- 18 Şubat 2018
- 13.003
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.592
- 598
- 44
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
-
Yok, ben eşinizde de bir miktar suç buldum.Kadına instagram kullanmıyom diyebilir ve profilini gizleyebilirdi.Şahsen samimi olmadığım kimse ile takipleşmek istemem. Mobinge gelince, her işyerinde var malesef.Biz oluruz yine değil mi
Yansın gemilerBu konuda yanan kim olur acaba, tuhaf tuhaf şeyler.
Yaniii bende mi sorun var bilmiyorumYansın gemileryanan yine konu sahibinin eşi olcak gibi. Entrika kadınlardan sorulur.
Dünya kadar malın olacagina fındık kadar ...... olsun demişler o hesapYansın gemileryanan yine konu sahibinin eşi olcak gibi. Entrika kadınlardan sorulur.
E eşin takibi kabul etmesin ve takip etmesin. işyerindeki herkesi eklemek zorunda değilki.Çünkü eşimin her hareketi her sözü her açığı aranıyor da ondan bu hanımefendi tam bir manyak
Sallamayın ya şunu.Aklıma gelmedi değil ama eşini de tanımıyorum ki nasıl yapabilirim artı ispat yok ama herkes onun müdürün metresi olduğunu soyluyor
Benim ki sadece ironiYaniii bende mi sorun var bilmiyorum.
Ay kusura bakmada kocan koskoca herif kendini koruyamıyor mu? Elalemin şeyiyle ne alaka aklını kullansın eşin.Dünya kadar malın olacagina fındık kadar ...... olsun demişler o hesap
İlk başta eşimi tanimak için arkadaşça davranmış takipleselim demiş eşim olur demiş ama rest kısmı olunca takipciden çıkarıyor ama takip ediyor o kısmı anlamadim benE eşin takibi kabul etmesin ve takip etmesin. işyerindeki herkesi eklemek zorunda değilki.
Kız mudurun metresi diyorum eşimin her hareketini her sözünü inceleyip carpitip insan kaynaklarına aktarıyor müdürün metresi olduğu için öyle dedimAy kusura bakmada kocan koskoca herif kendini koruyamıyor mu? Elalemin şeyiyle ne alaka aklını kullansın eşin.
Ya işte eşin ilk başta niye samimi olup takipleşiyor, ne münasebet yani.İki saattir bunu demeye çalışıyorumİlk başta eşimi tanimak için arkadaşça davranmış takipleselim demiş eşim olur demiş ama rest kısmı olunca takipciden çıkarıyor ama takip ediyor o kısmı anlamadim ben
Benim kocam yapmazYa işte eşin ilk başta niye samimi olup takipleşiyor, ne münasebet yani.İki saattir bunu demeye çalışıyorum.
Adı Kemal miBenim kocam yapmaz
Yok degilAdı Kemal mi?
Burda soylencek laf mı buBenim kocam yapmaz
Çok fenasınAdı Kemal mi?
Bak kocan yapar demiyorum, sakın yanlış anlama ama gerçekten gevşek davranmış.Ne münasebet yani,instagram da eklemek zorunda değil kimseyi.Yok degil
Tamam gevşek davranmış olabilir hak veriyorum ama kız o kadar kötü biri ki yaptığı hareketin altında anlam çıkarmaya çalışıyorum takipciden çıkarması ama takip etmesiBak kocan yapar demiyorum, sakın yanlış anlama ama gerçekten gevşek davranmış.Ne münasebet yani,instagram da eklemek zorunda değil kimseyi.
Kocan hiç samimi gelmedi ya. Çalışan bu yaşa adam aklını kullanır yine de insanları inandırır kendine çeker anlattığı eksik bir şeyler olabilir mi. Kız patrona şikayet etse patron sevgiliside olsa bir sorar soruşturur. Birde yeni girmiş bir çalışan olarak karsı cinsle değilde hemcinsimle kaynaşırdım ilk.Benim kocam yapmaz
Ayyy ben bu takipleşme lugatından pek anlamıyorum ama kız kötüyse eşin de keşke mahal vermeseydi bunlara.Zeytinyağı gibi üste çıkmasın şimdi.Tamam gevşek davranmış olabilir hak veriyorum ama kız o kadar kötü biri ki yaptığı hareketin altında anlam çıkarmaya çalışıyorum takipciden çıkarması ama takip etmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?