- 3 Haziran 2023
- 782
- 1.206
- 33
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
-
Eşiniz ile niye takipleşiyorlar onu anlamadım.Merhaba hanımlar
Size birşey danisacagim.esim işyerinde ağır mobinge uğruyor.her hareketi gözleniyor.acigi aranıyor.ise ilk başladığında eşimin pozisyonunda gözü olan diyelim ilk başta eşime yakın davranıyor.isyerini koyuluyor işi bırakması yönünde telkin veriyor.basarili olamayınca diğer çalışanlarla beraber eşim dışlaniyor.hanimefendi genel mudurle fingirdesiyor çünkü.ama ilk zaman eşime instagramini soruyor ve takiplesiyorlar.
Eşim artık geçen hafta gemileri yaktı ya o ya ben tarzı artik dayanamadı mail attı.cevap bekliyoruz bakalım
Bu arada kızın instasina baktım eşimi takipçilerinden çıkarmış.ama kendi eşimi takip ediyor
Neden olabilir
Çünkü eşimin her hareketi her sözü her açığı aranıyor da ondan bu hanımefendi tam bir manyakEşiniz ile niye takipleşiyorlar onu anlamadım.
Eşinizin takip listesinden siz de çıkarın.Bu tarz insanları eksiğini ya da özel şeyleri öğrenmek istediğini bile bile sosyal medyanızda neden bulunduruyorsunuz ki? Siz demişsiniz en başta her hareketi gözleniyor diyeMerhaba hanımlar
Size birşey danisacagim.esim işyerinde ağır mobinge uğruyor.her hareketi gözleniyor.acigi aranıyor.ise ilk başladığında eşimin pozisyonunda gözü olan diyelim bir kız ilk başta eşime yakın davranıyor.isyerini kotuluyor işi bırakması yönünde telkin veriyor.basarili olamayınca diğer çalışanlarla beraber eşim dışlaniyor.hanimefendi genel mudurle fingirdesiyor çünkü.her hareketi her sözü onu işe alan insan kaynaklarına çarptırılarak anlatiliyor.ama bu bayan ilk zaman eşime instagramini soruyor ve takiplesiyorlar.
Eşim artık geçen hafta gemileri yaktı ya o ya ben tarzı artik dayanamadı mail attı.cevap bekliyoruz bakalım
Bu arada kızın instasina baktım eşimi takipçilerinden çıkarmış.ama kendi eşimi takip ediyor
Neden olabilir
Eşim boşver dedi ben de dedim takip etmesin seni diye zaten ne hikaye ne gönderi paylaşıyorum boşver dediEşinizin takip listesinden siz de çıkarın.Bu tarz insanları eksiğini ya da özel şeyleri öğrenmek istediğini bile bile sosyal medyanızda neden bulunduruyorsunuz ki? Siz demişsiniz en başta her hareketi gözleniyor diye
Hayır özel sektordeNerde ćalisiyor kamuda mi?
insanlar nasıl çalkantılı iş hayatları yaşıyor böyle sanki hayat yeterince yorucu değilmiş gibi bir de etrafındaki insanların hayatını zorlaştırıyor.eşinizin pozisyonuna istedikleri biri mi varmış ?Eşim boşver dedi ben de dedim takip etmesin seni diye zaten ne hikaye ne gönderi paylaşıyorum boşver dedi
Kadının eşinizi takip etmek istemesi tuhaf, aynı işyerinde çalışıyor diye instagram takip etmesini gerektirecek bir kural yok.İnstagram özel şeylerin paylaşıldığı bir yer sonuçta.Eşim boşver dedi ben de dedim takip etmesin seni diye zaten ne hikaye ne gönderi paylaşıyorum boşver dedi
Hanımefendi kendi geçecek çünkü müdürün metresi.oyle olunca diğer iş arkadaşlari da eşime cephe almış müdüre yaranmak için.patron yabancı malesef işi çok bilmiyor.yalan yanlış bilgiler veriyorlar sürekli.insanlar nasıl çalkantılı iş hayatları yaşıyor böyle sanki hayat yeterince yorucu değilmiş gibi bir de etrafındaki insanların hayatını zorlaştırıyor.eşinizin pozisyonuna istedikleri biri mi varmış ?
Valla kötü insanlarla uğraşmak zor.Ne yapıp ne edip hedeflerine bir şekilde ulaşır böyle insanlar.Allah yardımcınız olsun o haldeHanımefendi kendi geçecek çünkü müdürün metresi.oyle olunca diğer iş arkadaşlari da eşime cephe almış müdüre yaranmak için.patron yabancı malesef işi çok bilmiyor.yalan yanlış bilgiler veriyorlar sürekli.
Ben de onu silersem kaale aldığımı düşünür dedi ben de hak verdimInstagram kişinin özel hayatı işyerinden kimseyi eklemek zorunda değil silsin. Muhattap olmasın. Neden boşver diyor anlamadım hoşlanmadığın insanın seni takip etmesini bile istemezsin ne münasebet.
Müdürün eşi varsa çıtlatıverin gizlidenHanımefendi kendi geçecek çünkü müdürün metresi.oyle olunca diğer iş arkadaşlari da eşime cephe almış müdüre yaranmak için.patron yabancı malesef işi çok bilmiyor.yalan yanlış bilgiler veriyorlar sürekli.
Malesef biz de fazla yipranmamak adına patrona mail attik.bakalim bekliyoruz hanımefendi çok mutluymus bu arada.gecen kızım gitmiş işyerine normalde kızıma pas vermez elifcim naber demiş sırıtarakValla kötü insanlarla uğraşmak zor.Ne yapıp ne edip hedeflerine bir şekilde ulaşır böyle insanlar.Allah yardımcınız olsun o halde
Bu konuda yanan kim olur acaba, tuhaf tuhaf şeyler.Müdürün eşi varsa çıtlatıverin gizliden
Aklıma gelmedi değil ama eşini de tanımıyorum ki nasıl yapabilirim artı ispat yok ama herkes onun müdürün metresi olduğunu soyluyorMüdürün eşi varsa çıtlatıverin gizliden
Biz oluruz yine değil miBu konuda yanan kim olur acaba, tuhaf tuhaf şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?