• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tokadı

Hayır saftirik bir kadına da benzemiyorsunuz bu tip bir program bulup dil öğrenmeye çalışan bir kadinsiniz .
Ama yaptıklarınız çok çelişiyor.

Hayır süper ingilizce öğrenseniz nolur berbat bir hayatınız var esir gibisiniz.
Size isteklerinize saygı duymayan bir mahlukatla evlisiniz .
Şimdi diyeceksiniz ki beni çok seviyor bik bik bik
Hayır kardeşim sevmiyor adam ezik kompleksli özgüveni yok karşısındaki kadın ondan güçlü saygın olmasın istiyor mazallah gözü açılırsa terk edebilir çünkü onu.
Hoş sevse nolucak sevme şekli tuhaf tokatla seviyor hayvanat.Bu tüm dünyayı sevse nolur?
Şu yazdıklarınız bana umut oldu teşekkürler ederim en kısa sürede yaşamıma şekil verip boşanacağım

Bir tokat yuzunden ayrılmak ve bir yuvayı dağıtmak sizcede doğrumu?burdaki yorumlar genelde BOSANMA üzerine programlı sanki.herkese bosaninda boşanın.acaba insanlar kendi hayatları üzerinden de böyle hemen boşanma kararı verebiliyorlar mi?karar yinede sizin ki insanlar ne hatalar affedebiliyorken vede bir yuva kolayca kurulmazken. ...

Son düzenleme:
Bir tokat yuzunden ayrılmak ve bir yuvayı dağıtmak sizcede doğrumu?burdaki yorumlar genelde BOSANMA üzerine programlı sanki.herkese bosaninda boşanın.acaba insanlar kendi hayatları üzerinden de böyle hemen boşanma kararı verebiliyorlar mi
Tokat benim için boşanma nedeni olurdu. Onun içinde iç rahatlığı ile boşan derim

Bir tokat yuzunden ayrılmak ve bir yuvayı dağıtmak sizcede doğrumu?burdaki yorumlar genelde BOSANMA üzerine programlı sanki.herkese bosaninda boşanın.acaba insanlar kendi hayatları üzerinden de böyle hemen boşanma kararı verebiliyorlar mi
Eğer kadın da, kocasına kızdığı zaman tekme, tokat atıyorsa ve kocası karşılık vermiyorsa boşanmalarına gerek yok.

Sen de erkeklerle konusmasaydin canim tarzi dusunenler oldukca, bu zihniyetler devam ettikce, daha cok tokatlar yenilir maalesef.. kadin ne yapmis Allah askina o tarz programda kadin erkek konusabilir,icerigini eşi kendi cehaletiyle yorumlamis.. bilip bilmeden google translate ile ceviri yapip bir de esine tokat atiyorsa cahil kelimesi az bile de neyse..

Mesela empati yapın. Eşiniz bir hanımefendi ile yazışsaydı siz ne tepki verirdiniz?? Tepkiniz benzer ya da aynı değilse siz haklısınız. Şiddet aşırı yanlış. Yaptığının yanlış olduğunu söyleyin. Vurmak çok kötü hele hele yüze. Ama haddinin bildirilmesi lazım. Konuşmayın. Tavrınızı bilsin. Benim eşim gayet kibarıdır. Olayla alakalı değil ama erkek hödüklüğü aynı ondan yazıyorum. yere bir şey dökülmüş silerken göremedim şöyle eğildim bakıyorum eşimde boş bulunup şura şura işte diye ittirdi. Delirdim. Ama sakince gözlerim dolarak. Hizmetçin değilim. Haddini bil ben bildirmeyim dedim kalktım 3 gün nasıl özür dileyeceğini bilemedi :))) size vurmasa bu ne yaa?!! Diye trip yapsa tatlı tatlı belki anlayabilirdi gayet normal olduğunu. Ama hoşlanmıyorsa o tarz konuşmada olsa yapmayın. O yapsa siz hoşlanmayacaksanız şayet.

Bir tokat yuzunden ayrılmak ve bir yuvayı dağıtmak sizcede doğrumu?burdaki yorumlar genelde BOSANMA üzerine programlı sanki.herkese bosaninda boşanın.acaba insanlar kendi hayatları üzerinden de böyle hemen boşanma kararı verebiliyorlar mi?karar yinede sizin ki insanlar ne hatalar affedebiliyorken vede bir yuva kolayca kurulmazken. ...
bir tokat birine seni aşağılıyorum demektir en hafif tabiriyle yazdım
ve çoğu dayağın başlangıç noktasıdır sonra tekme sonra saç çekme daha sonraları kemik kırma gelir
hayvanlarda bile bir iki sopa vurursan sonra çifteyi yersin insanlar niye susup oturuyor

ayrıca adamın diğer yaptıkları daha kötü kadın Arabistanlı kadınlar benden daha özgür diyor korkunç bir ortam
evde bile makkay yapmasına izni olmayan bir kadın
yanı adam tam BOŞANMALIK

Siz de o an ona atsaydiniz bi tane. Bana tokat atan biri kadin veya erkek olsun ona karşılığını mutlaka veririm

Mesele kolayca boşan yada boşanma diyenler meselesi değil hanfendi mesele dayağı yiyip oturan ve bunu normal karşılayan kadınlarla, hayatında hiç kocasindan ve babasından dayak yemediği için şiddete taviz vermeyen kadınlar meselesi. Boşan diyenler de evet kendileri minicik bir fiske bile yeseler dünyayı ayağa kaldırırlar çünkü erkeklerden saygı gormeye alismislar. Umarım anlatabilmişimdir perspektif farkililigini

Tokat yemeyi kendinize layık mi görüyorsunuz hanımefendi? Tokat yüzünden boşanmasın özgürlüğü elinden alınınca boşanmasın yarın bir gün öldürür bu herif bunu. Mezara girmeden kurtuluş yolu bul diyoruz siz ne diyorsunuz?

Doğrusu yorumları şaşkınlıkla okuyorum. ‘ama sen de kıskanç olduğunu biliyorsun konuşmasaydın erkeklerle canım’ tarzında yazanlar olmuş. Pes diyorum ya cidden! Şiddetin ‘aması, şartı, şurtu’ yoktur. Şiddet şiddettir. ‘Attığı tokat yanlış ama...’ demek resmen ikiyüzlülük başka bir şey değil. Bu kadar kadın cinayeti oluyor, o kadınlar bir günde mi öldürülüyor sanıyorsunuz? Öncesi böyle tokatlarla dolu..

Doğrusu ben kimseye boşan ya da boşanma demem. Aklınız, fikriniz var. Ama bir erkek için bütün benliğinizi öldürmüşsünüz, siz siz olmaktan çıkmışsınız ve şimdi de olanca gücüyle atılan bir tokat yemişsiniz. Tablo çok net değil mi? Artık eşinize haddini bildirme zamanı gelmemiş mi? Biraz düşünün bence ve artık tepkinizi koyun..

Benim düşüncem yuva yıkılmasın. Herkes fikrini söyleyebilir istediği gibi
Bence başa dönün üyenin yazdığı diğer mesajları da okuyun mesele sadece tokat değil.
Kaldı ki daha önce defalarca tokat atmış zaten giderek bi tekme bi yumruk daha eklenecek.
Adam hayatını esir almış kadının hayır tek istediği ingizlice öğrenmek kadının beyimiz lutfetmemis ama izin vermemiş gece yarısı pavyonlarda gezecek sanki kadın.
Evlilikler hayatımızı daha iyi hale getirmek için vardır esir olmak köle olmak için değil.
Bir insan evladını bu kadar sıkmak ne kadar doğru?
2018 yılındayız beyfendi cahiliye dönemi arap erkeği gibi takılıyor.
Vallahi böyle kocası olan tüm kadınlar boşansın üremesin bu tipler soyları kurusun da gezegenimiz rahatlasın yahu.

Şu yazdıklarınız bana umut oldu teşekkürler ederim en kısa sürede yaşamıma şekil verip boşanacağım
Inanın sizin boşanmanız kimseye fayda sağlamayacak burada.
Ama ben artık dayak yiyen ezilen isteklerinden benliğinden öz ruhundan vazgeçen hemcinslerimi görmekten çok sıkıldım.
O kadar üzülüyorum ki dövülen öldürülen kadınlara.
Hayır tüm bunlara da seviyor diye katlanmak cok abes.
Yanı gerçek sevgi bu değil kesinlikle bu değil hastalık bu tedavi olması lazım bu adamın.

Bakin biz de ne tartışmalar yaşadık eşimle buradaki her kadın yaşıyordur eminim.
Hatta çok ağır konuştuğumda olmuştur belki ama hiç el kaldırmadı bana böyle biri değil cünkü için de yok.
Yanı hicbir şey şiddete bahane olamaz !

Hepinize günaydın kızlar ben yabancı dil seviyemi geliştirmek için çaba harcıyorum daha önce defalatca kurs vb takviye alma fikrini sundum eşime kabul etmedi bu sıralar ismek kurslarını kolluyorum ondada boş yer yok gibi birşey velhasıl ben internet üzerinden bir program keşfettim dil değişim programı oradan kadın erkek bir çol arkadaş ekledim hepsiyle konuşmaya uğraşırken eşim erkek olan arkadaşla olan konuşmayı okudu ve bana olanca gücü ile tokat attı konuşmada herhangi bir kötülük yoktu havadan sudan zaten şuan dil seviyem sadece bu kadarına izin veriyor bu tokat yanına kar mı kalmalı nolur 2 kelam edin bana

Empati yap eşin öyle yapsa tepkin ne olurdu

Bosanmasaniz bile darp raporunuzu alin ve esinizden şikayetçi olun, yaptigi sey bir suc ve hicbir suc cezasiz kalmamali.

Şu tokat icin yuva yikilmaz diyenler de tam tokatliklar. Böyle, "iki tokattan ne olacak canım" diyen biri elimin altinda olsa saga sola sinirlendikce tokatlarim, nasil olsa bisey olmaz.

Back
X