım..hep evdeyim canım sıkılıyyooo.tabı o ucusa gidiyoo degişik ülkeler görüyoo hostesler felann ben ohhh edeyim...maddi konuda sıkıntım yok ama evden de çıkarmıyoo..yok hava soguk yok bilemem ne hep bir bahanesi varr..ama kendi çıkıyoo benı cıkarmıyoo.bende grip kayınalidemle dedikodu yapıyrumm can sıkıntısından..tam tipik bir ev hanımı oldum yaaa..ne yapacagımı şaşırdım..geçen gun yarım saatligine markete gittim olay cıktı..neden cıkıyorsun diyee kendi annem ben evde yokum diyee atlayıp gelmiş evime..kayınvalidem desem öylee..olay cıktı yaniii.,ben hiç mi çıkamıyıcam dısarı yaaaaa..
allahtan eşim uçusa gidiyo da biraz raht ediyorum..kafa dinliyorumm..evlilik böyle bişey mi...sizin eşlerinizde herşeyinize karısıyo mu...eve hapsedildim resmen..allahtan 2 sene sonra ögretmenim..belki o zaman cıkabilirm dısarı..sizce ne yapmalıyım..ne olur yardım edin...

eşiniz sorunlu biri bence...
işiniz zor...ama konunu hosteslerle alakasını çözemedim yani...

ytl tedavulden kalkalı cok oldu yahu
neden 13 yas buyuk biri demeyecegim olan olmus sen de tavrini koy esir kampina cevirme bu evi de hep te alttan alma

ilgisizlikten yakınıyodun ama şimdi cebin para dolu 3 bin lira var cebinde yani anlayamadım ilgi ve para ne alaka

Son düzenleme:
sorunlarda balayında başlamış....
1 aylık evlisin......şimdiden böyle şikayetler.....
1 ömür boyu nasıl baş edicen bilinmez artık....
allah sabır versin.....kolay gelsin.....

o parayi haryacak bir yere gidemedikten sonra...haklisin arkadasim...

Şimdi o üçbin tl yi al.Gir bir alışveriş sitesine netten.Köküne kadar harca.
Sorarsa canım sıkılıyor evde de..
Sonracığıma üç bin tl hayatta cebimde ve evde durmaz,ne gerek.
Ama seni dışarı çıkarmadığı için atm nimetinden de faydalanamıyorsun sanırım.
O halde bu parayı harca,üstüne şekerli bir kahveyle sigaranı yak,gelecek darbeyi savuşturabilmek için bekle.
Sanırım bir kaç saatee harcayacağın bu meblağ eşinin senden daha çok ilgisini çeker,fırsat olur konuşursunuz,fena mı yerimseniben

sen bır mantık evlılıgı yapmışsın anlaşılan, ama evlılık öyle bır kurum kı ıçınde sevgı olmadan asla yurumez. eşini sevsen bu olaylara böyle bakmazsın. eşin de mantık evlılıgı yapmış sanırım senınle, yaşı kuçuk ıstedıgım gıbı yonttacagım, fızıgı duzgun, sözumden çıkmaz, paraya da zaafı var dıyerek senı tercıh etmış sanrım. şimdı sen yazdıklarım ıçın bana çok kızacaksan ama dışarıdan çızdıgın profıl bu, yanılıyorsam kusura bakma. yapabılecegın şeyler çok basıt, kendını ezdırme, kurallarını koy, çigıyı geçıp hayatını yönetmesıne ızın verme. ama bunu isyan ve kavgalarla yapamazsın, bunu sakınlık ve akıllıca yapabılısın. kırılgan bır kadını oyna, her ıstedıgını yapar. kayınvalıdenle de dedıkodu yapma ılerıde kullanırlar bu huyunu. kaınvalıdenle hep sevıyelı ol canım.

ilgisizlikten yakınıyodun ama şimdi cebin para dolu 3 bin lira var cebinde rahatsın yani anlayamadım ilgi ve para ne alaka

bir arkadaslarda hostesler falan ne alaka demis..haklisiniz ne alaka ama suan arkadas duygu firtinasi yasiyor,cani sikkin,morali bozuk,belki pisman...burda bizimle derdini paylasiyor ve kafasindan gecen seyleri bu sekilde alakasiz bir bicimde yazmasini yadirgamadim dogrusu...

Şimdi o üçbin tl yi al.Gir bir alışveriş sitesine netten.Köküne kadar harca.
Sorarsa canım sıkılıyor evde de..
Sonracığıma üç bin tl hayatta cebimde ve evde durmaz,ne gerek.
Ama seni dışarı çıkarmadığı için atm nimetinden de faydalanamıyorsun sanırım.
O halde bu parayı harca,üstüne şekerli bir kahveyle sigaranı yak,gelecek darbeyi savuşturabilmek için bekle.
Sanırım bir kaç saatee harcayacağın bu meblağ eşinin senden daha çok ilgisini çeker,fırsat olur konuşursunuz,fena mı yerimseniben

müsrif insan...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back
X