Eşimin uğradığı mobing ve Instagram takibi hakkinda

İşyerinde eleman sayısı az ki.haftaya patron gelecek eşim raporlarını çalışmalarını sunacak ve bu kızı istemedigini motivasyonunu düşürdüğünü hicbirseu bilmediğini belirten mail attı

Yalnız metres metres diyorsunuz ama keşke elinizde kanıt olsaydı. Herkes söyler ama iş sıkıya gelince biz öyle bir şey görmedik hissetmedik der geçer kenara. Eşiniz sıkıntı yaşamasaydı metresmiş değilmiş umurunda olmazdı değil mi? İş yerinde kimse ya o ya ben diye restleşemez duygusala bağlayamaz. Şikayetini ve mağduriyetini yazar gönderir yönetime. Muhatap kişiden de savunma isterler.

İnsan kaynakları olduğuna göre kurumsal bir şirket. Çalışmalara neticelere bakarlar. Kızın eşimin pozisyonunda gözü vardı yazdınız, niye alamamış o pozisyonu, demek ki yeterli görülmemiş. Kocanız işine gücüne bakıp hiç samimiyet kurmamalıydı bu kızla. Herkes yazmış zaten, ne münasebet ilk günden Instagram hesabı vermeler falan. İş hayatında her zaman vardır böyle gizli kapaklı işler. Önemli olan hiç bulaşmayıp yüzeysel davranmak.

iyide eşinizi işe almadan niye geçmemiş madem geçebiliyor

Kız mudurun metresi diyorum eşimin her hareketini her sözünü inceleyip carpitip insan kaynaklarına aktarıyor müdürün metresi olduğu için öyle dedim
kız eşinizin her hareketini takip edip inceliyor ama eşiniz hala kendisini takip etmesine izin veriyor. burda bi yanlışlık yok mu sizce de? neden engellemiyor da eline koz veriyor

Bence müdürlük bir olay yok..hanimefendi eşinizin metresi olmasın sakın....iyice araştırın bence

Kaç yaşına gelmiş adam kendisi yönetebiliyor olması gerekmiyor mu? Siz anne gibi dert edip yemekten içmekten kesilmişsiniz. İşyerinde problem yaşamayan var mıdır? Metres metres demeniz çok itici. Belki bambaşka bir sebebi vardır bunların. Elinizde fırsat olsa sizde o kadına mobing yaparmışsınız tavrınız bunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Mailin içeriğini anlamadım ama çok gereksiz olmuş. Neden kadınla direkt konuşmayı tercih etmedi eşiniz? Eşinizin kocalığını ve babalığını bilebilirsiniz iş hayatında nasıl bir profil olduğunu bilemezsiniz belki gerçekten asıl sıkıntı eşinizdedir. Bırakın kendisi halletsin siz anne modundan çıkın. Böyle durumlarda maalesef ya bu deveyi gütmek ya da bu diyardan gitmek gerekir.

Bana işin içinde başka iş var gibi geldi. Eşinizin onu takipçilerinden çıkarmaması da bunu destekliyor biraz. Kadını sinirlendirmek istemiyor gibi. Zaten paylaşım yapmaması da kadını sinirlendirmemek adına gibi.

Siz kadına patronun metresi metresi deyip duruyorsunuz ama o iş öyle olmayabilir.
Eşinizin bu kadınla hemen bu kadar samimi olması takiplesmesi falan çok saçma. Belli ki anlaşamadıkları bir şey olmuş ve kadın sinirlenmiş, eşiniz de durumdan yakasını kurtarmaya çalışıyor. Bütün iş arkadaşları da eşinize tepkiliyse olayı biliyorlar demek ki.

Bütün bunlar ihtimal ama ardı arkası araştırılması gereken bir ihtimal. Siz Kemalinizi bir yakın kadraja alıp takip edin bakalım. Ya da kadını takipçilerinden çıkarın/çıkarmadan eşinizle mutlu bir poz paylaşın bakalım sinirlenip bir hareket yapacak mı?

Gerçi kadın gelse eşinle ilişkim vardı dese siz iş yerinden ayağını kaydırmak istiyor o yüzden yalan söylüyor diyeceksiniz gibi.

Belli ki eşiniz size bu kadının patronun metresi olduğunu herkesin söylediğini anlatmış. Başka bir kadını bu şekilde diline dolamak hoş değil. Bunu bir erkek yapıyorsa daha kötü.

Bu soruyu bize değil de eşine sorsan.. madem kız çıkartmamis esin kendisi takipçileri arasından çıkartsin kızı; eşiniz kızı çıkartınca kıza bildirim gitmiyor. Belki farkında bile değildir kiz

Açıkçası durumu biraz garip buldum.bir kadın çalışanın kocanızın yerinde gözü var açığını kolluyor bu olabilir ama ne hikmetse diger çalışanlarda kocanıza cephe almıs bunun sebebide kadın genel mudurun metresi.yani genel mudurun metresi esinizin ayağını kaydirmak için iliskisini degilde insan kaynaklarini kullaniyor. Hatta genel mudur de metresini kirmis ise baskasini almis.ustelik takiplesiyorlar esinizle ve ilk takipten cikarma isini de kadin yapiyor .birde eş mail atiyorya o ya ben diye.çok çocukça bence .heleki bir adamin is yerinde ki bir kadinla ilgili metres imasi falan cok vahim . .sonunda zararli cikan sizin es olur bu isten.cunku konunun ozeti is yetindekiler metres ,metrese arka cikanlar ve eşe cephe alanlar ,metresle iliski yasayan genel mudur ..... herkes kotu sizin eş iyi

Dünya kadar malın olacagina fındık kadar ...... olsun demişler o hesap
Ne kadar çirkin bi söz ya cidden kadının kadından başka düşmanı yok. Türkiye şartlarında mobbinge uğramayan çalışan yok gibi ama bunun hak arama kriterleri ve yolları var. Ya o ya ben gibi profesyonel olmayan bi tutum eşinize kaybettirir.
Kız mudurun metresi diyorum eşimin her hareketini her sözünü inceleyip carpitip insan kaynaklarına aktarıyor müdürün metresi olduğu için öyle dedim
Gözünüzle görmediğiniz konuda bu kadar emin olmayın, belki kocanız kadına taktı kafayı.
Bu arada kadınlar için çalışma hayatı zaten zor bi de üstüne böyle şeyler kanıtsız ithamlar başınıza gelse ne hissederdiniz acaba?

Bide ne alaka takiplesmeseydi o zaman insan nefret ettiği sorun yaşadığı kişiyle neden özel hesabından takiplessin saçma saçma işler. Bu olay kapanıp konu sahibi eşi ve o kadın aynı işyerinde çalışmaya devam ettiğinde ikiside birbirine karşı bişey hissedecek vibesini aldım genelde öyle olur çünkü net yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…