- 21 Şubat 2018
- 105
- 173
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
Kesinlikle aldatma yok konuştuğum kişi de bizim dilimizi öğrenmeye çalışıyor programın amacı dil değişimiSiz onu aldatmış bile olsaydınız şiddet bir tepki seçeneği olmamalıydı.
Boşanın diyeceğim de boşanmayı düşünen biri buraya sormaz bile. Kolay gelsin.
Şuan onu düşünüyorumYanına mı kalmalı? ben olsam çoktan terk etmiştim o evi.
Kıyamadım ben kimsenin canını fiziksel yahut psikolojik olarak yakamamHadsiz , hicbisey demedin mi tokat atinca, bi tane de sen atsaydin
Eşim yabancı dil bilmiyor aksi gibi google translate aracılığıyla çevirme yaptı ortaya saçma sapan cümleler çıktı ama içlerinde kesinlikle ilişki vs muhabbeti yok mesela ayran resmi çekip atmıştım ayranı tanıttım ona sinirlendi filanCoktan evi terk ederdim bosardim diyenlere bakma. Evet konu ne olursa olsun siddet uygulamak cok yanlis. Kocani sen daha iyi tanirsun ona konusmanda yanlis bir durumun olmadigini,tokat atmasinin hic hos olmadigini seni ne kadar uzdugunu anlat derim.sonucta karsindaki senin yol arkadasin dusmanun degil.
Anladigim kadariyla esin seni kiskanmis.sende kendinden eminsin bir anlik yanlis anlasilma caninizi sikmis.srnde sakin ol o da siniri gecince yaptiginin yanlis oldugunu anlarEşim yabancı dil bilmiyor aksi gibi google translate aracılığıyla çevirme yaptı ortaya saçma sapan cümleler çıktı ama içlerinde kesinlikle ilişki vs muhabbeti yok mesela ayran resmi çekip atmıştım ayranı tanıttım ona sinirlendi filan
Nasıl ifade ederim bilmiyorum ama normalde iyi bir adam fakat onu giyme bunu etme bunu gözüm tutmadı vs vs diye uzar gider yani kısacası arabistanda ki kadın benden daha özgürdür öyle diyeyim siz anlayın artık takatim kalmadı özgüvenim vardı eskiden artık yerle bir oldu ben saçımın asıl rengini unutmuştum bekarken hep boyardım şuan izin vermiyor evde bile makyaj yok en üzüldüğüm nokta tüm benliğimi sildim attım 2 güzel lafına tüm kuralları kabul ettimeşiniz bilmiyor muydu böyle bir programda cinsiyet farketmeksizin konuştuğunuzu?
attığı tokadın tutulur yanı yok tabi ki ama onun açısından düşününce de eşim yabancı erkeklerle mesajlaşıyor durumu hiç hoş değil(bilmediğini farzederek yazıyorum)
eğer biliyorduysa da muhtemelen bugün köpekler gibi pişman olup yalvaracak size afetmeniz için. işte tam olarak buradan sonrası önemli. ya iki göz yaşına kanıp bir daha ne zaman tokat yerim diye bekleyeceksiniz , ya da boşanmak gibi bir düşünceniz yoksa süründürebildiğiniz kadar süründürüp akıllanmasını sağlayacaksınız.
hakkınızda hayırlısı olsun
Çok mu seviyorsunuz? Neden böyle bir hayata katlanıyorsunuz? Aileniz destek mi? Çocuğunuz var mı? Çalışıyor musunuz? Boşanmak zor mu geliyor?Nasıl ifade ederim bilmiyorum ama normalde iyi bir adam fakat onu giyme bunu etme bunu gözüm tutmadı vs vs diye uzar gider yani kısacası arabistanda ki kadın benden daha özgürdür öyle diyeyim siz anlayın artık takatim kalmadı özgüvenim vardı eskiden artık yerle bir oldu ben saçımın asıl rengini unutmuştum bekarken hep boyardım şuan izin vermiyor evde bile makyaj yok en üzüldüğüm nokta tüm benliğimi sildim attım 2 güzel lafına tüm kuralları kabul ettim
sizinki kadar olmasa da kıskanç bir eşim var anlayabiliyorum sizi. Ona duyduğunuz sevgiden ötürü böyle olmuş. o sizin için neler yapıyor? attığı bu tokat dışında şiddet uyguluyor mu. Psikolojik olarak zaten uygulandığını söylüyorsunuz fiziksel şiddet var mı. ne düşünüyorsunuz bundan sonrası için.Nasıl ifade ederim bilmiyorum ama normalde iyi bir adam fakat onu giyme bunu etme bunu gözüm tutmadı vs vs diye uzar gider yani kısacası arabistanda ki kadın benden daha özgürdür öyle diyeyim siz anlayın artık takatim kalmadı özgüvenim vardı eskiden artık yerle bir oldu ben saçımın asıl rengini unutmuştum bekarken hep boyardım şuan izin vermiyor evde bile makyaj yok en üzüldüğüm nokta tüm benliğimi sildim attım 2 güzel lafına tüm kuralları kabul ettim
Madem bu kadar kıskanç oldugunu biliyorsunuz ve bunu kabul etmişsiniz,elin yabancısına ne ayran tanıtıyorsunuz,kendinizle çelişmeyin(hayatınız ve seçiminiz bence başlı başına yanlış ama bu bağlamdaki yorumum zaten sizi ilgilendirmez anladığım kadarıyla)Nasıl ifade ederim bilmiyorum ama normalde iyi bir adam fakat onu giyme bunu etme bunu gözüm tutmadı vs vs diye uzar gider yani kısacası arabistanda ki kadın benden daha özgürdür öyle diyeyim siz anlayın artık takatim kalmadı özgüvenim vardı eskiden artık yerle bir oldu ben saçımın asıl rengini unutmuştum bekarken hep boyardım şuan izin vermiyor evde bile makyaj yok en üzüldüğüm nokta tüm benliğimi sildim attım 2 güzel lafına tüm kuralları kabul ettim
Estağfurullah sizin yorumlarınız burada ki bir çok kadına yol oldu o yüzden benim için çok ayrı bir kıymeti varMadem bu kadar kıskanç oldugunu biliyorsunuz ve bunu kabul etmişsiniz,elin yabancısına ne ayran tanıtıyorsunuz,kendinizle çelişmeyin(hayatınız ve seçiminiz bence başlı başına yanlış ama bu bağlamdaki yorumum zaten sizi ilgilendirmez anladığım kadarıyla)
Çok severdim önceleri ama şuan dönüp bakıyorum geçmişe elde var koca bir 0Çok mu seviyorsunuz? Neden böyle bir hayata katlanıyorsunuz? Aileniz destek mi? Çocuğunuz var mı? Çalışıyor musunuz? Boşanmak zor mu geliyor?
Çok soru sordum ama dünyaya bir kere geliyoruz. Gençsiniz önünüzde kocaman bir hayat var. Bu gençlik günleri gidince çok pişman olursunuz. Siz onun evde sindirdiği, ezdiği, özgüveninizi yerle bir ettiği, hayattan zevk almayan birisi olarak Mı yaşamak istiyorsunuz geri kalan ömrünüzü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?