Eşimin tokadı

Genel anlamda durduk yere dövme gibi birşey yok ama daha öncelerinde de tokat atmışlığı var bir kaç kere

Esinizin tokadi hakli demiyorum ama empati yapin,esinizde dil gelisimi icin baska kadinlarla yazisiyor, onlara kokorec filan tanitiyor.
Ah canim kokorec tanitmisken salatalik tursusu da tanit demezdiniz sanirim, tam tersi kiskanirdiniz dimi.
Madem adam sizi makyaj yaptirmayacak kadar kiskaniyor, e sorarlar insana yurek mi yediniz de yabancilarla konusuyorsunuz?
Boyle programlar bende kullandim ama gercekten yazismayin elin adamlariyla, benim genelde yazistiklarim kizlar olurdu cunku erkeklerle muhabbet ayrandan baslar, ilerde abuk sabuk yerlere gider.

Tokat konusunda pişmanlığına göre tepki verin diyecektim fakat bu yazdıklarınızdan sonra darp raporu alıp boşanın. Çalışmıyorsunuz sanırım, ailenizle aynı şehirde misiniz?

Etmeyeceğim artık buraya konu açma sebebim bazen insan birilerinin onu silkelemesine ihtiyaç duyuyor

etme zaten. diğer yazdıklarınıda okudum eş misin esir misin belli değil.
evlilik bu değil.
sevgi bu değil.
kocan öz güvensiz gelişmemiş bir insan canlısı.
kendine layık bulduğun adam bu olmamalı.

bu tarz konulara yorum yapmaktan ve zaman harcamaktan çok çekiniyorum çünkü biz burada saatlerce akıl veriyoruz birkaç gün sonra konu sahipleri gelip aslında kocam öyle bir insan değil aslında beni çok seviyormuş tarzında konular açıyorlar

o yüzden sadece yediğiniz tokat için geçmiş olsun diyorum

Yahu ben kadinlari anlayamiyorum. Adam size tokat atmis olan gucuyle diyorsunuz ki ozunde iyi bir adam. Neresi iyi bu adamin ??

Ayrica yorumlari da saskinlikla okudum. "Eee kiskanc oldugunu bile bile niye ayran tanitiyorsunuz yok efendim niye konusuyorsunuz " yazanlar olmus.
Ee dil ogreniyorsunuz. Herhalde tanitacaksiniz ki diliniz pekissin. O zaman pasa kocan yazdirsaydi bi kursa.

Konu sahibi siz de kendi degerinizin farkina varin. Daha once de tokat olayiniz olmus. Bosanin demiyorun orasi size kalmis. Fakat iyi bir ders verin bosanmayacaksaniz da.

Ne diyeyim yani, senin gibi dil ogrenip kendini gelistirmeye calisan bir kadinin evli oldugu adam bu.. saniyor musun ki senin kendini gelistirmene izin verecek? Cok rahat yaziyorum ki bosan.. 20 yil sonra icinde kalanlarla vah diyeceksin..

Esinizin tokat atabilcek bi mahlukat oldugunu bizden iyi bilip ona gore davransaydiniz keske... affedilir bi dirum degil. Adam ingilizce bilmiyormus kim bilir ne dusundu herkes ah canim aldattin mi hadi sen yoluna ben yoluma demezyani ...

Esinizin erkeklerle arkadaslik etmenize kiziyormuydu? Eger öyleyse siz niye erkekleri ekleyip konusmayi tercih ettiniz?

Eger esiniz kizmiyorduysa erkeklerle arkadaslik etmenize ozaman bende anlamadim tokati..

Esinizin erkeklerle arkadaslik etmenize kiziyormuydu? Eger öyleyse siz niye erkekleri ekleyip konusmayi tercih ettiniz?

Eger esiniz kizmiyorduysa erkeklerle arkadaslik etmenize ozaman bende anlamadim tokati..

erkeklerle arkadaşlık etmiyor dilini geliştirmek için konuşuyor kadın-erkek bir sürü kişiyle konuşuyorum demiş

ayrıca eğer eşi erkeklerle arkadaşlık etmesine kızıyor olsaydı o tokatı anlayabilecektiniz yani öyle mi?

O zaman bu tokadı da garipsemiycen kardesim...
Bilmem nerde ki kadin senden ozgurse sikayet etmiycen... hersey senin secim vee kabullenislerin. ..bide duygu somurusu yapmazlar mi

Tokati anlayabilecegimi kim söyledi? Bir yerinizden benim adima yorum yapmayin lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…