Eşimin tokadı

Zeyzey_neyzen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
105
173
18
38
Hepinize günaydın kızlar ben yabancı dil seviyemi geliştirmek için çaba harcıyorum daha önce defalatca kurs vb takviye alma fikrini sundum eşime kabul etmedi bu sıralar ismek kurslarını kolluyorum ondada boş yer yok gibi birşey velhasıl ben internet üzerinden bir program keşfettim dil değişim programı oradan kadın erkek bir çol arkadaş ekledim hepsiyle konuşmaya uğraşırken eşim erkek olan arkadaşla olan konuşmayı okudu ve bana olanca gücü ile tokat attı konuşmada herhangi bir kötülük yoktu havadan sudan zaten şuan dil seviyem sadece bu kadarına izin veriyor bu tokat yanına kar mı kalmalı nolur 2 kelam edin bana

Coktan evi terk ederdim bosardim diyenlere bakma. Evet konu ne olursa olsun siddet uygulamak cok yanlis. Kocani sen daha iyi tanirsun ona konusmanda yanlis bir durumun olmadigini,tokat atmasinin hic hos olmadigini seni ne kadar uzdugunu anlat derim.sonucta karsindaki senin yol arkadasin dusmanun degil.

Eşim yabancı dil bilmiyor aksi gibi google translate aracılığıyla çevirme yaptı ortaya saçma sapan cümleler çıktı ama içlerinde kesinlikle ilişki vs muhabbeti yok mesela ayran resmi çekip atmıştım ayranı tanıttım ona sinirlendi filan

Anladigim kadariyla esin seni kiskanmis.sende kendinden eminsin bir anlik yanlis anlasilma caninizi sikmis.srnde sakin ol o da siniri gecince yaptiginin yanlis oldugunu anlar

eşiniz bilmiyor muydu böyle bir programda cinsiyet farketmeksizin konuştuğunuzu?

attığı tokadın tutulur yanı yok tabi ki ama onun açısından düşününce de eşim yabancı erkeklerle mesajlaşıyor durumu hiç hoş değil(bilmediğini farzederek yazıyorum)

eğer biliyorduysa da muhtemelen bugün köpekler gibi pişman olup yalvaracak size afetmeniz için. işte tam olarak buradan sonrası önemli. ya iki göz yaşına kanıp bir daha ne zaman tokat yerim diye bekleyeceksiniz , ya da boşanmak gibi bir düşünceniz yoksa süründürebildiğiniz kadar süründürüp akıllanmasını sağlayacaksınız.

hakkınızda hayırlısı olsun

Nasıl ifade ederim bilmiyorum ama normalde iyi bir adam fakat onu giyme bunu etme bunu gözüm tutmadı vs vs diye uzar gider yani kısacası arabistanda ki kadın benden daha özgürdür öyle diyeyim siz anlayın artık takatim kalmadı özgüvenim vardı eskiden artık yerle bir oldu ben saçımın asıl rengini unutmuştum bekarken hep boyardım şuan izin vermiyor evde bile makyaj yok en üzüldüğüm nokta tüm benliğimi sildim attım 2 güzel lafına tüm kuralları kabul ettim

Çok mu seviyorsunuz? Neden böyle bir hayata katlanıyorsunuz? Aileniz destek mi? Çocuğunuz var mı? Çalışıyor musunuz? Boşanmak zor mu geliyor?
Çok soru sordum ama dünyaya bir kere geliyoruz. Gençsiniz önünüzde kocaman bir hayat var. Bu gençlik günleri gidince çok pişman olursunuz. Siz onun evde sindirdiği, ezdiği, özgüveninizi yerle bir ettiği, hayattan zevk almayan birisi olarak Mı yaşamak istiyorsunuz geri kalan ömrünüzü.

sizinki kadar olmasa da kıskanç bir eşim var anlayabiliyorum sizi. Ona duyduğunuz sevgiden ötürü böyle olmuş. o sizin için neler yapıyor? attığı bu tokat dışında şiddet uyguluyor mu. Psikolojik olarak zaten uygulandığını söylüyorsunuz fiziksel şiddet var mı. ne düşünüyorsunuz bundan sonrası için.

mesela benim eşim de kısıtlıyor bazı şeyleri ama zaten onlar benim hayatımda olmazsa olmaz şeyler değil, saçlarımı boyamasam da olur, mini etek giymesem de olur, dudağıma parlak ruj sürmesem de olur... Ama akrabalarımla daha az görüş dese olmaz, aileme köle olacaksın dese olmaz, evde tıkılıp kalacaksın dese olmaz...

böyle sınıflandırabilirsiniz siz de. olmaz dediğiniz şeyler de zorla olmaya başladıysa krşımdakinin bana olan sevgisinden şüphe ederim, o başka bir boyuttur artık. belki ilk etapta çok sevdiğimden boşanmayı düşünmem ama aklını başına getirmesi için çabalarım. anlamamakta ısrar ediyor davranışlarını düzenlemiyorsa da mazoşistsem çekerim değilsem artık yolum makarım.

Madem bu kadar kıskanç oldugunu biliyorsunuz ve bunu kabul etmişsiniz,elin yabancısına ne ayran tanıtıyorsunuz,kendinizle çelişmeyin(hayatınız ve seçiminiz bence başlı başına yanlış ama bu bağlamdaki yorumum zaten sizi ilgilendirmez anladığım kadarıyla)

Estağfurullah sizin yorumlarınız burada ki bir çok kadına yol oldu o yüzden benim için çok ayrı bir kıymeti var

Esinize asla hak vermiyorum, siddet cozum degil.
Lakin siz de hicbir sey yapmamis gibi davranmayin. Kendi acinizdan evet yapmamissiniz fakat esiniz acisindan bu buyuk bir sey. Dil ogrenme amacli dahi olsa bir erkekle konusuyorsunuz. Acikcasi o konusmalarin cogu cok iyi yerlere gitmiyor. Ben de esimin konusmasini istemezdim bir bayanla..
Ya kocanizin bu kiskancligini normal goreceksiniz(tokatini degil) ve gizli gizli bir sey yapmayacaksiniz, ya da ayrilacaksiniz onunuze bakacaksiniz.

Çok severdim önceleri ama şuan dönüp bakıyorum geçmişe elde var koca bir 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…