1 ay oluyo evleneli..ama eşimin titizliginden bıktım artık..herşeye karısıyoo her heyi kendi düzenine yani eski düzenine göre istiyo..alışkanlıkları ama benımde alışkanlıklarım var bunu hiç grmüyoo..aramızda 13 yas fark var ve ben herşeyde tecrübeliyim üzülme aşkım ben sana herşeyi greticem diyip herşeye burnunu sokuyo..mutfagı bile onun istegi üzerine düzenledim..banyo desen öyle..sunu suraya koy bunu buraya koy..yemek yaparken bile karısıyoo..sonrada diyo ki başkalarının kocaları eşlerinin üstüne atıyo tüm yükü ama ben sana ögretiyorum diyo, seni yetiştiricem diyo..ben kendi benligimi kaybediyorum..ben ben olmuyorum..bu yüzden hiç rahat degilim..bıktım herşeye karışmasından..benım yasim daha 23 cips yiyorum cukulata yiyorum kızıyoo..onlar saglıksız şeyler yeme onları..yok fizigin bozulur ,yok kilo aldırır..ot gibi yaşıyorum yaaa...ilgisinden alakasından problemim yok ama herşeye karısıyo..neden sigara içiyorsun, neden pc basındasın, kahve cok içiyorsun herşeyime karısıyoo..buda benım alışkanlıklarım ne yapayım..hep evdeyim canım sıkılıyyooo.tabı o ucusa gidiyoo degişik ülkeler görüyoo hostesler felann ben ohhh edeyim...maddi konuda sıkıntım yok ama evden de çıkarmıyoo..yok hava soguk yok bilemem ne hep bir bahanesi varr..ama kendi çıkıyoo benı cıkarmıyoo.bende grip kayınalidemle dedikodu yapıyrumm can sıkıntısından..tam tipik bir ev hanımı oldum yaaa..ne yapacagımı şaşırdım..geçen gun yarım saatligine markete gittim olay cıktı..neden cıkıyorsun diyee kendi annem ben evde yokum diyee atlayıp gelmiş evime..kayınvalidem desem öylee..olay cıktı yaniii.,ben hiç mi çıkamıyıcam dısarı yaaaaa..
allahtan eşim uçusa gidiyo da biraz raht ediyorum..kafa dinliyorumm..evlilik böyle bişey mi...sizin eşlerinizde herşeyinize karısıyo mu...eve hapsedildim resmen..allahtan 2 sene sonra ögretmenim..belki o zaman cıkabilirm dısarı..sizce ne yapmalıyım..ne olur yardım edin...