- 29 Mayıs 2021
- 14.270
- 92.914
- 548
- 36
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
-
İşyerinde eleman sayısı az ki.haftaya patron gelecek eşim raporlarını çalışmalarını sunacak ve bu kızı istemedigini motivasyonunu düşürdüğünü hicbirseu bilmediğini belirten mail attıKocan hiç samimi gelmedi ya. Çalışan bu yaşa adam aklını kullanır yine de insanları inandırır kendine çeker anlattığı eksik bir şeyler olabilir mi. Kız patrona şikayet etse patron sevgiliside olsa bir sorar soruşturur. Birde yeni girmiş bir çalışan olarak karsı cinsle değilde hemcinsimle kaynaşırdım ilk.
Hanımefendi kendi geçecek çünkü müdürün metresi.oyle olunca diğer iş arkadaşlari da eşime cephe almış müdüre yaranmak için.patron yabancı malesef işi çok bilmiyor.yalan yanlış bilgiler veriyorlar sürekli.
kız eşinizin her hareketini takip edip inceliyor ama eşiniz hala kendisini takip etmesine izin veriyor. burda bi yanlışlık yok mu sizce de? neden engellemiyor da eline koz veriyorKız mudurun metresi diyorum eşimin her hareketini her sözünü inceleyip carpitip insan kaynaklarına aktarıyor müdürün metresi olduğu için öyle dedim
Bence müdürlük bir olay yok..hanimefendi eşinizin metresi olmasın sakın....iyice araştırın benceHanımefendi kendi geçecek çünkü müdürün metresi.oyle olunca diğer iş arkadaşlari da eşime cephe almış müdüre yaranmak için.patron yabancı malesef işi çok bilmiyor.yalan yanlış bilgiler veriyorlar sürekli.
Nerden biliyorsunuz gördünüz mü ?Kız mudurun metresi diyorum eşimin her hareketini her sözünü inceleyip carpitip insan kaynaklarına aktarıyor müdürün metresi olduğu için öyle dedim
Ne kadar çirkin bi söz ya cidden kadının kadından başka düşmanı yok. Türkiye şartlarında mobbinge uğramayan çalışan yok gibi ama bunun hak arama kriterleri ve yolları var. Ya o ya ben gibi profesyonel olmayan bi tutum eşinize kaybettirir.Dünya kadar malın olacagina fındık kadar ...... olsun demişler o hesap
Gözünüzle görmediğiniz konuda bu kadar emin olmayın, belki kocanız kadına taktı kafayı.Kız mudurun metresi diyorum eşimin her hareketini her sözünü inceleyip carpitip insan kaynaklarına aktarıyor müdürün metresi olduğu için öyle dedim
Bide ne alaka takiplesmeseydi o zaman insan nefret ettiği sorun yaşadığı kişiyle neden özel hesabından takiplessin saçma saçma işler. Bu olay kapanıp konu sahibi eşi ve o kadın aynı işyerinde çalışmaya devam ettiğinde ikiside birbirine karşı bişey hissedecek vibesini aldım genelde öyle olur çünkü net yani.Kusura bakmayın da okulda akran zorbalığına uğrayan çocuk gibi bahsediyorsunuz koca adamdan. Ya o ya ben diye restleşmek de nesi? Kıza ne diye bu kadar ortam yaratmış? Orası iş yeri, herkes işinde gücünde olmalı. İlk rahatsızlık hissettiğinde gidip bildirmeliydi. İnsan kaynaklarına gidip, siz beni yeterli bulup işe aldınız ama istifa etmem yönünde baskı yapılıyor deseydi.
Instagram hesabını paylaşmak zorunda değil, vermeseydi.
Aynen aklın yolu bir bencede. Bide görmüş gibi müdür metresi diyor yanında mıydın?Belki de müdürün metresi değil....
Belki de eşinle aralarında bisi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?