• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ufak kardeşi

dilek9191

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
12
2
1
34
Kızlar merhaba. Geçen gece eşimle yatmaya gittiğimizde , ki geç bir saatti aklıma 11 yaşındaki kardeşinin bana ettiği laf geldi konusunu açtım. Kardeşi televizyon izlerken bilmiş bilmiş konuşup duruyordu, ben de onun bu davranışlarına güldüm. O da bana sen de her dediğime gülüyorsun dilek abla ya diye çıkıştı, o an çok bozuldum. Neyse eşimin babası çocuğu uyardı, eşim o yüzden birşey demedi.
O gün de bu konuyu eşimle konuştum, babası konuştuğu için kendisi birşey demediğini, diğer konularda bir terslik olduğunda zaten uyardığını söyledi. Eşimin anne babası ayrı, yani o çocuk da annesinden uzakta yaşıyor. O çocuğu da anlamaya çalışıyorum ancak kimseyi takmayan çok bilmiş konuşan halleri var çocuğun. Eşim arada uyarıyor gene bir şeyler diyince ama bana yeterli gelmiyor.
Neyse daha fazla uzamasın, gece saat 2 de konuyu eşime tekrardan açtım, o da gece gece bu konuyu konuşmasak dedi, konuyu yarım saat kadar konuştuktan sonra başka konular da açıldı. Eşim aile konusunda konuşulmasın diye diyordu, ama olayların buraya gideceğini bilemezdim. Konu konuyu açtıkça eşim uyumaya çalıştığını söyledi, ben teli elime aldım. Işığı gözüme geliyor kapat dedi, ben az daha oynamaya devam ettim. Sonra o da eline telefon aldı, oynamaya başladı. Ben kapattım, o oynamaya devam etti. Kapar mısın dedim, kapatmadı teli... O oynadıkça ben sinir oldum, yeniden konuları açtım. Telle sen oynuyordun, o yüzden ben de oynamaya devam ediyorum ne zaman kapatacağıma sen mi karar vereceksin diyince bir anlık kendimi kaybetmişim, o hırsla gecenin karanlığında ona vurmuşum. Yüzüne vurmak istememiştim ama yüzüne gelmiş, gözünün altını sıyırıp gözünün yanını kanatmışım. Canının yandığı belliydi, epey sinirlendi ama bana vurmadı, dokunmadı bile içeri odaya gitti. Onu teselli etmeye gittim odadan çıkardı beni yalnız bırak dedi, şimdi 3 gündür ayrı yatıyoruz. Başkası olsa ya bir tane vururdu ya da seni evine gönderirdi diyip duruyor eşim. Vurma konusunda haksızım ama hala kardeşi konusunu açasım var, sizce nasıl yaklaşmalıyım konuya?

Nedense konu acmaniza neden olacak hakli bir yaninizi goremedim ben,kiz kardesinin yasi kucuk,hoslanmadiginiz hareketinize karsi bozulup sert cikis yapmis olabilir,babasi uyardiktan sonra abisi ne diyebilirki?11 yasindaki cocugun meselesinin gecenin 2 sinde acmanin ne luzumu vardi?bastan sona hatalisiniz...

Babası uyarmış çocuğunu ama size yetmemiş ne yapmasını bekliyorsunuz illa sözlü uyarı yetmiyor mu dövmesi gerek,karşınızda ki 11 yaşında bir çocuk üstelik annesiz büyümüş içinde ne fırtınalar kopuyordur,ayrıca size söylediği sözde de birşey yok uyarı alacak kadar demek ki çocuğun dikkatini çekmiş gülmeniz ve kendisinin ciddiye alınmadığını düşünmüş eğer karşımda ki insan benim söylediklerime gülüyorsa gülünecek birşey yokken ben de aynı tepkiyi veririm.

Dövmesini mi istiyorsun kardeşini
Uyarılmış ve uyarılıyormuş ve bu size yetmiyormuş ne yapsa yetecekti
Kardeşinin hıncını ondan almışsınız
Ne diye 11 yaşındaki çocuk için dolduruyorsunuz eşinizi
Beklediğiniz ne
Ne yapsa çocuğa içiniz rahatlar ??

Kardeşi televizyon izlerken bilmiş bilmiş konuşup duruyordu, ben de onun bu davranışlarına güldüm. O da bana sen de her dediğime gülüyorsun dilek abla ya diye çıkıştı, o an çok bozuldum.

Butun sorun bundan mi cikti.

Ustune bir de esinizin yuzunu tirnaklamissiniz.

Konuyu bir daha acin, belki bu kez bosanirsiniz.:KK14:

yani agir sacmalamissiniz kusura bakmayin da
karsinizdaki 11 yasindaki bir COCUK
ustelik kotu bisey de dememis sen de hep gülüyorsun demis bundan icin mi esiniizn uyarmasini beklediniz?
kendiniz neden birsey demediniz madem yani bu kadar büyütecektiniz??

hem annesinden ayri hem daha yasi geregi sizin alinip darilacaginizi lafinin nereye gidecegini hesap edemeyecek lafta

hem esiniz konuyu kapat dedikce kapatmamissiniz,teli kapat uyuyacagim dedikce kapatmamissiniz sonra da esiniz teli kapat dediginizde kapatmadi diye adama vurmussunuz
bu ne tezatlik??
esinizin uykusu var siz de telefon oynayacaksaniz ciksaydiniz salona
ben olsam esinizin yaninda boyle bir tavir gördügüm icin 3 gun degil 3 yil bile konusmam

Back
X