• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin tuhaf istekleri

Ben yapmıyordum 13 yıllık evliyiz, daha yenilerde yapmaya başladım, eşim bana bir dönem haftada 1 yapıyordu
Erkekler seviyo anladığım kadarıyla. Ben hiç yapmadım. İlişkide başka neler yapılırki renklendirmek için gerçekten odun gibiyim yani öneri bekliyorum

Tuhaf istek deyince aklıma binbir türlü şey geldi merak ettim tıkladım , bu söylediğiniz gayet normal kiiii, zorla olmaz tabi iki tarafında istekli olması lazım ama çok önyargılı yaklaşmayın çünkü oral erkekler için kilit noktadır illa bunu denemek ister bu da aklınızda kalsın

Herkes yapıyomu bende bunu merak ettim.
Birde monotonluktan çıkmak için başka neler yaşıyosunuz eşinizle.
Özelden yazabilirsiniz önerilerinizi
Herkesi bilmem ama ben yapiyorum.

Monotonluktan çıkmak icin yeni seyler denemeye acik olmak lazim. Sevdiginiz seyler dogrultusunda denemeler yapabilirsiniz. Mesela gozunuzu baglayabilirsiniz, eger sizi rahatsiz etmiyorsa elinizi baglayabilirsiniz, sertlik deneyebilirsiniz vs.

Şikayet ettim. Erişkin erkeklerin cinsel organına pipi denmediğini, vajinayı-penisi iyi biliyor konuyu açan kişi. Kendini cahil göstermek, dikkat çekmek ve küçük kız havasına girmek için ‘pipi’ yazmış. Oral seksten gayette haberi olduğu da eski mesajlarından anlaşılıyor. Histerikliğin böylesi :olamaz:

ne kadar garip bişey istemiş öyle :) şaka bi yana eşini mutlu etmek istiyosan dene ve sevmeye bak
yapamazsan yapcak bişi yok

Back
X