• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tokadı

Kocamdan bi fiske yemedim cok sukur bu altatmayla bir degil konu sahibinin yorumlarini sonradan gordum sadece bi tokatla kalmamis daha oncede dayak yemis bu kabul edilemez tek tokat sandim esinin yaptigi kabul edilemez ona bende katiliyorum ve bu aldatmayla bir degil dayak yiyenlere aldatilanlara bende uzuluyorum ama genel olarak herseye bosan diyen var lafim sozum onlara buda benim dusuncem sininmadigimiz seyler hakkinda yorum yapmak cok kolay ama virt zirta bosan diyenler var.

Şöyle bisey var. Tam tersi olsaydi eşin dil gelistiricem diye yabancı bi kadınla konuşsaydı şimdi burda onun icin konu açmıştın. Ne bu diye sen de kıskanırdın sinir olurdun. Bu konuda hatalısın.

Ama bir insana tokat atmak bu kadar kolay olmamalı. Bu çok cirkin bi durum. Saygısızca. Seni saymıyor sevmiyor. Ben burdan bunu anlarım. Hatta sevip saymayı bırak kimseyi dövmek siddet uygulamak insanlara hak değil.
Ne anne baba diye anne babaya ne koca diye kocaya.

Boşan boşanma diyemem ama bu durumu sineye çekme. Kendine saygı icin..

Kesinlikle aldatma yok konuştuğum kişi de bizim dilimizi öğrenmeye çalışıyor programın amacı dil değişimi
bence bu sitelerden uzak dur,ben de eşimi dil öğrenicem diye tanımıştım :)iyi ki tanımışım ama sizin için hayırlı olmaz bu site cep telefonuna ingilizce kelime öğren programı indir çok daha faydalı sonra kursa gidersin

Kocamdan bi fiske yemedim cok sukur bu altatmayla bir degil konu sahibinin yorumlarini sonradan gordum sadece bi tokatla kalmamis daha oncede dayak yemis bu kabul edilemez tek tokat sandim esinin yaptigi kabul edilemez ona bende katiliyorum ve bu aldatmayla bir degil dayak yiyenlere aldatilanlara bende uzuluyorum ama genel olarak herseye bosan diyen var lafim sozum onlara buda benim dusuncem sininmadigimiz seyler hakkinda yorum yapmak cok kolay ama virt zirta bosan diyenler var.

Nasıl ifade ederim bilmiyorum ama normalde iyi bir adam fakat onu giyme bunu etme bunu gözüm tutmadı vs vs diye uzar gider yani kısacası arabistanda ki kadın benden daha özgürdür öyle diyeyim siz anlayın artık takatim kalmadı özgüvenim vardı eskiden artık yerle bir oldu ben saçımın asıl rengini unutmuştum bekarken hep boyardım şuan izin vermiyor evde bile makyaj yok en üzüldüğüm nokta tüm benliğimi sildim attım 2 güzel lafına tüm kuralları kabul ettim

Daha nazik bi giriş yapmak istiyorum ama aklımdan geçen tek cümle "Tebrikler iyi halt ettiniz" oluyo artık böyle konularda.:110:

Şiddet görmüş bi kadın, yeniden şiddet goreceği neredeyse kesin bi kadın ve ona "bakma sen bi tokat için boşanırdım diyenlere. ona tokat atmanın ne kadar yanlıs oldugunu anlat, yalandan süründür ve sonra da affet diyen" başka kadınlar. :işsiz:Hani adam sanki 5 yaşındaymış da anaokulunda sınıf arkadaşının saçını çekmiş, doğrusunu anlatınca her şey düzelecekmis gibi. :olamaz:

Ya da şiddet yanlış ama sen de başka adamlarla konuşmasaydın bilmiyo musun adamın huyunu diyen kadınlar.:işsiz: Sanki şiddet sadece fiziksel bi olaymış; adamın böyle bi hakkı varmış, yetiskin bi kadının dil öğrenmesine or...puluk gözüyle bakan koca figürü başlı başına psikolojik şiddet öğesi değilmiş gibi. :olamaz: Sanki kadınlar her kıskandıklarında kocalarının ağzına bi tane çarpıyormuş, normali buymus gibi :kızgın:

Daha yazıcam ama aslında hiç uzatmaya gerek yok. Bu aralar oldukça popüler bi dizi var netflixte. Aile içi şiddet sebebiyle boşanmış bi kadının şu duruma cuk oturan bi sahnesi var, size sonunuz hakkında fikir verir belki konu sahibesi. O bölümü bırakıp gidiyorum ben şuraya:

Gerçek şu ki bir tokatla başlamıyor. Öyle olsa kimse şiddet gösteren bi adamla birlikte olmazdı.

Tersten gidiyor. Önce zeki, çekici bi adama aşık oluyosunuz. Size kendinizi dünyanın merkezi gibi hissettiriyor.

Sonra profil resminizi kaldırıp yerine kızınızın resmini koymanızı istediğinde, bunun tatlı olduğunu düşünüyorsunuz.

İşe mini etekle gitmemenizi söylediginde, ben erkeklerin dünyasında çalışan bi kadınım diyosunuz. Aslında o haklı, sadece beni koruyor.

Sonra bi gün size bağırıyor.

Adım adım feragat etmek gibi. Hani korku filmlerinde biri bodrum kata iner, herkes "Oraya gitme" der, yine de gidersin.

İşte bana ilk kez o zaman vurdu. Sonra ikinci kez, sonra üçüncü kez...

Ve boşandık. Şikayet etmedim. Sanırım bir bucuk yıl süren aşağılanma ve yumrukları anlatmaya utandım.

Coktan evi terk ederdim bosardim diyenlere bakma. Evet konu ne olursa olsun siddet uygulamak cok yanlis. Kocani sen daha iyi tanirsun ona konusmanda yanlis bir durumun olmadigini,tokat atmasinin hic hos olmadigini seni ne kadar uzdugunu anlat derim.sonucta karsindaki senin yol arkadasin dusmanun degil.
Ne kadar iyimser ne kadar naziksiniz. Ama malesef hanımefendinin kocası öyle değilmiş. Ben boşan ya da boşanma diyemem ki zaten öyle bir şey de sormamış konu sahibi. Yeni evliyim yuvaya kıymak kolay değil. Ah keşke şu derin yaralar açılmasa telafisi olmayan hareketler yapılmasa. Evlilik zor zanaat.

O bosan terket diyenler bosanamayan bayanlar burda dejarj oluyorlar...
İlgisi yok.
Çünkü kocam bana vuramaz.
Vurursa anında terkedeceğimi bilir.
Bırak tokadı, hakaret edemez.

Bunu sadece eşim değil sülalesi de çok iyi bilir.
Çünkü bir tokattan ne olur canım diyen kv, kayın, elti vb hepsine hadlerini çok güzel bildirdim.

Sizin gibiler tokat yemeyi hoş karşılıyorsa kendileri bilir.
Afiyet olsun.
Allah artırsın.

Eşinizin tokat atması yanlış ama.... diye başlayan cümleleri hayretle okuyorum tokat atmış şiddet işte aması mı var bunun. Kadın veya erkek farketmez kötü bişey bile yapsa tokatı şiddeti kimse haketmez kaldıki ortada kötü bişeyde yok.

Sonuç kesinlikle tokat olmamalıydı bu bir. Tokat meseleleri döverek halletme alışkanlığı başlangıcıdır bu iki. Benim nişanlım ben de tanımadığım erkek üyelerle masum içerikli de olsa etkileşime geçsem sinirlenir ve homurdanırdı, bence sadece kadın üyelerle konuşsanız daha iyi olurdu, ben de onun sadece erkek üyelerle etkileşim kurması şartıyla izin verirdim bu üç. Tokada tokatla karşılık vermek de hiç doğru değil zira sonucunda meydan dayağı çıkar bu dört. Sizin yerinizde olsam, erkek üyeleri kıskanmasını anladığımı, hatalı olduğumu söyler özür diler, sonra da atılan tokat için evden basıp giderdim, bu da olayı tokatsız çözemediğin için derdim bu da beş. Gerisini varsın o tamamlasın.

Sizi de hatalı gördüm yanı bu yanlış anlaşılmaya aslında siz sebebiyet vermişsiniz. Masumsunuz fakat eşinizin kıskançlık konusunda hassasiyetini bilmiyor muydunuz? Erkeklerle değilde bayanlarla konuşsaydınız keşke.

Coktan evi terk ederdim bosardim diyenlere bakma. Evet konu ne olursa olsun siddet uygulamak cok yanlis. Kocani sen daha iyi tanirsun ona konusmanda yanlis bir durumun olmadigini,tokat atmasinin hic hos olmadigini seni ne kadar uzdugunu anlat derim.sonucta karsindaki senin yol arkadasin dusmanun degil.
yahu kadın bir de oturup o herife, ona neden tokat atmaması gerektiğini mi anlatacak

Hepinize günaydın kızlar ben yabancı dil seviyemi geliştirmek için çaba harcıyorum daha önce defalatca kurs vb takviye alma fikrini sundum eşime kabul etmedi bu sıralar ismek kurslarını kolluyorum ondada boş yer yok gibi birşey velhasıl ben internet üzerinden bir program keşfettim dil değişim programı oradan kadın erkek bir çol arkadaş ekledim hepsiyle konuşmaya uğraşırken eşim erkek olan arkadaşla olan konuşmayı okudu ve bana olanca gücü ile tokat attı konuşmada herhangi bir kötülük yoktu havadan sudan zaten şuan dil seviyem sadece bu kadarına izin veriyor bu tokat yanına kar mı kalmalı nolur 2 kelam edin bana
Şiddet asla affedilemez ama ondan daha da affedilemez olanı eşinin sana tokat atma nedeni. Benden şüphelenecek adamla isim olmaz. Ama tabi her ailenin ilişki şekli farklı.

yahu kadın bir de oturup o herife, ona neden tokat atmaması gerektiğini mi anlatacak
Cevaplardan gördüğüm kadarıyla bizler boşuna dil döküyoruz. Dayak atan memnun, dayak yiyen memnun. Hele bir de savunuyorlar "ne var nolmuş bi tokat attıysa sen de kaşınmışsın tabi dövecek adam ya ne yapacak öldürmediğine şükret bidibidibidibidi" minvalinde kusmalık yorumlar okudum tiksindim yemin ederim. Bunlar kadın diye ortalıkta gezmesin ya

uf evet öyle tabi. erkekler düz canlılar. hem severler hem döverler. ne zaman sevmeleri gerektiğini, ne zaman dövmeleri gerektiğini onlara biz anlatmalıyız. tokat yedik ama bi sor niye yedik diye açıklamalar yapmalıyız. eğer zorunuza gitti ise sizi kadının değer gördüğü avrupa ülkelerine alalım. zira türkiye'de durum bu.

uf evet öyle tabi. erkekler düz canlılar. hem severler hem döverler. ne zaman sevmeleri gerektiğini, ne zaman dövmeleri gerektiğini onlara biz anlatmalıyız. tokat yedik ama bi sor niye yedik diye açıklamalar yapmalıyız. eğer zorunuza gitti ise sizi kadının değer gördüğü avrupa ülkelerine alalım. zira türkiye'de durum bu.
Kadına verilen deger yönünden millet olarak en alttayız yaaa .Sebeplerini merak ediyorum .Okumuşu böyle ,köylüsü böyle sacma sapan .

Sizi de hatalı gördüm yanı bu yanlış anlaşılmaya aslında siz sebebiyet vermişsiniz. Masumsunuz fakat eşinizin kıskançlık konusunda hassasiyetini bilmiyor muydunuz? Erkeklerle değilde bayanlarla konuşsaydınız keşke.
Hanımefendi masumsunuzdan sonrası hükümsüz. Fakatınız birşey ifade etmiyor. Tokat yemiş ve masum. Daha neye suçluyorsunuz kadını? Adamın kıskançlığını meşrulaştırıyorsunuz ki bu siz de yabancı bir erkekle konuşmayı ahlaksızlık olarak onayladığınızı gösterir. Ne münasebet. Dünya üzerinde bir sürü insan bunu yapıyor. Şimdi adam hızını alamayıp karısını döverken sakatlasa, allah korusun öldürse eee masum fakat kendi kaşınmış mı diyeceksiniz? Lütfen duyarlı olalım. Alttan alıp suyuna giderseniz asla eğitilmez bu erkekler

Son düzenleme:
Hanımefendi masumsunuzdan sonrası hükümsüz. Fakatınız birşey ifade etmiyor. Tokat yemiş ve masum. Daha neye suçluyorsunuz kadını? Adamın kıskançlığını meşrulaştırıyorsunuz ki bu siz de yabancı bir erkekle konuşmayı ahlaksızlık olarak onayladığınızı gösterir. Ne münasebet. Dünya üzerinde bir sürü insan unu yapıyor. Şimdi adam hızını alamayıp karısını döverken sakatlasa, allah korusun öldürse eee masum fakat kendi kaşınmış mı diyeceksiniz? Lütfen duyarlı olalım. Alttan alıp suyuna giderseniz asla eğitilmez bu erkekler

Yanlış anladınız her ne olursa olsun tabi ki adam yerin dibine kadar haksız. Dayağa karşı olduğum gibi evli çiftlerin eğer kıskanç iseler altını çiziyorum kıskanç isler karşı cins ile diyalog kurmasına da karşıyım. Çünkü bu huzursuzluk çıkmasına neden olabiliyor. Ahlaksızlık olarak gördüğüm için falan değil.

Back
X