• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin tuhaf istekleri

farklı şeyler dene temiz olması lazım mesela öncelikle
artık tatlandırcı bişeyler kullan ne diyeyim daha :)
Eskiden bebekler emziği istemedikleri zaman anneleri emziği azicijk bala çalıp öyle veriyorlardı 🤣🤣🤣🤣olmazsa bu da öyle bisey yapabilir

Yeni evliyken bir kaç kere yapmıştım ama az ileriye gidince oguruyordum ve çok tiksiniyordum, eşim çok istiyordu şimdi ara ara yapıyorum, o beni memnun etmeye çalışıyor ben niye onu memnun etmeyeyim ki dedim, vajinsl orgazm olamıyordum eşim bir dönem oral yaparak tatmin etti
Sen bulunmaz bir benzersin bence ben şahsen senin gibi olamam (6 yı bulsak da 😂)

selam 1 aylık evliyim. danışacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum fazla açık olacaksa affedin kadınlar arasındayız diye yazdım.
şu ana kadar herşey iyi tek sorunumuz eşim ilişki sırasında pipisini ağzıma almamı istiyor bu da bana garip geliyor olmaz deyince üstlemiyor ama hayal kırıklığına uğramış gibi gözleri düşüyor. Daha önce böyle bişi duyan var mı benim eşimde mi gariplik var utandığım için ablama arkadaşıma soramıyorum bu konuları.
Eşiniz akrep ya da boğa burcu mu ?!sekse aşırı düşkün Bu tarz fantezileri olabiliyor erkeklerin.. benim bi akrep sevgilim de öyle seviyordu.. ilişki esnasında birbirimize yaptığımız oluyodu.. ilk başlarda garip buluyorum ama sonradan hoşuma gitmişti ama pek hijyenik bi olay değil bence !!.. yani her 2 tarafın da yüzde yüz temiz, enfeksiyonsuz olması lazım..!!

Herkes yapıyomu bende bunu merak ettim.
Birde monotonluktan çıkmak için başka neler yaşıyosunuz eşinizle.
Özelden yazabilirsiniz önerilerinizi
Şahsen ben oral seksi hijyenik bulmuyorum.. ben yapmayı tercih etmiyorum...ama burada kızlarımız genelde seviyo gibi 😏 ben mesajlardan ve oralla ilgili diğer konulardan bunu çıkardım.. hatta çok da şaşırdım yani 😏 bağımlısı olmuş millet dedim vallahi şok oldum.. 😂😂

Şahsen ben oral seksi hijyenik bulmuyorum.. ben yapmayı tercih etmiyorum...ama burada kızlarımız genelde seviyo gibi ben mesajlardan ve oralla ilgili diğer konulardan bunu çıkardım.. hatta çok da şaşırdım yani bağımlısı olmuş millet dedim vallahi şok oldum..
Kadınları bilmiyorumda kocalar baya istekli sanırım o konuda okuduğum kadarıyla.

Şahsen ben oral seksi hijyenik bulmuyorum.. ben yapmayı tercih etmiyorum...ama burada kızlarımız genelde seviyo gibi ben mesajlardan ve oralla ilgili diğer konulardan bunu çıkardım.. hatta çok da şaşırdım yani bağımlısı olmuş millet dedim vallahi şok oldum..
Sizi bilmem ama ben ağzıma almadan seviştiğimi anlamıyorum

Sizi bilmem ama ben ağzıma almadan seviştiğimi anlamıyorum
İşte garip bir şekilde bazı insanlar için seksin ayrılmaz bir parçası halinde..!! ama şahsen benim için olmazsa olmaz bir şey değil hatta olmasa daha iyi olur bir şey .. hatta bir erkek bana bu konuda ısrar ederse soğuyorum genelde ya da kondomın üstünden yapmayı falan teklif ediyorum 😏

Back
X