Eşimin tokadı

Kendinden çok taviz vermişsin bi orta yol bulsaydınız ve bu kıskançlığı bilerek o uygulamada mesajlaştınız eşiniz zor biri gibi baştan kabul etmişsiniz onla konuşma bereye bakıyon adama mı der kıskanır al işte takıntılı erkek ve tokada gelince sakın 2lafa kanma bu sefer bidaha vursa bilir 3laf eder sonra 4 sonra bi bakmışsın sürekli şiddet dozu arttırır herseferinde burnunu sürt biraz yoksa yakında telefona el koymalar yada ver kontrol edeyim ler aradım meşguldün kimle konuştun bakcam lar falan kendini ezdirme haketmediğini söyle

Aferin iyi yapmışsınız kabul etmekle,boynunuza vurulan prangayla yaşayın kul köle olun o öküz kocanıza..
Analar kızlarının kocalarına köle olsun diye doğurup büyütmüyorlar..

Aboooo birde sizi yan yana görse herhalde sizi öldürür eşiniz size ve kendine olan güven sorunu var bence tokat hic olmamış insan anlayıp dinlemeden nasıl tokat atar anlamadım birazda piskolojik galiba

Eşinizin tokadı kesinlikle affedilir gibi değil bunun bahanesi özünde iyi bir insan olması falan olmaz. Ama siz eşim kıskanç diyorsunuz ki kursa gitmenize bile izin vermeyen birinden bahsediyoruz ve siz internette dil geliştirmek için erkeklerle konuşuyorsunuz içeriği dil öğrenmek için bile olsa onlarda çok fazla zaten dil bilmiyorlarmış size çok katkısı olacak bir uygulama zaten değil kaldı ki öyle böyle muhabbet oluyordur neden sadece bayan olanları eklemediniz ki erkek neden eklediniz?

tamam eklediniz eşinize ben böyle bir program kullanıyorum öğrenmeye çalışıyorum diye bilgilendirebilirdiniz ama muhtemelen haberi bile yoktu. Siz empati yapın dil öğreniyorum diye internette hiç tanımadığı kızları ekleyip muhabbet etse kıskanıp olay yapmaz mısınız? kesin yaparsınız. İnternet ortamında kimseye de güven olmaz.Tokat içinse tepkisiz kalacağınızı düşünüyorum şu ana kadar bir girişim olmamış hiç olmayacak da

Dunyada yaklasik olarak 3.5 milyar erkek bir o kadar da kadin var. Ne siz bulunmaz hint kumasisiniz ne de kocaniz. o Yuzden kendinize bu eziyeti yapmayin, hayatniz boyunca sizi ezecek, karakterinizi yok edecek biri ile beraberlik kendi ipinizi cekmeniz demek. Isin traji komikligi ne biliyor musun, gunun sonunda seni benzettigi kisiden de hazzetmeyecek cunku aslinda asik oldugu kadin donusturdugu kadin degil, hep digeri olacak. Kendinize bir iyilik yapin ve bu isten siyrilin!

Okey boşanma ama bunu asla gözardı etme .
Şimdi göz yumarsan bu tokatlar çoğalır .

He suda var madem kocan bu kadar kıskanc neden erkeklerı ekledın ?
İnsan bıraz kocasını tanımaz mı ?
Bazı bireyler kıskanmayabılır ama ben mesela kadın olarak eşimin dil öğrenmek amaçlı başka bı kadınla konuşmaını ıstemem .
Erkek mı yok ?

Ve ya sana kadın mı yoktu ?

Dayağı hoşgörmuyorum sadece evlilikte bırbırınızı tanıyın .
He dıyosan kı benim görüşüm kadın erkek özgurce görüşür , konuşur . Ozaman bu adamla işin ne ?

normalde iyi adam vs olanca gücü ile tokan atan piskopat kıskanç herif

bi karar verin. siz ağaç kovuğunda mı yetiştiniz de bi adamın böyle zulmu altında yaşıyorsunuz?

Bu kadar muhafazakar bir erkekle evlendiyseniz ona göre davranmalısınız. Kitap almanıza da mı izin vermiyor?

Tokata kadar bi sürü sorununuz varmış..

Bu yorum en mantıklısı konu sahibi . Ben boşardım benim kocam yapsa bi dk durmazdım diyenlere bakma eminim evde kuzu gibidir öyleleri .
Bence konuşma bir süre eşinle . Eşlikte yapma tepkini belli et .

Bu kadar kuralına evet dediğin adamı şimdiye tanımış olmalıydın değil mi ? Ne konuşuyorsun elalemin adamlarıyla o zaman?
Soracaksın efendin onaylarsa hareket edeceksin. Kocalıktan çok yüksek mertebeye çıkarmışsın çünkü adamı.

Vay anasini.. Adam kac kere tokat atmis kadina ama burada konus kocanla uzuldugunu soyle bosver bosanma diyenler var. Mevzu ne olursa olsun kim siddeti hakediyor? Ortada yanlis yapilan bisey olsa bile bunun karsiliginda tokatla mi islah edilmeli kadinlar? Insaniz biz ya konusabilen canlilariz. Sen kocani karsina alip konusma kirildim diye, kocan tokat atmadan once seni karsisina alsin konussun rahatsiz oldum bu yaptigindan bidahakine dikkat et, konustuklarini sec diye...

Evet simdi bosanma. Cunku ilk tokatinda bosanmaliydin. Evliliginizde tokat normallesmis ne yazik ki artik.

En iyisi kocan yokken idman yap evde, madem sen ona kiyamiyorsun, bidaha vurmaya kalkarsa bari kendini koruyabil.

ilk tokatı değilmiş daha öncede atmış bi kaç kere ama dövmemişherşeyine karışıyo kısıtlıyo sen bunları bile bile niye elin adamıyla konuşuyosun. madem ayrılmaya niyetin yok suyuna git kadınlarla konuş onlara ayran tanıt.

Esiniz makyaj yapmaniza sacinizi boyamaniza dahi karisan bir insansa sizin bir erkekle (sebebi ne olursa olsun) konusmaniza tabii ki karsi olacakti. Gercekten anlamiyorum neden böyle bir seye kalkistiniz? Madem boyun eğdiniz bu kadar her şeyine bari kadınlarla konuşsaydiniz. Bosanacaginizi dusunmuyorum ama yine de hayatinizi kurtarmak icin gec olmadigini belirtmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…