- 21 Şubat 2018
- 105
- 173
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
Genel anlamda durduk yere dövme gibi birşey yok ama daha öncelerinde de tokat atmışlığı var bir kaç keresizinki kadar olmasa da kıskanç bir eşim var anlayabiliyorum sizi. Ona duyduğunuz sevgiden ötürü böyle olmuş. o sizin için neler yapıyor? attığı bu tokat dışında şiddet uyguluyor mu. Psikolojik olarak zaten uygulandığını söylüyorsunuz fiziksel şiddet var mı. ne düşünüyorsunuz bundan sonrası için.
mesela benim eşim de kısıtlıyor bazı şeyleri ama zaten onlar benim hayatımda olmazsa olmaz şeyler değil, saçlarımı boyamasam da olur, mini etek giymesem de olur, dudağıma parlak ruj sürmesem de olur... Ama akrabalarımla daha az görüş dese olmaz, aileme köle olacaksın dese olmaz, evde tıkılıp kalacaksın dese olmaz...
böyle sınıflandırabilirsiniz siz de. olmaz dediğiniz şeyler de zorla olmaya başladıysa krşımdakinin bana olan sevgisinden şüphe ederim, o başka bir boyuttur artık. belki ilk etapta çok sevdiğimden boşanmayı düşünmem ama aklını başına getirmesi için çabalarım. anlamamakta ısrar ediyor davranışlarını düzenlemiyorsa da mazoşistsem çekerim değilsem artık yolum makarım.
Tokat konusunda pişmanlığına göre tepki verin diyecektim fakat bu yazdıklarınızdan sonra darp raporu alıp boşanın. Çalışmıyorsunuz sanırım, ailenizle aynı şehirde misiniz?Nasıl ifade ederim bilmiyorum ama normalde iyi bir adam fakat onu giyme bunu etme bunu gözüm tutmadı vs vs diye uzar gider yani kısacası arabistanda ki kadın benden daha özgürdür öyle diyeyim siz anlayın artık takatim kalmadı özgüvenim vardı eskiden artık yerle bir oldu ben saçımın asıl rengini unutmuştum bekarken hep boyardım şuan izin vermiyor evde bile makyaj yok en üzüldüğüm nokta tüm benliğimi sildim attım 2 güzel lafına tüm kuralları kabul ettim
Genel anlamda durduk yere dövme gibi birşey yok ama daha öncelerinde de tokat atmışlığı var bir kaç kere
Etmeyeceğim artık buraya konu açma sebebim bazen insan birilerinin onu silkelemesine ihtiyaç duyuyorilk değil son da olmayacak..
neden müsaade ediyorsun peki buna?
Etmeyeceğim artık buraya konu açma sebebim bazen insan birilerinin onu silkelemesine ihtiyaç duyuyor
Yahu ben kadinlari anlayamiyorum. Adam size tokat atmis olan gucuyle diyorsunuz ki ozunde iyi bir adam. Neresi iyi bu adamin ??Nasıl ifade ederim bilmiyorum ama normalde iyi bir adam fakat onu giyme bunu etme bunu gözüm tutmadı vs vs diye uzar gider yani kısacası arabistanda ki kadın benden daha özgürdür öyle diyeyim siz anlayın artık takatim kalmadı özgüvenim vardı eskiden artık yerle bir oldu ben saçımın asıl rengini unutmuştum bekarken hep boyardım şuan izin vermiyor evde bile makyaj yok en üzüldüğüm nokta tüm benliğimi sildim attım 2 güzel lafına tüm kuralları kabul ettim
Nasıl ifade ederim bilmiyorum ama normalde iyi bir adam fakat onu giyme bunu etme bunu gözüm tutmadı vs vs diye uzar gider yani kısacası arabistanda ki kadın benden daha özgürdür öyle diyeyim siz anlayın artık takatim kalmadı özgüvenim vardı eskiden artık yerle bir oldu ben saçımın asıl rengini unutmuştum bekarken hep boyardım şuan izin vermiyor evde bile makyaj yok en üzüldüğüm nokta tüm benliğimi sildim attım 2 güzel lafına tüm kuralları kabul ettim
Kıyamadım ben kimsenin canını fiziksel yahut psikolojik olarak yakamam
Esinizin erkeklerle arkadaslik etmenize kiziyormuydu? Eger öyleyse siz niye erkekleri ekleyip konusmayi tercih ettiniz?
Eger esiniz kizmiyorduysa erkeklerle arkadaslik etmenize ozaman bende anlamadim tokati..
O zaman bu tokadı da garipsemiycen kardesim...Nasıl ifade ederim bilmiyorum ama normalde iyi bir adam fakat onu giyme bunu etme bunu gözüm tutmadı vs vs diye uzar gider yani kısacası arabistanda ki kadın benden daha özgürdür öyle diyeyim siz anlayın artık takatim kalmadı özgüvenim vardı eskiden artık yerle bir oldu ben saçımın asıl rengini unutmuştum bekarken hep boyardım şuan izin vermiyor evde bile makyaj yok en üzüldüğüm nokta tüm benliğimi sildim attım 2 güzel lafına tüm kuralları kabul ettim
Tokati anlayabilecegimi kim söyledi? Bir yerinizden benim adima yorum yapmayin lütfen!erkeklerle arkadaşlık etmiyor dilini geliştirmek için konuşuyor kadın-erkek bir sürü kişiyle konuşuyorum demiş
ayrıca eğer eşi erkeklerle arkadaşlık etmesine kızıyor olsaydı o tokatı anlayabilecektiniz yani öyle mi?
Tokati anlayabilecegimi kim söyledi? Bir yerinizden benim adima yorum yapmayin lütfen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?