Eşimin uğradığı mobing ve Instagram takibi hakkinda

Yenidenbashlasin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
782
1.206
33
Merhaba hanımlar
Size birşey danisacagim.esim işyerinde ağır mobinge uğruyor.her hareketi gözleniyor.acigi aranıyor.ise ilk başladığında eşimin pozisyonunda gözü olan diyelim bir kız ilk başta eşime yakın davranıyor.isyerini kotuluyor işi bırakması yönünde telkin veriyor.basarili olamayınca diğer çalışanlarla beraber eşim dışlaniyor.hanimefendi genel mudurle fingirdesiyor çünkü.her hareketi her sözü onu işe alan insan kaynaklarına çarptırılarak anlatiliyor.ama bu bayan ilk zaman eşime instagramini soruyor ve takiplesiyorlar.
Eşim artık geçen hafta gemileri yaktı ya o ya ben tarzı artik dayanamadı mail attı.cevap bekliyoruz bakalım
Bu arada kızın instasina baktım eşimi takipçilerinden çıkarmış.ama kendi eşimi takip ediyor
Neden olabilir

Eşiniz ile niye takipleşiyorlar onu anlamadım.

Eşinizin takip listesinden siz de çıkarın.Bu tarz insanları eksiğini ya da özel şeyleri öğrenmek istediğini bile bile sosyal medyanızda neden bulunduruyorsunuz ki? Siz demişsiniz en başta her hareketi gözleniyor diye

Eşim boşver dedi ben de dedim takip etmesin seni diye zaten ne hikaye ne gönderi paylaşıyorum boşver dedi

Eşim boşver dedi ben de dedim takip etmesin seni diye zaten ne hikaye ne gönderi paylaşıyorum boşver dedi
insanlar nasıl çalkantılı iş hayatları yaşıyor böyle sanki hayat yeterince yorucu değilmiş gibi bir de etrafındaki insanların hayatını zorlaştırıyor.eşinizin pozisyonuna istedikleri biri mi varmış ?

Kadının eşinizi takip etmek istemesi tuhaf, aynı işyerinde çalışıyor diye instagram takip etmesini gerektirecek bir kural yok.İnstagram özel şeylerin paylaşıldığı bir yer sonuçta.

Hanımefendi kendi geçecek çünkü müdürün metresi.oyle olunca diğer iş arkadaşlari da eşime cephe almış müdüre yaranmak için.patron yabancı malesef işi çok bilmiyor.yalan yanlış bilgiler veriyorlar sürekli.

Valla kötü insanlarla uğraşmak zor.Ne yapıp ne edip hedeflerine bir şekilde ulaşır böyle insanlar.Allah yardımcınız olsun o halde

Instagram kişinin özel hayatı işyerinden kimseyi eklemek zorunda değil silsin. Muhattap olmasın. Neden boşver diyor anlamadım hoşlanmadığın insanın seni takip etmesini bile istemezsin ne münasebet.
Ben de onu silersem kaale aldığımı düşünür dedi ben de hak verdim

Müdürün eşi varsa çıtlatıverin gizliden

Valla kötü insanlarla uğraşmak zor.Ne yapıp ne edip hedeflerine bir şekilde ulaşır böyle insanlar.Allah yardımcınız olsun o halde
Malesef biz de fazla yipranmamak adına patrona mail attik.bakalim bekliyoruz hanımefendi çok mutluymus bu arada.gecen kızım gitmiş işyerine normalde kızıma pas vermez elifcim naber demiş sırıtarak
Öyle içim yandı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…