• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tokadı

Tokat almamaliydi sinirler yatisinca konusursunuz hemen bosan falan diyen var ya Sinir oluyorum her tartismada veya biseyde kacmak kolay ne o oyle kimse bosanmak icin evlenmiyor. Simdi ciksa bosaniyorum dese bosan diyenlerin giki cikmayacak... Allah Allah

Bu konu gerçek mi ya bana anlatım tarzı çok suni geldi.

Ama bu olayın gerçek olduğunu var sayarsam eğer ben kabullenemeZdim ve sanırım o evden uzaklaşırdım.

Eşimin, yabancı kadınlarla dilini geliştirmek için konuştuğunu düşündüm de...
Yani ben eşimin olduğu tarafa o bilgisayarı kesinlikle fırlatırdım o net.
Ama kalkıp suratına tokat atmazdım var gücümle.
Kıyamazdım yine de çünkü.
Eşinizin sizin suratınıza, var gücüyle tokat atmasını hiçbir şey açıklayamaz demek oluyor bu yaptığım empati.

Empati yapıyorum... Evet sinir bozucu bir durum düşününce..E şimdi ben eşime tokat atmayacağıma göre ne yapacağım? Diyeceğim ki " hayatım ben bu duruma gıcık oldum,huylandım. Sen ya adam akıllı kursa git ya da vazgeç bu hevesten." Biz insanlar konuşarak anlaşıyoruz...Konuşarak anlaşamayanlar yazmış hemen "bör tokot yözöndön boşonolor moooo?" çünkü kotaları var... Maksimum 675455456542757546 tokat yedikten sonra vücut otomatikmen boşuyor kocalarını zaten... Boşarım... Net.!

Eşinizin yaptığı kesinlike affedilemez ....
Ama benim eşim dilini geliştirmek için yabancı kadınlarla konuşsa o pc'yi kafasına yer ...
Sizde hatalısıniz.

Tokat almamaliydi sinirler yatisinca konusursunuz hemen bosan falan diyen var ya Sinir oluyorum her tartismada veya biseyde kacmak kolay ne o oyle kimse bosanmak icin evlenmiyor. Simdi ciksa bosaniyorum dese bosan diyenlerin giki cikmayacak... Allah Allah
O bosan terket diyenler bosanamayan bayanlar burda dejarj oluyorlar...

Kurs isteğini kabul etmeyen kocadan gizlice yabancı dil icin chat sayfalarina abone olmak cook yanlis. Dogrusu kurs istegini kabul etmediğinde adama rest cekmek olacakti. Kendimi gelistirmeme musade etmeyecek adami nikahimda tutmam. Hos zaten kendimi geliştirmek icin izin almayada kalkmam....

Bosanmasaniz bile darp raporunuzu alin ve esinizden şikayetçi olun, yaptigi sey bir suc ve hicbir suc cezasiz kalmamali.

Şu tokat icin yuva yikilmaz diyenler de tam tokatliklar. Böyle, "iki tokattan ne olacak canım" diyen biri elimin altinda olsa saga sola sinirlendikce tokatlarim, nasil olsa bisey olmaz.
:KK45:++++++++++ Biz kadın olarak böyle düşünüyorsak erkek neden düşünmesin değil mi? Nasıl olsa bir şey olmaz deyip vurur iki tane stresini atar. Kadınlar neden rahatlamak İçin şiddet uygulamıyor o zaman? Bir tokattan bir şey olmazmış. Asıl bir tokatla başlıyor her şey :KK14:

Hepinize günaydın kızlar ben yabancı dil seviyemi geliştirmek için çaba harcıyorum daha önce defalatca kurs vb takviye alma fikrini sundum eşime kabul etmedi bu sıralar ismek kurslarını kolluyorum ondada boş yer yok gibi birşey velhasıl ben internet üzerinden bir program keşfettim dil değişim programı oradan kadın erkek bir çol arkadaş ekledim hepsiyle konuşmaya uğraşırken eşim erkek olan arkadaşla olan konuşmayı okudu ve bana olanca gücü ile tokat attı konuşmada herhangi bir kötülük yoktu havadan sudan zaten şuan dil seviyem sadece bu kadarına izin veriyor bu tokat yanına kar mı kalmalı nolur 2 kelam edin bana
Dil seviyenin geliştirmek için farklı kitaplar falan var onları tercih etseydin dil öğrenmek uğruna da olsa birileriyle konuşunca eşinde yalnış anlamış sen olsan sende yalnış anlardın tokat doğru bir durum değil tabi ben olsam bir daha da o siteye girmezdim evlilikte güven önemli sana karşı güveni sıfıra inen bir eş her daim senden şüphelenir boşver yabancı dili huzurunu bozma oda gider intikam için başkasıyla konuşur kaldıramazsn snra bu durumu bence

O bosan terket diyenler bosanamayan bayanlar burda dejarj oluyorlar...
Aynen ya ne kadar basitce soyleyebiliyorlar anlamiyorum tamam hayati zindan olur o zaman ok ama tokat atti git bosan bana konusmadi git bosan nefes aldi git bosan bu nedir ya neyin kafasi. Herkes 4 4 lük yasamiyor hayat inis cikislarla ama her biseye bosanin denmez ki velevki dinledi seni bosandi nolacak... Cok haklisiniz kendilerinin yapamadigini baskasina mal ediyorlr

Aynen ya ne kadar basitce soyleyebiliyorlar anlamiyorum tamam hayati zindan olur o zaman ok ama tokat atti git bosan bana konusmadi git bosan nefes aldi git bosan bu nedir ya neyin kafasi. Herkes 4 4 lük yasamiyor hayat inis cikislarla ama her biseye bosanin denmez ki velevki dinledi seni bosandi nolacak... Cok haklisiniz kendilerinin yapamadigini baskasina mal ediyorlr

burada kimse birleri boşan dedi diye boşanmaz kk tarihinde görülmedi bu hatta tam tersi sizin deyiminizle hayatı zindan olanlar bile kocasının değerini anlayıp konu açıyor burada çoğunluk sizlerin kafada yani

konu sahibi sen boşan diyenleri dinleme bak bu aşırı mantıklı üyenin dediği gibi hayatın zindan olana kadar bekle ağzını burnunu iyice kırsın olmadı bir kaç yerinden bıçaklasın o zaman bir şeyler yaparsın

ayrıca bu ilk dayağı değilmiş

burada kimse birleri boşan dedi diye boşanmaz kk tarihinde görülmedi bu hatta tam tersi sizin deyiminizle hayatı zindan olanlar bile kocasının değerini anlayıp konu açıyor burada çoğunluk sizlerin kafada yani

konu sahibi sen boşan diyenleri dinleme bak bu aşırı mantıklı üyenin dediği gibi hayatın zindan olana kadar bekle ağzını burnunu iyice kırsın olmadı bir kaç yerinden bıçaklasın o zaman bir şeyler yaparsın

ayrıca bu ilk dayağı değilmiş
Bende bosaniyorlar demedim velevki dedim yanlis kullandim hayati zindan diye ama bosanmak icin tokat basit surundursun pisman ettirin diyin ne alaka. Tabiki tepkisiz kalmasin tokadi karsisinda ama virta zirta bosan diyenlere soyluyorum sana noluyor bilgi kisi :D

Bende bosaniyorlar demedim velevki dedim yanlis kullandim hayati zindan diye ama bosanmak icin tokat basit surundursun pisman ettirin diyin ne alaka. Tabiki tepkisiz kalmasin tokadi karsisinda ama virta zirta bosan diyenlere soyluyorum sana noluyor bilgi kisi :KK70:

sabah sabah nasıl espiriler aman Ya Rabbi:KK53:

O zaman bence de boşanma diyenler kocalarından dayak yiyip oturanlar..Vallahi boşanacak olsam feriştahı gelse beni tutamaz... Öyle aldatılınca ya da dayak yiyince aman olsun evimim erkeği, evimin direği... Döver de söver de.. Dövüyor ama kalbinde hiç kötülük yok..Gibi safsatalarla kendimi kandıracak kadar alık değilim... Bir tokat için boşanma diyenler aldatıldıklarında da iyi düşün konuş bir kereye mahsus affet diyebilecek kadat midesiz olabilirler... Şahsen gördü, okudu bu gözler bunu nu forumda...

ben başka açıdan bakacagım eşin seni yanlış anlamış ki hangi erkek olsa anlardı bence.Bayanlarla yazış.Erkeklerle dilini geliştirmek için dahi olsa yazışma .Eşin kıskanmış e haklıda hani.

Back
X