Eşimin tutumu dogru mu sizce ?

Vallahi öyle bir yaparım ki,bir bardak ayran alsam eve dua eder,tabi ki herşey yuva için,ama yuva ben varsam ve iyiysem anlamlıdır.
Bazıları diyor,haklı olmak mi,mutlu olmak mi?
Ben haklıyken hep itilirsem gözardı edilirsem nasıl mutlu olacağım ve nasıl orada huzur olabilir ki?

Oncelikle kesinlikle maas kartinizi vermeyin. Bende calisiyorum 7000 tl aliyorum ay basinda 3500 tl esimin hesabina otomatik gonderiyorum ama baskada hic birseye karismiyorum. Esimin kredi karti bende evin tum ihtiyaclarinida o karttan yaparim kalan 3500 eve harcama yapma der. Ama bana boyle davrandigi icin zaten evin bir ihtiyaci varsa ona sormadan bana veya eve bu lazim demeden gider alirim kendi hesabimdan. Mesala bugun firinim geldi aldigimdan haberi bile yok. Ama iste bunu karsi taraf sagliyor sana nasil davrandigi sagliyor. Yeri geliyor biryere toplu odeme yapilmasi lazim istemesine firsat vermeden ben hesabimdan ona transfer yapiyorum ve bunu unutuyorum. Bir evlilikte once saygi ve guven onemli sonra benim senin ayrimi yapmamak. Alin karsiniza konusun sizinle acik olmayacaksada kendi ayaklari uzerinde durabilecek bir insansiniz omrunuzu tuketmeyin boyle biri icin. Allah bilir birde verdigi 300 lira ile eve market pazar falan yapmanizi bekliyordur bu herif.

Biraz iyi niyetle cevap yazacaktım ama “ ben çalışmıyorken bana 100 lira bile vermedi “ yazdığınızı gördüm. Kesinlikle maaş kartınızı vermeyin, o sizin emeğiniz. Tepenize çıkarmayın bu adamı. Bakın nasıl köpek oluyor o zaman.
Istedinde vermedim mi diyor oyle deyicede

Değil kartımı vermek şimdiye kadar maaşımın ne olduğunu bile sormadı eşim..kendi maaşından da kendine ayırır kalanı bana getirir harcamaları ben yapardım..artık çalışmıyorum kendi işimizi kurduk..ordan da maaş veriyor bana ve istediğim gibi harcarım...kötü alıştırmışsınız

Bende dedim onu ben calismasam ne yapmayı düşünüyordun nasıl ödeyecektin diyorum bi şekilde öderdim diyor.
Aynen o şekilde ödesin o zaman. Verme sakın maaş kartını eline. Hatta senin paran benim param olmayacaksa tüm para sende toplansın. O versin kartını sana. Alemin uyanığı mı sanıyor bu erkekler kendini?

Back
X